НЕВЕРОЯТНИТЕ ЖЕНИ НА 40+ /тема 4/

• 23 917
  • 750
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Леле - един ден не можах да ви чета и сте навъртели сума страници - умници!

verano azul - смърта е част от живота.един си отива и друг идва на негово място. това което искам да кажа (и на Боби го писах) - мисли само позитивни неща, не се натъжавай, бебето иска само щастие, защото самото то е щастие. Тъжно е да загубиш майка (на съпругът ти), но сега мисли за бебето. Усмихвай се, не спирай да се усмихваш, заради бебето. а за болницата и здравната ни система, все си мислех че нищо не може да ме учуди, ама не е така. Незнам как взимат от циганките всички тези "задължителни" консумативи плюс 700 лева. Не го вярвам.
lulumba - дано не съм закъсняла - Честит рожден ден на момиченцето ти. Много късмет да има в живота!

Момичета - наистина идва пролетта. А с нея и надеждата. Раждането на живота.

Ели - няма ли да дойдеш до софия за посрещането. Нищо - ние с Лейди сме налице, ще вземем момчето ти и ще го закараме до гарата. Виж другите варненки как само чакат старт за да се приземят в София. Момичета от Варна, ако се организирате и дойдете - ние сме насреща. И на кино ще ходим, и в софия ще ви упътим и коктейли ще пием...

Боби (наборе) - неспирай да галиш беба, пускай й музика и й кажи че едни стари вещици й орисват много щастие и красота в живота. Звучиш добре и ние (старите вещици) сме спокойни. Имам добро усещане за теб, за синьо лято и за третата мама ( а сега де...)

# 721
  • София
Гледам в този час - пак сме същите мами от другия форум и тук сме същите които четем точно сега:

margaritavass, di.va, Lady-B, SofiaV и 1 Гост преглежда(т) тази тема.  Joy Joy Joy

# 722
  • България
И на кино ще ходим, и в софия ще ви упътим и коктейли ще пием...
Какво кино Марги? Като че ли не знаеш какво е форумска среща - дъра-бъра, дъра-бъра.... и минали 4-5 часа. Кой ще си губи времето с кино!?  Joy Joy Joy

# 723
  • София
Така е Софи, те само да дойдат, мамите от Варна, ще видят...

# 724
Марго, няма да мога да дойда  Sad А момчето ми каца късно, така че съм го упътила кои таксита да хваща, че да не му излезе пътя колкото от Франкфурт до София  Laughing
Но безкрайно ти благодаря за предложението  Hug Hug
Кой искаше снимки?  Wink
Малко на момчето ми, което вече и душевно оздравява след телесното излекуване  Grinning

# 725
  • София
А момчето ми каца късно, така че съм го упътила кои таксита да хваща, че да не му излезе пътя колкото от Франкфурт до София

Elica, не знам как си го упътила, и аз така обяснявах, но едни познати взели такси за 48 лева до центъра на София!
Скарах се, но после рабрах, че колите са нашарени 1:1 с истинските! И тел номера, и всичко,.. ooooh!   #2gunfire

# 726
margaritavassHug
Един прекрасен ден ще се запозная и с теб, и с Лейди и с другите мили и сладки момичета, които са в София.
Хубави и спокойни сънища от мен! newsm46

# 727
Добро утро момичета,тази сутрин при нас долетяха цяло ято щъркели,вече си е пролет има и в градините цъфнали зюмбюли.Хубав ден.

# 728
  • Sofia
Добро Утро
Григори много е красиво мястото което описваш  Grinning
в София има ужасен вятър и реших да споделя едно кафенце с вас

Вчера бях в новия мол и останах много приятно изненадана,огромен е ,голямо разнообрзие от марки и цветове,тук там надути цени,  но като цяло доста неща ми харесаха ,и заведенията са много приятни  Wink
Синю лято от последните ти постове звучиш по оптимистично настроена и така ми харесваш, Боби ще си има момиченце,  а ти?
Хубав ден мили Дами!!!

# 729
Добро утро и от мен. Hug
Деси, благодаря за кафенцето.
За кой МОЛ говорим? За този на Ситняково предполагам?

Добро утро момичета,тази сутрин при нас долетяха цяло ято щъркели,вече си е пролет има и в градините цъфнали зюмбюли.Хубав ден.
По този повод и аз чакам с нетърпение пролетта.Имам разкошни сакъзи, които цъфтят невероятно и чакам с нетърпение да се затопли и да си ги изнеса на терасата.

Последна редакция: ср, 17 мар 2010, 09:12 от Фран Джонсън

# 730
Добро утро и от мен, слънчеви момичета,

Мерси за кафенцето Wink ние също ще се радваме на слънчо днес! Привечер сме на консултация, ще опитам да измоля мъжа ми да минем през магазина за шевни машини, да хвърляйте едно оче набързо, че тук чаршафите за бебешкото легло са грозни и скъпи, та мисля ако може да посядвам, от края на април да взема да стегна малко гардероба за бъдещото беби. Бял чаршаф 120/60 - 30 пари (60 лева), една позната е вършала по магазините и сподели, табкато погледнах пък цветните колко са отровни.... Та така, ще съм политик днес с подмазване да кривнем от пътя малко Wink

# 731
Добро утро, момичета! Два дни само четох, че нямах никакво време, а и компа е постоянно зает.
ЛъЧиста, пращам ти много, ама много хубави мисли!
Фран, и аз имам сакъзи и мушката в две сандъчета, които презимуваха на стълбищната площадка. Част от тях загинаха, но много оцеляха и с нетърпение чакам да ги изкарам на слънце.
През октомври си отчупих клонче от един храст, много интересен, изкара цяла зима във вода и снощи го боцнах в градинката. Дано да тръгне. Иначе след като се стопи снега, доста от цветята ми в градинката са дръпнали на височина. Идва моето време - пролетта! Иначе, пишете ме и мен в клуба на влюбените в морето!

# 732
  • София
Добро утро момичета!

Desi, много вкусно и красиво кафе! Simple Smile Благодаря!

Grigori, пренесох се в картината, която си ни описала!
И аз искам слънце, щъркели, цветя, и  - да! Фен съм и аз на морето!  Heart Eyes

За МОЛ- съучениците ни ходили и - нямало боулинг , нито кино!  Crossing Arms Разочаровани били,.. Всъщност къде е пишело, че трябв да има? newsm78 Иначе голямо разнообразие на дрехи!  Peace

И аз събудих някои от моите цветя. Имам чудесни лилиуми! Дано цъфнат и ще ви пусна снимки. Купих за поредна година луковички на минзухари и фрезия - не мога да ги отгледам тези цветя и това си е! Или не са за саксия, или аз се престаравам!  Thinking Или ги преполивам, знам ли,..

# 733
Хубавото време свърши заваля сняг.Но близо до нашата къща има щъркелово гнездо и има вече обитатели.

# 734
Хубавото време свърши заваля сняг.Но близо до нашата къща има щъркелово гнездо и има вече обитатели.

Григори, хайде снимай ги моля те!  Praynig Не съм виждала наживо щъркел...от не знам кога..

Общи условия

Активация на акаунт