verano azul - смърта е част от живота.един си отива и друг идва на негово място. това което искам да кажа (и на Боби го писах) - мисли само позитивни неща, не се натъжавай, бебето иска само щастие, защото самото то е щастие. Тъжно е да загубиш майка (на съпругът ти), но сега мисли за бебето. Усмихвай се, не спирай да се усмихваш, заради бебето. а за болницата и здравната ни система, все си мислех че нищо не може да ме учуди, ама не е така. Незнам как взимат от циганките всички тези "задължителни" консумативи плюс 700 лева. Не го вярвам.
lulumba - дано не съм закъсняла - Честит рожден ден на момиченцето ти. Много късмет да има в живота!
Момичета - наистина идва пролетта. А с нея и надеждата. Раждането на живота.
Ели - няма ли да дойдеш до софия за посрещането. Нищо - ние с Лейди сме налице, ще вземем момчето ти и ще го закараме до гарата. Виж другите варненки как само чакат старт за да се приземят в София. Момичета от Варна, ако се организирате и дойдете - ние сме насреща. И на кино ще ходим, и в софия ще ви упътим и коктейли ще пием...
Боби (наборе) - неспирай да галиш беба, пускай й музика и й кажи че едни стари вещици й орисват много щастие и красота в живота. Звучиш добре и ние (старите вещици) сме спокойни. Имам добро усещане за теб, за синьо лято и за третата мама ( а сега де...)