Зумба

• 189 425
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
  • Hell
Здравейте! Исках да попитам има ли русенки тук?
Наскоро си закупих 2 посещения за зумба ( пробно) и ме интересува има ли ефект?
Как протича една тренировка?

# 661
Здравейте,
Аз от една година ходя на зумба и съм суупер доволна, зарежда ме, тонизира ме и слабея, а напоследък само поддържам форма.
Невероятно е забавно!
Моята приятелка ни е инструктор и е страхотна! Засега малко сме спрели януари и февруари, че е малко студено, пък и си търсим друга зала..та така. Страхотен спорт е това, хем спортуваш, хем се забавляваш Simple Smile

# 662
Здравейте!
Интересувам се дали в центъра/идеален/се провежда зумба.Много ми се ходи ,но държа да ми е наблизо.Благодаря!

# 663
На стадиона в http://www.bodyartkally.com/. Тренировките при Галя са супер страхотни - понеделник и петък от 7, както и в събота Wink

# 664
Сърдечно
благодаря! Hug

# 665
Здравейте, вече 2 пъти ходих на зумба в залата на стадион Славия, но ми е трудно до вляза в стъптите Simple Smile вие имали ли сте подобни проблеми и колко време ви отнема до заучите стъпките(стори ми се, че и двата пъти беше почти еднаква хореографията) 

# 666
  • Бургас
Здравейте! Аз ходя вече втора година на Зумба в Бургас и това е любимата ми тренировка. Дори наскоро ходих на специален клас с двама уникални американски инструктори. Определено те зарежда с много положителна енергия.
П.С. Бях писала за това в предишен пост тук, но явно някой го е изтрил. Cry

# 667
Здравейте, вече 2 пъти ходих на зумба в залата на стадион Славия, но ми е трудно до вляза в стъптите Simple Smile вие имали ли сте подобни проблеми и колко време ви отнема до заучите стъпките(стори ми се, че и двата пъти беше почти еднаква хореографията) 

тази зумба в Славия спортес ли е или някъде на стадиона?

# 668
При по продължително ходене отслабва ли се,имате ли такива наблюдения?

# 669
Да, аз ходих 1 година и отслабнах и депресията си излекувах даже - получи се страхотен комплексен ефект и съм много доволна Wink

# 670
  • Бургас
Да, аз ходих 1 година и отслабнах и депресията си излекувах даже - получи се страхотен комплексен ефект и съм много доволна Wink
И на мен ми помогна много в емоционално отношение.
Важно е и дали се храниш правилно.

# 671
И на мен ми помогна много в емоционално отношение.
Важно е и дали се храниш правилно.
Да, наистина храненето е от огромно значение. Особено като тренираш трябва да се храниш редовно и разнообразно, а и не само когато тренираш де...А аз и на йога ходя, редувам ги йога, зумба...и така...организма си иска след изтощението и да го подхраниш Simple Smile

# 672

тази зумба в Славия спортес ли е или някъде на стадиона?

Славия спортес  Naughty

# 673
  • Бургас
Здравейте! Аз ходя вече втора година на Зумба в Бургас и това е любимата ми тренировка. Дори наскоро ходих на специален клас с двама уникални американски инструктори. Определено те зарежда с много положителна енергия.

Къде по-точно в Бс ходиш?

# 674
  • Бургас

Къде по-точно в Бс ходиш?
Посещавам часовете на Мария Аврамова в студио "ДЮН", но ако имам възможност и часовете й в "Аякс"

Общи условия

Активация на акаунт