НЕВЕРОЯТНИТЕ ЖЕНИ НА 40+ /тема 4/

• 23 930
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
Сори, но много се газирах! Ох ще се спра, че ми се заклещи буца в гърлото от яд!

Да не е парче от тоблерона Joy?

аааа, не !!! Те бяха две, минаха добре! Аз исках едно само, но те така се отчупиха...сега трябва да кажа на мъжа ми да го премести, че вече съм го намерила в това му скривалище! А ако не му кажа пък, утре пак ще гризна! Какво ли да правя??  Я да си призная, пък ще си го търся пак, то няма много места за криене! А намерих и една друга кутия с бонбони, нея я бях забравила, и похапнах, обвивките оставих вътре, да се знае че е пипал мишока Боби!
Ииии , светкат фарове - идва си котето ми!!!
Лека и спокойна , мацки!

# 676
Изобщо не знам това законно ли е, но че не е морално е повече от ясно! Боби и Титина, надявам се във Франция и в Канада да не се сблъскате с подобни безумия. Вярвате ли ми, че лицето в кабинката на информация в Окръжна болница спеше в 15:20 ч?? Shocked Отказах се да нарушавам следобедната й дрямка(беше жена) и безшумно се качих на третия етаж, за да науча онова, което ми трябваше. Там поне абсурдите на АГ-то ги нямаше и най-важното - бяха изредили на информационното табло нужната документация за постъпване+разните му там памперси, дрешки и т.н.
Накъде отива здравеопазването ни???
В крайна сметка май ще се насоча към Окръжна болница - добри са отзивите, а и срещнах отзивчивост в лицето на една лекарка, на която даже не разбрах името, но много внимателно отговори на моите въпроси.
Екип няма как да избирам - не познавам никого, за да имам предпочитания, но наистина се надявам не на бакалско, а на лекарско отношение. Не съм нито лигла, нито капризна, но знам колко е важно отношението и професионализма и държа на тях - все пак ще поверя първите дни на детето си в техните ръце и като съвестен данъкоплатец мисля, че ми се полага нормално отношение.

# 677
Как сте, дами?
Съвсем ви изпуснах края.
Липсвате ми, но имам много главоболия. Пратете по една добра мисъл за мен. Ще ми бъде нужна.  bouquet

# 678
  • Варна
Мило, лято синьо, с две ръце те подкрепям за Окръжна! И двечките там ги родих. Не, че е съвсем това, което се полага на една родилка, но е няколко идеи по-добре от АГ-то. Доволна съм и от лекари, и от акушерки. Освен това ще си ми съвсем наблизо - ще ти донеса сокче, бонбонче и каквото ти душа поиска!

lulumba, да ти е жив и здрав мъжа, на ръце да се носите и много да си се радвате, още мнооого години!
ЛъЧистаHug

# 679
  • България
ЛъЧиста, имаш добрите мисли и позитивната ни енергия!  Hug

# 680
Миличка Ментова, направо ме разплака с добротата си. smile3518 Hug И без това ми е толкова трудно тези дни да се усмихвам....Внезапно почина майката на съпруга ми...тя толкова се радваше на бебето, а не можа да го дочака... smile3518 От няколко дни си търся вяра, в която да се вкопча, за да мога да приема болката и да я смекча поне мъничко...Днес излязох да си купя поне някакви бебешки дрешки, за да не съм съвсем неподготвена и през цялото време очите ми се пълнеха със сълзи...Извинете ме, не исках да ви занимавам с моите проблеми...
ЛъЧиста, изпращам ти само  добри мисли и дано главоболията ти бързо отшумят! Hug Praynig

# 681
Верано азул, това е наистина ужасно!  Shocked То всички си знаем, че в АГ-то е шири корупция, че нищо не е на ниво, но това е прекалено!
Както е тръгнало ще е поевтино и по-сигурно в частна клиника, поне обстановката ще е добра и няма да те премятат като бездомна котка.. Sad
Бобиии, внимавай с бонбонкитее  Wink

# 682
БИЖУ,желая ти да си много щастлива мама!С какво зарадвахте юнака?
Бели NIKE по негов избор и парички за купон с приятели в заведение.

lulumba, честито на половинката!   party023 Да е здрав и да те обича поне до 101-вия си рожден ден, а после ще видим! Hug

ЛъЧиста
, и от мен стиснати палци. fingerscrossed
verano azulspoko

И за мен, момичета, стиснете по един палец. Цито и биопсия. Confused на 29-ти ще излязат резултатите. Наистина не очаквам нещо обезпокоително, ама...

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 23:06 от Бижy

# 683
verano azul , съжелиавам за загубата ви Sad!!
Това вероиатно промени плановете ти за пътуване, а аз се зачудих защо се интересуваш от болница във Варна.
Ох, каквото и да каже човек в такъв момент все не е на миасто.

# 684
chanel 5 , ти ела пък ние ще се съберем и в София Wink...

Ама пък ще взема да дойда наистина newsm01! Ние планираме едно ходене до Софето през втората половина на април, ама знам ли до тогава....А ако дойда сама ниама да имам кола, а и не познавам града изобщо.

Да мине първо далечното пътуване пък другото после ще видим.

# 685
Бижу, споко. На 29-ти ще черпим двете, аз за едно, ти за друго  Hug
Няма да идвам до София за съжаление, все си мислех, че ще мога да дойда края на месеца, ама няма как..
Затова пък ние във Варна ви чакаме  Grinning Тя става все по-слънчева и топла.

# 686
Честит празник на Лулумбичка!
Да ти е жив и здрав съпругът и мнооого да те слуша!  bouquet
verano azul, съжалявам за нещастието и загубата в семейството ви! Hug
Ти сега не се тревожи, а се опитай да мислиш позитивно, още повече и заради бъдещото бебче.
За болницата не знам какво да те посъветвам.
Следвай сърцето си!
Но все пак е хубаво поне да се свържеш и уговориш с лекар, който ще дари с живот детето ти.
Дано всичко бъде наред с раждането! Hug

Лъчиста, Hug Hug Hugfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Бижу,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 687
Elica, ако знаеш каква любов ми е морето...  Kissing Heart готова съм по всяко време на годината да отида при него. Питай сврачето да ти разкаже...

# 688
  • Варна
...А ако дойда сама ниама да имам кола, а и не познавам града изобщо.
Няма да имаш избор - ще трябва да вземеш и мен!

verano azul, съжалявам! Свекър ми, прекрасен човек, почина 10 дни преди да се роди голямата. Много е тежко, и несправедливо ...

# 689
  • София
Verano azul, този списък ме втрещи!  Stop Леле,..! Така ли се ражда в днешно време? Shocked
Много съжалявам за загубата в семейството,..  Sad  Наистина несправедливо!,..

ЛъЧиста, изпращам ти ЛъЧи с положителни мисли и позитивна енергия! Hug

Бижу, всичко ще бъде наред!  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Bobi, аз като бях бременна само шоколад ми се прияждаше. Но то не се брои - шоколадът е постоянно съпътстващо ме изкушение откакто се помня! hahaha

Лека нощ и красиви сънища!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт