Зумба

• 189 425
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Yanna.A, благодаря  Hug
Даже вече ги намерих, и утре започвам  Peace

# 616
Yanna.A, благодаря  Hug
Даже вече ги намерих, и утре започвам  Peace

Аз ходя при Рамон. Може да се засечем. В петък от 13 ч съм там  Hug

# 617
  • София
Аз ходих вчера, за първи път  Sunglasses Супер е, обаче някои стъпки хич не ги уцелвам. Момичето, което ги води е невероятно готин човек  Peace Всъщност в сайта им тези часове трябваше да ги води Рамон, но не беше той. Аз мисля да ида и в петък, който и да води часовете (стига да успея с времето  Embarassed)

# 618
Щом са няколко ти си много добре.Аз имам вече 10 ходения(на друго място) и все още се настъпвам и не мога да разбера всички комбинации:))))

# 619
Аз ходих вчера, за първи път  Sunglasses Супер е, обаче някои стъпки хич не ги уцелвам. Момичето, което ги води е невероятно готин човек  Peace Всъщност в сайта им тези часове трябваше да ги води Рамон, но не беше той. Аз мисля да ида и в петък, който и да води часовете (стига да успея с времето  Embarassed)

Рамон го няма тази седмица, в чужбина е. Момичето го замества.
Значи утре ще се видим, ако дойдеш  Hug

# 620
  • София
Здравейте! Зумба в района на "Красна поляна" има ли?

# 621
  • София
Рамон, Емануела, Надя и Теди ще правят двучасов парти клас в Арена за танци и спорт Витоша на Хладилника, на 1-ви юни мисля че от 18:30 ч.  Crazy Нямам търпение  Heart Eyes

# 622
http://www.zumba.com/en-US/instructor?instructor-name=&cat=I … instructor-class=
Това е линк от официалния сайт на Зумба. Оттам можете да потърсите всички лицензирани Зумба инструктори в БГ по градове, както и различните варианти на Зумба-Зумба Голд, Зумба Тоник, Аква Зумба, Зумбатомик и т.н., за които съответният инструктор е лицензиран да преподава. Там са описани и местата и часовете, в които водят класовете. Възможно е да се закупи от лицензиран инструктор Зумба облекло с 10% отстъпка, ако инструктора е член на т.нар. ZIN и участва в програмата Зумба афилиейт (има уникален личен код).  Simple Smile Надявам се тази информация да е полезна някому-лично аз отслабнах 20 кг и засега това е най-любимият ми спорт/хоби. Hug

# 623
Преди да забременея ходех в едно студио до нас и наистина доста се стегнах,пък и беше доста приятно..скоро пак имам намерение да започна,защото качих много по време на  последната бременност...  bouquet

# 624
Здравейте!
До скоро ходих на зумба на стадиона - Боди Арт Кали и съм страшно доволна! По-специално - при Галя и Таня, и двете са лъчезарни и танците са бързо запомнящи се. Залата е достатъчно голяма, има баня и шкафчета с ключ. За жалост, не мога да ходя достатъчно често, защото ми далеч. Открих по-удобно място - Метро Сити център в Младост 3, но искам да се консултирам с някой който е ходил там. Добра ли е базата, тренировките, инструкторите? Ако може да ми дадете някаква информация ще съм много благодарна!  Peace Hug

едит; също ако може да попитам колко калории гори един час зумба, навсякъде в интернет пише различно? става дума за 55-60 кг жена

Последна редакция: нд, 02 юни 2013, 18:11 от K_

# 625
Здравейте!
До скоро ходих на зумба на стадиона - Боди Арт Кали и съм страшно доволна! По-специално - при Галя и Таня, и двете са лъчезарни и танците са бързо запомнящи се. Залата е достатъчно голяма, има баня и шкафчета с ключ. За жалост, не мога да ходя достатъчно често, защото ми далеч. Открих по-удобно място - Метро Сити център в Младост 3, но искам да се консултирам с някой който е ходил там. Добра ли е базата, тренировките, инструкторите? Ако може да ми дадете някаква информация ще съм много благодарна!  Peace Hug

едит; също ако може да попитам колко калории гори един час зумба, навсякъде в интернет пише различно? става дума за 55-60 кг жена

Аз ходя в тази зала. Много ми харесват инструкторките- по-специално Емси и Надя & Теди, при тях ходя.
Залата е хубава, общо взето съм доволна.

# 626
  • София
Здравейте!

Ооо, тези в Боди Арт Кали са страхотни!
Аз съм много доволна и от мацката, която води тренировките във вторник в спортната зала в Младост 3 - Метро Сити. Колко различно е, когато човека срещу теб е пълен с енергия.
Веднъж ходих в Боевски и беше страшна скука...

Аз ходя в тази зала. Много ми харесват инструкторките- по-специално Емси и Надя & Теди, при тях ходя.
Залата е хубава, общо взето съм доволна.

# 627
Здравейте, търся си тренировка за вкъщи, някой пробвал ли е тази
http://www.youtube.com/watch?v=uDgbBdS9W54
И колко пъти седмично правите тренировките? Hug

# 628
Открих по-удобно място - Метро Сити център в Младост 3, но искам да се консултирам с някой който е ходил там. Добра ли е базата, тренировките, инструкторите? Ако може да ми дадете някаква информация ще съм много благодарна!  Peace Hug

Залата е удобна, не е много голяма, но общо-взето за всички има място. Аз ходя при Надето и Теди и при Рамон - часовете им са прекрасни!

За калориите не знам, обаче по време на тренировка се лее доста пот; аз за няколко месеца откакто ходя на ЗУМБА не мога да се похваля с много свалени килограми, но пък си постегнах проблемните зони и се чувствам стархотно след тренировка! Горещо препоръчвам на всички - ЗУМБА-та е уникална емоция!!! Simple Smile

# 629
В Сердика Център ще има безплатна зумба всяка събота и неделя от 10 :00 часа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт