НЕВЕРОЯТНИТЕ ЖЕНИ НА 40+ /тема 4/

• 23 952
  • 750
  •   1
Отговори
# 735
  • София
oops  Тъкмо се размечтах..

Щъркели! Heart Eyes ...  В този бетонен град как ми липсва връзката с природата!,...  Confused
И аз искам да ги видя!
Предлагам да направим пролетни снимки - цветя, дървета, щъркели, птички, природа!,..  Flowers Bouquet
И да си пуснем линкове! Така ще създадем пролетно настроение в следващата ни тема!

Момичета, като гледам сме на 49-та стр. Смятам днес да пусна нова тема  Thinking

# 736
Ели ще се опитам утре вечерта си идва моето момче от Варна,дано донесе фотоапарата,така че ще почакаш малко за снимки.Боби да ти пратим един колет с детски чаршафи?

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 10:52 от grigori

# 737
  • София
Боби да ти пратим един колет са детски чаршафи?
+1  Peace

# 738
  • Варна

Предлагам да направим пролетни снимки - цветя, дървета, щъркели, птички, природа!,..  Flowers Bouquet

По заповед на щуката:
http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=320730738989&view=all
Братчето ми ги е правило, дано ви донесат малко дъх на пролет!
Боби, и аз готова да пускам колет с бебешки чаршафчета!

# 739
Образи, ще си нашия с кеф! Ако има зор, ще си кажа, обещавам, толкова сте милички!
И обиколници с къдрици иска мъжа ми ... втрещи ме, аз съм по изчистените неща, той полудя с бебето Wink панделки и къдрици са му в главата, вяярно, че много искал момиченце явно Wink

# 740
  • Sofia
И аз така предположих ,че ще ти е приятно сама да ги  направиш, нали ще ни покажеш снимчици после Laughing
Принцеската ще бъде много щастлива с такъв татко Simple Smile

# 741
  • Варна
Образи, ще си нашия с кеф! Ако има зор, ще си кажа, обещавам, толкова сте милички!
И обиколници с къдрици иска мъжа ми ... втрещи ме, аз съм по изчистените неща, той полудя с бебето Wink панделки и къдрици са му в главата, вяярно, че много искал момиченце явно Wink

Кажи му на милия момичешки бъдещ татко, че много прах събират обиколниците и биха пречили на девойката крехка да вижда татко си постоянно!

# 742
Здравейте,
Нещо ми е смръчкосано тези дни, та затова заобикалям темата. Чета, но не пиша.
Искам и аз щъркели да видя, да закичим някое дърво с мартеници ... Много хубаво
е пролетта. Днес ще избутаме, от утре ще се стопляме. И един чуден уикенд ще е.

# 743
Ментова, брат ти е направил изумителни снимки!!  Shocked Heart Eyes Професионален фотограф ли е? Направо ми влезе цвят, аромати и звуци у дома от неговите снимки!
Тук снега спря, а сега пекна слънце-шантаво време  Grinning
Ех, тези татковци  Laughing Моя мъж щеше да купува на неродената ни дъщеря екип за тенис  Joy
Боби, остави го да си начеше крастата поне с един комплект, а после сам ще се увери кой тип спално бельо е най-практично за бебка.  Grinning
Григори, не ми е спешно  Hug То снимки в нета на щъркели има, но си е друго като приятел е снел.
Жасмина в нашия парк е цъфнал, така че ако мога да се откъсна от боите и четките ще мина да си закача мартеничките на храстите му.

# 744
Ментова,

напълни ми душата с тези снимки.................благодаря!  bouquet

И ще му кажа на бъдещия татко, да видим отговора  Joy

# 745
  • София
Ментова, точно това имах предвид!  Peace

Ще дадеш ли линка и в новата ни тема?

НОВА ТЕМА:
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=483194.0

# 746
  • Варна
Елица, личи си кой е станал рано тази сутрин! Какъв сняг у нашенско, бе?! Тъй е то - моята малка Елица като е поспалана!
Не е професионален фотограф брат ми, но е закоравял любител.

# 747
Хей, не ми се отваря линка с новата тема!!!!

# 748
# 749

Общи условия

Активация на акаунт