Освен това не виждам кое е срамното да се иска увеличение, пък и пюретата и памперсите откога са лукс?
? Защо не протестирахме при поредното заливане с киселина на поредната българка
? Нима най - значимото събитие за 2009 - 2010г. е забавянето с 1 ДЕН на детските надбавки???? Що за хора сме ние: мълчим потресени когато разберем, че деца са убити или жестоко пребити от собствените си родители; мълчим, когато ограничават свободата ни /защото заливането с киселина е точно това, начин да те накарат да се подчиняваш или наказание за неподчинение и изразяване на свободна воля/?! Възмутена съм от факта, че българските майки се организират да покажат недоволството си от забавени с 1 ден 30-ина лв., а не изпитват никаква нужда да изразят недоволството от къде къде по потресаващи събития. Гърците се вдигнаха на стачка заради 1 българка, а ние си мълчим! Заслужаваме ли като жени заливането с киселина на българки да добива вече епидемиологични размери? Заслужаваме ли като нация ръста над насилието над деца в собствените им семейства да е близо 100% спрямо 2008год. Аз съм готова да изляза на стачка пред парламента по тези причини, защото зная че не съм застрахована аз да бъда следващата залята с киселина или детето ми да бъде обект на насилие, и тогава ще ми се вижда безумно притеснението ми дали ще ми забавят детските надбавки с 1 скапан ден!! Жалка и срамна е според мен гражданската ни позиция като жени и майки!! 
там се крие ключа за палатката.
Препоръчани теми