НЕВЕРОЯТНИТЕ ЖЕНИ НА 40+ /тема 4/

• 24 004
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
arween44 много е красиво.

# 166
Здравейте сладурки! Не спирате да творите! Много готина компания - постоянно генерира свецест и провокира към размисъл Любимата ми компания!!! Здравей казвам на Ментова! Радвам се, че заварвам всички ви в добро състояние на духа и тялото. Искам да попитам pinko  - кое е това невероятно красиво същество на аватара й. Аз нали съм мъжка мама, всичко женско ми е слабост. Хубав ден желая на всички, после пак ще се включа.

# 167
  • София
Sofia68, благодаря за кафето!  Hug
arween44, много красив домашен любимец! Heart Eyes
snow_bird, браво на вас! Грижитесе за толкова много животинки! Party Дай линк със снимки, плс,.

Ние имаме котки! Simple Smile Принци и Чейни ще станат на 2 години на 31-ви Март!  Peace
И се грижим за още няколко, които останаха без майка Confused, а бяха бебета на 30-40 дни,..
lulumba, котките не изискват разходки навън, а са толкова мили и гальовни!,..
Помисли за котенце Wink

Момичета, да ви споделя една новина от
КУЛТУРНИЯ АФИШ:
ИМА БИЛЕТИ ЗА КОНЦЕРТА НА LORD OF THE DANCE
За 08.06 - НДК
За Ала Пугачова са останали от 150 лв - ВИП
Има и джаз-концерт - Margaritavass да допълни афиша!

Разходих Margaritavass и щерка й до НДК- уж изложение Флора-за цветя, а то било от утре,.. ooooh!
Какво съм чела и аз не знам  Thinking
Та,. поне си купихме билети! ..

# 168
Варненки какво е времето там,че си приготвям багажа?

grigori, не е много студено и се опитва да наднича малко слънчице, но за всеки случай си вземи топли дрешки - тук почти постоянно духа, а и по предварителни прогнози тези дни ще се захлажда.

# 169
Да, от 5-ти до 9-ти е Флората в НДК. Днес гледах рекламата.
Аз пък чакам бургаската Флора - много ме радва, но не всяка година успявам да се стрелна
дотам по това време.
А кои бяха датите за филмовия фест? Струва ми се, че тази година се очертава да е интересен
(не че ще имам време да прескоча до София) ...

# 170
Здравейте Hug!Не успиах да прочета внимателно пропуснатото, а само маркирах.
Честитиа със закъснение Баба Марта и личните празници на имащите такива!

Много ме разстроиха ниакои от постовете, а мислех да напиша нещо закачливо и шеговито.Сега ниакак си ниама да се получи.
Съчувствам на всички, които решавате сериозни житейски и здравословни проблеми.Звучи тъпо и клиширано ама не знам как да се изразиа по друг начин.

Бижу, много се развълнувах от твоиата историа!На иасно съм, че едва ли мога да си представиа за какво става въпрос само четейки отстрани.В едно съм убедена - че ти се възхищавам!!Дано от сега нататък  те чакат безооблачни дни, наситени с радостни емоции!

Боби , дръж се newsm10!

Целувки на всички newsm51!  

# 171
  • София
Здравейте момичета,
Хубава тема сте подхванали за домашните любимци. От дете съм свикнала покрай мен да има животни - с брат ми имахме куче, после котка, риби, хамстер, за кратко дори и чинчила.. Rolling EyesНо после нещо в мен се преобърна, много обичам животинките, много им се радвам, галя ги, играя си с тях, но да не са ми вкъщи.. ThinkingМоже би всичко е от мързел, все пак грижите за едно животно у дома не са малко.Пък аз нали си имам цели 3 маймунки, засега нямам нужда от увеличаване на зоопарка Mr. Green.Въпреки, че девойките ежедневно ми пилят за промяна в тази насока..Че ще подам е ясно, въпросът е кога и какво ще е животното.Момичетата вече са по-големи и съответно ще си поемат грижите за домашния любимец.
Фран,сърдечно благодаря за линка!  bouquetДано имам достатъчно инат в унисон с ника си и да взема да позаслабна малко с този детокс..Поздравления за отличния резултат, който си постигнала.  bouquetАз понеже имам доста килца за сваляне, първите ги свалям лесно..После обаче нещата се закотвят на едно място. Sad Като ми писне от непоказващия промяна кантар, се връщам към яденето и обратно си приютявам килцата. Mr. Green Най-добрият вариант за мен  беше през последните няколко месеца преди Нова Година.Не пазех някаква особена диета, но кръстосвах страшно много пеша.Ходех и се връщах пеша от работа,  а това са 5-6 спирки.Ама минало-свършено.. CryНапуснах работа, закотвих се пред компа или в кухнята и резултатът не закъсня.
Присъединявам се към питането на G.D за снимката в аватара на pinko.Нищо, че аз съм изцяло момичешка майка, пак се радвам много, тъй като обичам безкрайно руси и синеоки дечица, независимо от пола им. Peace Моити момичета са много бели като едната е и руса....но очите и на трите са много тъмно кафяви, при едната граничещи с черно.Типични Снежанки са, а аз мечтая за светлооки...Или трябва да се навия за четвърто или да чакам внучета..Определено ще е второто! hahaha
За обучението на децата - мъдрецът затова е мъдрец, казал го е страхотно..Но въпреки всичко  като че ли в днешно време при баланс между  обич, разбиране  и натискане с мяра, нещата вървят най-добре. Говоря за деца в началната училищна възраст, тъй като именно тогава се изграждат навиците за учене.В пубертета, с оглед някои изменения, няма как пак да не се стигне поне до леки подкани от време на време.. PeaceПоне с моите маймунки е така.
Ох, многословна съм, извинете ме..Желая на всички ви хубав ден! Heart Eyes

# 172
grigori , времето е гадно, мрачно Sad! Не е студено, просто ти скапва настроението, но за такива случаи  има МОЛ Laughing!

# 173
  • В светлината на слънцето
арвен, много ти е красиво кученцето. Peace
Лейди, дъщеря ми е луда на тема котки и у дома има вероятно 20-ина плюшени. Но за истинската сме се разбрали - само на двор! На селската ни къща лятно време винаги си приобщаваме коте от съседните дворове. Но не бих отглеждала котка у дома определено. А и аз специално предпочитам кучетата. Grinning
София филм фест започва на 5 март. Основната програма е до 14 март, но след това има допълнителна, която продължава до 21 март.
Джаз (любимата ми музика) - имам програмата на феста Джаз+. Горещо ще препоръчам за феновете на джаза концерта на Майк Стърн на 17 май в зала 1 на НДК. Един от най-добрите китаристи, когато става въпрос за електрическа китара. Идва с Боб Малах и Дейв Уекл, плюс Ришар Бона за разкош. Бях на първия му концерт в България преди доста години - е, няма такова преживяване просто. Peace

# 174
Горещо ще препоръчам за феновете на джаза концерта на Майк Стърн на 17 май. Знаеш ли дали ще има предварителна продажба на билети по интернет?

# 175
Горещо ще препоръчам за феновете на джаза концерта на Майк Стърн на 17 май. Знаеш ли дали ще има предварителна продажба на билети по интернет?

да черпиш Peace  Wink
http://www.ticketplus.bg/search.php?city=%D0%A1%D0%BE%D1%84%D0%B8%D1%8F

# 176
Здравейте момичета вече от мрачна Варна. Прибрах се, наспах се и не мога да ви изчета. Сигурно ще забравя да коментирам доста от нещата, които сте писали.
Чудесна среща си направихме с Margaritavas и Lady B. И слънчевото дете на Margaritavas  Hug Много и специални прегръдки на трите!  Hug Hug Hug
Пускайте снимките, не само нямам против, но и ще се радвам Simple Smile София ни посрещна със слънце и много настроение. Margaritavas, още веднъж да ти благодаря за това, което направи за нас   bouquet Обиколи цяла София, без малко да рискува да й отнесе паяк колата и обиколи нивата на летището само да ни помогне. Чудесни сте и страшно се радвам, че се запознахме на живо.
Имам да ви черпя с варненска мелба, пържен сафрид или каквото ви е по душа  Grinning
Видях снимки на едно прекрасно куче arween44, но правилно е да кажа-равен член на семейството ви  Heart Eyes
Ментова, чакаме снимки. Напълни ни душичките с красота
Бижу, красиво е..Вчера като бях в София и запленена гледах снежните върхове на Витоша, а ти си била там..
Боби, ако можеш пусни заглушителя. Аз така си го пускам като ме нервира свекърва ми, а тя наистина много се старае да го прави..
Григори, чакаме те със или без слънце. То ние ще си го докараме настроението  Hug
already stubborn- и аз мечтаех за синеоки деца, ама пусто как да стане, като с мъжа ми сме зеленеоки  Laughing
По въпроса за любимците-имам два мъжки котарака. Но сега ми е болка, че по-големия изчезна..и все се озъртам да се появи отнякъде  Sad Дано само полудува с "мадамата си", че нали са разгонени и се прибере. Гледам го от бебе на 15 дни. Изоставен, дори не можеше да пишка сам. За сведение- новородените майките им ги стимурират с близане по ..за да могат да се изпишкат. Спял ми е в шепата, а търсеше да бозае в косата ми. Ох, стига за това, че се разстроих.  Sad

# 177
  • Sofia
arween44,  Hug Красота!!!

# 178
Благодаря. Hug

На другите два песа нямам снимки Joy Joy Joy

# 179
Заекът е разкошен.Каква порода е?

Общи условия

Активация на акаунт