Наистина ли е по-евтино в чужбина?

• 36 734
  • 503
  •   1
Отговори
# 120
третия път ще се омъжа за българин  Crossing Arms . с мистични финансови възможности  Rolling Eyes
мъжът ми каза, че в Бг не би могъл да ми плаща всичките дрехи и обувки.

хамериканки, пуснете сайт с рокли/летни/, моля  Praynig

# 121
Оф, Палмира, щом не те домързя да накъсаш цитати и да редиш в обратен ред, и да ги слепиш с два безумни емотикона, ще намериш и време да пуснеш търсачка за рокли, сигурна съм.

# 122
третия път ще се омъжа за българин  Crossing Arms . с мистични финансови възможности  Rolling Eyes
мъжът ми каза, че в Бг не би могъл да ми плаща всичките дрехи и обувки.

хамериканки, пуснете сайт с рокли/летни/, моля  Praynig

http://www.anntaylor.com/catalog/category_sale.jsp?Nr=AND(CAT_SA … EQ_349&loc=TN

http://www1.macys.com/catalog/index.ognc?CategoryID=4284&Pag … ID=18401470921510

http://www.smartbargains.com/search.aspx?s=&deptid=0&ev= … f%252f&page=1

http://www.anneklein.com/Dresses/90330696,default,sc.html

http://www.overstock.com/Clothing-Shoes/Dresses/2120/cat.html

# 123
Оф, Палмира, щом не те домързя да накъсаш цитати и да редиш в обратен ред, и да ги слепиш с два безумни емотикона, ще намериш и време да пуснеш търсачка за рокли, сигурна съм.
Joy

Същност идеята не е лоша, всеки да пише сайтове с дрехи на добри цени/намаления, които обаче доставят и до други държави - ако авторката няма нищо против  Peace

# 124
Joy
Същност идеята не е лоша, всеки да пише сайтове с дрехи на добри цени/намаления, които обаче доставят и до други държави - ако авторката няма нищо против  Peace

Погледнете в *Пазаруване от чуждестранни сайтове*. Ако знаете колко има! Събрала съм поне двайсетина  Grinning

# 125
Още малко рокли на разпродажба, но не съм сигурна, че повечето от марките са популярни в Европа.

http://shop.nordstrom.com/C/6007554/0~2376788~6002242~6007533~60 … s&pbo=6007554

# 126
Joy

Погледнете в *Пазаруване от чуждестранни сайтове*. Ако знаете колко има! Събрала съм поне двайсетина  Grinning

Там повечето са с доставка до БГ, но има много други сайтове които не доставят до БГ, но до други държави  Peace

# 127
Ако говорим за маркови дрехи ( имам предвид на местни дизайнери - не Macys' които ми прилича на луксозен битак) нещата ми на български дизайнери са много по- качествени. Както казваше една колежка, защо ли да те питам от къде като ще ми кажеш от България. Иначе да, тук има много намаления и можеш да си купиш неща за смешни пари. Мога да направя и сравнение между американски и канадски магазини - има марки, който в Канада съм ги намирала за смешни пари, докато тук в САЩ са в пъти по високи. Например имам панталон на Оскар де ла Рента купен за смешните 9 долара, но покупката е била случайна. Така че които търси намира. Има и много частни клубове от където може да се пазари, но ето последните ми покупки на СК - ами на първото пране и дупка на блузата - вече пътека направих да ги връщам.
А и намаленията са от стари колекции, да не говорим че дори и намалени продуктите на известни дизайнери пак си държат цената.

# 128
Не ми стана ясно какво против имаш Мейсис и точно кои марки засягаш, защото там има доста и то все различни по стил и повечето са на местни дизайнери. И от кои български дизайнери си пазаруваш, защото на доста от тях дрехите са им копия на европейски или американски такива.

# 129
Казах моето мнение за Мейсис, такова е усещането ми за този магазин. Иначе от българските - например Дафне- попадение от разпродажба- ленена рокля за скромните 22 лв., или Галена - Русе, на който съм им абсолютен фен - във Варна имат няколко магазина в които продават - имам уникални неща от тях или пък Блага Благоева - работят с  платове от Италия.

# 130
Казах моето мнение за Мейсис, такова е усещането ми за този магазин. Иначе от българските - например Дафне- попадение от разпродажба- ленена рокля за скромните 22 лв., или Галена - Русе, на който съм им абсолютен фен - във Варна имат няколко магазина в които продават - имам уникални неща от тях или пък Блага Благоева - работят с  платове от Италия.

На Блага Благоева платовете са от Италия, ама другата Италия сигурно. Дафне май не бяха от много евтините и изобщо не виждам  как може да се сравняват тези по-скоро бутици с магазини ширпотреба в САЩ.
И по-добре да не си "споделяме усещането" за разни вериги и марки за да не се стига до грозни квалификации. Аз ще се въздържа да ти кажа какво е моето усещане за твоите фаворити.

# 131
Марица, това да не е някое фактори?
щото и в мадрид и в барселона си имат големи комплекси аутлети  Simple Smile
аз лятото се бях замъкнала на валенското бонайре и си изкарах 9 часа в шопинг Rolling Eyes като само поспрях за едно кафе

Валенсия и тя е център на комунидад,не са ни единствено аутлет центровете. Wink
Това са си цени в нормалните центрове,в аутлетите незнам тази година как са намаленията,нямаше смисъл да ходя.На А.Домингес ми направи впе4атление,4е са доста приемливи цените.Не се майтапя,страшни разпродажби правят,не си оставят стоката да лежи по склада.Но пък Барселона и околности имат друго предимство:по-евтини хотели. Grinning

# 132
eagle, извинявам се че съм засегнала личните ти чувства към Мейсис   bouquet Надявам се да простиш невежеството ми.

Въпросът ти беше за български дизайнери нали? Или не съм разбрала правилно? А относно Дафне - споменала съм на разпродажба. Защото ако говорим за шир потреби предполагам цените на Илиенци са от съвсем друго естество.
А за това от къде внасят материалите си, години наред през ръцете ми минаваха сертификатите за произход на използваните от тях материали, поне това мога да преценя.

# 133
За Дафне не мога да кажа със сигурност, но на Блага Благоева вискозите със сигурност не са от Италия.
Иначе изобщо не ме засяга твоето мнение за Мейсис, просто като цяло е по-добре да се въздържаме от квалификации.

# 134
За Дафне не мога да кажа със сигурност, но на Блага Благоева вискозите със сигурност не са от Италия.
Иначе изобщо не ме засяга твоето мнение за Мейсис, просто като цяло е по-добре да се въздържаме от квалификации.

Имам много дрехи на Блага Благоева. Дори в момента съм с такава рокля и на етикетчето пише 50% вълна, 50% акрил, но е мека като кашмир и много лека. Летните ми са повечето ластични материи, но сега няма как да видя. Добри са, кройките им са чудесни. Ако трябва да сравнявам с моите дрехи на ck, dkny, guess, блага са по-добри.
И в Мейсис обичам шопинга особено за децата има марки, които тук ги няма

Общи условия

Активация на акаунт