Зумба

• 189 425
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Разбира се, че е нормално,ако не си тренирала отдавна. Важното е да не се отказваш,смятам, че бързо ще си върнеш формата. Но според мен много по качествено се тренира в група и с инструктор. Когато има хора около теб, които се справят добре това те стимулира и много по-бързо започваш и ти да се справяш отлично. А и става много голям купон.

# 151
  • ул. "Мечтание"
Авентура, от къде я свали?

# 152
  • New Zealand
В по- предните страници е даден линк към някакъв руски сайт, оттам Peace

# 153
  • Пловдив
И в крайна сметка каква стана тя? НЯМА Зумба в Пловдив !!!УЖАС #2gunfire

# 154
  • ул. "Мечтание"
В по- предните страници е даден линк към някакъв руски сайт, оттам Peace

Супер! Аз не съм чела назад.  Embarassed Сега ще погледна, благодаря!

# 155
  • Пловдив
Момичета,който се интересува има Зумба в Пловдив ,в Рилон център в студио Пантера.Хайде да се записваме ! Grinning

# 156
  • Пловдив
Момичета,който се интересува има Зумба в Пловдив ,в Рилон център в студио Пантера.Хайде да се записваме ! Grinning
Аз ходя вече 3-ти месец  Simple Smile Много е приятно, а пък резултатите бих казала, че са по-добри от Фиткървс.

# 157
  • New Zealand
Момичета, колко пъти седмично тренирате и по колко минути?

# 158
  • Пловдив
И аз мисля да се запиша още другата седмица ! Мира ти кога ходиш?

# 159
  • ул. "Мечтание"
Аз ходя два пъти седмично. Тренировките са по около час.

# 160
Момичета ако някой ходи и ако изобщо има зумба в кварталите Стрелбище, Бели брези, Гоце Делчев, Брово, Ив. Вазов, Драгалевци, Бояна (за София става въпрос) или някъде близо до тях ще съм Ви много благодарна да ми помогнете. Рових из нета но нищо не намерих а не ми се вярва да няма, иначе изчетох къде ходите но на мен не ми е удобно. Ако някой ходи в GYM в Стрелбище нека да сподели дали има, много съм навита да ходя.

# 161
Явно в Търново няма зумба  Sad .....еми продължавам си вкъщи...

# 162
  • Пловдив
И аз мисля да се запиша още другата седмица ! Мира ти кога ходиш?
Аз ходя 3-и пъти седмично по 1 час - Понеделник и Сряда от 18ч, Събота от 13ч.

# 163
  • Пловдив
Мира и аз мисля да ходя в понеделник и сряда от 18 часа,повече няма да мога.Точно в 19 ли свършва?Че после трябва да бързам към басейна с малката.

# 164
  • Пловдив
Мира и аз мисля да ходя в понеделник и сряда от 18 часа,повече няма да мога.Точно в 19 ли свършва?Че после трябва да бързам към басейна с малката.
Да в 19 часа свършва.

Общи условия

Активация на акаунт