Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 62-ра тема

• 120 457
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
  • Torino,IT
Здравейте мили кулинарки Hug  bouquet

От мен пилешки бутчета с грах и пиле с броколи с гарнитура от паста по рецепта на Руми, много вкусно се получи  bouquet

Приятна вечер на всички Peace

# 571
Здравейте момичета! Невероятни красоти- направо не мога да си намеря място от срам пред тези шедьоври на кулинарията!! А колко вкусно изглеждат.... съвсем неподходяща гледка за хора на диета Simple Smile. Tracy_t може ли рецептата за твоите буритос? Благодаря предварително!

# 572
ЯБЪЛКОВО ОХЛЮВЧЕ по рецепта на Labrex  Heart Eyes  bouquet

# 573
Селма, медовникът е страхотен, получи ми се идеално и е много много вкусен, записвам си го в любимите ми рецепти, ще се прави често, като се има предвид колко е лесен и бърз Simple Smile   bouquet
Медовника на Селма, невероятен е.

и парченце

Казах рецептата на сестра ми, и тя го прави в момента.

Ще пробвам и шококекса с банани.

За почитателите на сладката солена кухня, едно пиле с ананас, получи ми се страхотно, невероятно приятен сладък вкус, аз обожавам. Ако има заинтересовани, ще напиша рецептата

Отивам да ви разгледам, че като дадох публикувай отговор ми излезе:
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 29 нови отговора.   #Crazy #Crazy нямате спирка, невероятни сте момичета и момче  Mr. Green

# 574
Деликате,чудно охлювче  Hug
Ahasver,Еси,Гелева,само се облизвам пред вашите снимки  Blush
А сега заради подстрекателката Labrex обикалям фурната и наглеждам едни овесени мъфини с ябълка.Да видим ще останат ли до утре да им направя снимка Crossing Arms

Картофени питки

tracy_t,поздравления  smile3501

# 575
tracy_t
кой от всичките  медовици е ?

# 576

За почитателите на сладката солена кухня, едно пиле с ананас, получи ми се страхотно, невероятно приятен сладък вкус, аз обожавам. Ако има заинтересовани, ще напиша рецептата

Отивам да ви разгледам, че като дадох публикувай отговор ми излезе:
Внимание, докато преглеждахте тази тема, в нея бяха публикувани 29 нови отговора.   #Crazy #Crazy нямате спирка, невероятни сте момичета и момче  Mr. Green
[/quote]

Може ли рецептата за пиле с ананас?Благодаря!

# 577
# 578
  Момичета ,великолепни неща сте наготвили!   bouquet  bouquet  bouquet
  Ала-Бала,Пепика,Леля Ог,при вас е много красиво! Heart Eyes
  tracy_t,и тук да ти похваля Медовика!Чудесно си се справила! Hug

# 579
  • Пазарджик/Лондон
tracy_t , и аз ще чакам рецепта за пилето с ананас Heart Eyes.

# 580
  • София
Искам рецептата на тутманика, моля!

Заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458863.0

# 581
  • забравих си мисълта...
Леля ОГ, магьосница голяма си  newsm51. От нищо правиш голямо нещо. Защо ли ми трябваше снощи да надничам в темата и познай, на чие меню попаднах, че като ме подгони един глад, а тук нямам нищо... избягах набързо и едва сега като вечерях се престрашавам да надникна, но то пак да огладнее човек.
Тutulina,  разкошен хляб  newsm51, а и като го знам колко е вкусен, добре е че не съм бременна, както сега нямам възможност да направя.
Пепика  newsm51, как правиш венеца, много вкусен изглежда.
Момичета разкошни неща сте показали, направо да огладнее човек, а и да не смее да влезе повече тук, че е много опасно.
Labrex, Matze, Mimi21, Aelis, Tari Tasartir, Polin_a, Sisi_fashion, Иланг-иланг, Pinki_81, ЗИЧЕ и всички останали    smile3525 smile3525 smile3525 newsm10 smile3501

# 582
Линдита,може ли рецептата на пилето с броколи,много ми хареса?!

# 583
# 584
Благодаря, че ви е харесал венеца, нали така мила ми Венетке  Hug За момичетата, които искаха рецептата, няма нищо сложно. Половин килограм кайма, една кафена чашка ориз и подправки както за пълнени зеленчуци. В кексова форма - подмазана, нареждаме лозовите листа с мъхестото навътре, като се застъпват. Изсипваме готовата смес, загъваме с лозовите листа, прибавяме още малко водичка и олио и печем на 150 градуса около трийсет минутки. Изчакваме леко да изстине и обръщаме в голяма чиния. Воала....

Това, което съм снимала е пилешки късчета в тестена коричка. Ястието може да се консумира и без тестото, но така е по-ефектно. Hug

Общи условия

Активация на акаунт