Тук сме продавачките!

• 17 709
  • 144
  •   1
Отговори
# 75
Аааа, FREZZ, как бях гладна само, но лееекинко ми се повдига  Shocked

# 76
Това за 'шпеците' го зная. Както и това за кренвиршите и наденичките - за да не лепнат и да не им се свива найлоновата обвивка ги киснат във вода.  Wink

# 77
Дааа, добре, пък ако видите как и от какво ги правят, никога повече няма да хапнете нищо
Малко по-ведро и отгоре гледайте на нещата

# 78
  • София
Айде и аз тука при продавачките!

Абе момичета, какви предпазни средста да сложа на тая пуста витрина, че да не я пипат?
Бодлива тел ли, ток ли, що ли? Mr. Green

А магазина е 100 квадрата и всичко, което го има на витрината, е изложено вътре.

# 79
Айде и аз тука при продавачките!

Абе момичета, какви предпазни средста да сложа на тая пуста витрина, че да не я пипат?
Бодлива тел ли, ток ли, що ли? Mr. Green

А магазина е 100 квадрата и всичко, което го има на витрината, е изложено вътре.

Дилянка, там където е изложена стоката, напиши 'Не пипай!', а там където искаш да не пипат (т.е. на витрината) залепи табелка: 'Пипай'.  Joy 100% ще помогне!!!

# 80
  • София
 Joy Joy Нищо не помага - все пръсти ще бършеш. Аз умирам от срам с моята малката - по никакъв начин не мога да я спра - залепва се като гербова марка на всяка витрина. А ако и хареса какво има вътре ближе витрината.  ooooh!

# 81
  • София
Joy Joy Нищо не помага - все пръсти ще бършеш. Аз умирам от срам с моята малката - по никакъв начин не мога да я спра - залепва се като гербова марка на всяка витрина. А ако и хареса какво има вътре ближе витрината.  ooooh!

Айде децата са си деца. Ще бършем стъклата. Да не говорим колко огледала имаме.

Ама витрината сме я заградили с нещо като шкафове, отгоре се спускат висящи реклами, които удрят по главата, има и пластмасови джаджи, които падат и издават неприятен звук - пак не се спират тия хора да бъркат!

# 82
Друга баба пък влиза и се насочва към комплектите за пясък. Хареса си един комплект : кофичка, замъче, фигурки и лопатки. Попита колко струва, отговорих: '3лв.' а тя се облещи:
-   Shocked А, не! За 3 лв. ще им взема три шоколада, мерси.
И излезе....  newsm78 
Може бабата да е мислила че пясъка е безплатен,защото на улицата Е Crazy Joy  нищо че е съвсем различен.

# 83
А да ви питам аз-как се справяте,когато клиент дойде с едра банкнота,а вие нямате дребни-тръгвате ли да обикаляте да разваляте,или пращате клиента сам да си развали парите.Днес имах точно такава неприятна случка-една дама се разсърди затова,че учтиво я помолих да си развали парите,защото аз нямам възможност да напускам магазина.В 90%  от случаите клиента изведнъж се сеща,че има по-дребни пари,а тези които наистина са нямали,обикновено не са го правели на проблем като помоля да ги развалят.А когато аз имам въможност развалям от личните.Днес просто нямах такава.

# 84
А да ви питам аз-как се справяте,когато клиент дойде с едра банкнота,а вие нямате дребни-тръгвате ли да обикаляте да разваляте,или пращате клиента сам да си развали парите.Днес имах точно такава неприятна случка-една дама се разсърди затова,че учтиво я помолих да си развали парите,защото аз нямам възможност да напускам магазина.В 90%  от случаите клиента изведнъж се сеща,че има по-дребни пари,а тези които наистина са нямали,обикновено не са го правели на проблем като помоля да ги развалят.А когато аз имам въможност развалям от личните.Днес просто нямах такава.

Тук вече виновни няма. Много неприятна ситуация. Неприятно е и за двете страни: Клиента се сърди, че идва да купи, а го карат да се разкарва, а продавача пък от своя страна хем се притенява, че не може да развали парите, хем не може да напусне магазина да развали парите другаде.  Confused

# 85
  • UK
Винаги съм обикаляла сама да развалям пари, за мен е по логично. Ако аз си купувам нещо, което го има и другаде, просто ще си го купя от място, където имат да ми върнат, няма да се връщам до там, където нямат. Просто се стараеш да ходиш да разваляш пари когато нямаш клиенти, абсурдно ми се струва да караш клиента да ходи да си разваля.

# 86

Тук вече виновни няма. Много неприятна ситуация. Неприятно е и за двете страни: Клиента се сърди, че идва да купи, а го карат да се разкарва, а продавача пък от своя страна хем се притенява, че не може да развали парите, хем не може да напусне магазина да развали парите другаде.  Confused
Съгласна съм,че виновни няма-всеки си е прав за себе си-и клиента и продавача.Неприятна ситуация.

# 87
Разбира се, че е проблем на магазина и продавача като негов представител.
Не стига че влиза човекът с парите си да купува, ами ще обикаля и да разваля
Може би следващата стъпка е да си го опакова сам?

Логичното действие е, че когато ти се случи няколко пъти - да имаш оборотни пари
И когато ти се уедрят през деня да отидеш да си развалиш предварително, а не пред клиента...
На това му се казва професионализъм, но не е виновна продавачката, а пишман собственика, където не е сетил да обучи поне нещо толкова елементарно

# 88
  • София
     Днес никой нямаше да ми развали 20 лева.Ни таксиметровия, ни в кафето. Та се наложи да купя продукти за 10 лева , та да могат да ми върнат 10, защото само толкова имаха, та да мога аз да платя на таксито.Разбирам да беше поне 50 лева, та да нямат, но 20?

# 89

Логичното действие е, че когато ти се случи няколко пъти - да имаш оборотни пари
И когато ти се уедрят през деня да отидеш да си развалиш предварително, а не пред клиента...
На това му се казва професионализъм, но не е виновна продавачката, а пишман собственика, където не е сетил да обучи поне нещо толкова елементарно

Не става въпрос за професионализъм или не. Първо - много често колежките нямат да развалят, а много често се случва и да има опашка от хора, на един развалиш 20 лв, на другия 50 лв и за третия, четвъртия и петия нямаш вче, защото клиентите преди тях са 'обрали' дребните. Иначе много ясно, че ако в момента няма клиенти в магазина, ще изтичам да потърся някой да развали, но в много от случаите това е невъзможно и невинаги зависи от продавача. 

Общи условия

Активация на акаунт