Зумба

• 189 428
  • 741
  •   1
Отговори
# 285

Благодаря Simple Smile
Защо събота и неделя нямате часове?  Laughing

Август попаднах на открит Зумба час в Панчарево и ми беше забавно(гледайки, не участвайки  Laughing) та реших, че може би и аз бих опитала. Не си падам по сухоземни спортове, но ще дам шанс на зумбата  Laughing
Проблемът при мен е, че всякакъв "спорт" без плуване ми омръзва много бързо  Tired
Някой бил ли е в зала Атама (на Черковна) Часовете са при Ерик Лалта. Някой има ли инфо?

Рени ти къде ходиш?

Събота и неделя засега няма, но по-нататък се надявам да има Simple Smile
Ерик е много добър, но по принцип води жената-Лидуина. Една черна от Кюрасао (така ли се пише)  newsm78
Готини са и двамата, само че понякога е много фул в залата  Rolling Eyes Иначе часът си е супер!  Peace
Понякога ходя неделя в неговия час, обичам да ходя на зумба като клиент, разпускам много  Peace

# 286
Ерик е много добър, но по принцип води жената-Лидуина. Една черна от Кюрасао (така ли се пише)  newsm78
Готини са и двамата, само че понякога е много фул в залата  Rolling Eyes Иначе часът си е супер!  Peace
Понякога ходя неделя в неговия час, обичам да ходя на зумба като клиент, разпускам много  Peace

Това беше и другото ми условие  Laughing Laughing Laughing да не е пълна залата  Crazy
Имаш ли някакви наблюдения кога е по-празно през седмицата или събота или неделя?

Благодаря   bouquet

# 287

Това беше и другото ми условие  Laughing Laughing Laughing да не е пълна залата  Crazy
Имаш ли някакви наблюдения кога е по-празно през седмицата или събота или неделя?

Благодаря   bouquet

При Ерик ли? Според мен все си е пълно Simple Smile с малки изключения. не мога да кажа със сигурност  Peace
моите следобедните са най-пълни...засега. вечер е рехаво

# 288
  • Linz
Аз ходя на различни танци в MVJ студио. На зумба ми е най-забавно, но и най-уморително. При зумбата, за разлика от другите танци, няма почивка- 1 час здраво кардио newsm68

# 289
Аз ще ходя от понеделник на зумба в студио Елиас. По-късно ще кажа какви са ми впечатленията.

# 290
Партито в Social Club в четвъртък беше много забавно, по случайност попаднах заведоха ме приятелки и май се запалих по зумбата:) затова реших да потърся повече инфо и попаднах на вашата тема...вече отидох и на първият си урок в 2Fit Boevski The Mall, инструкторът се казва Даво... много забавно, лесни движения и доста изморително:)... но страшно много ми хареса:) Дайте съвети, кои са най-добрите инструктори, каде е по-добре да ходя, дали направих правилният избор ? Simple Smile На мен ми хареса първият ми урок хехе много ритмично и забавно...

# 291
Рени, Благодаря!
Аз днес бях на урок по зумба за пръв път. Благодаря на kalli за информацията.
Леко съм разочарована от водещата на урока. Стъпките си бяха сложнички и тя през цялото време повтаряше, че не е важно дали ги изпълняваме правилно и ако не можем да ги направим така както тя да си правим каквото си искаме  Rolling Eyes Tired Е, ако е така всички щяхме да подскачаме на едно място  Tired
Или защото ми е за пръв път, или наистина са си доста криви стъпките не знам. Като цяло имах усещането, че съм егати идиота там. Да, показваше предварително стъпките, но толкова бързо, че...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Иначе бих ходила, защото ми е близо клуба.
Та, аз ли не съм наред?

# 292
  • Linz
Валентина е сред най-добрите, но съм сигурна, че и kalli е.
И Аби е печена, но истинското й призвание е леда. Днес реших вместо на зумба да отида на кънки, и тя така... и ми каза, че е в националния отбор по хокей.
Вярвам, че и в Боевски правят качествена зумба и мисля някой ден да ги посетя.

Суха Мащерка, Валентина каза, че скоро ще направи един урок само с обяснения на стъпките.

# 293

Суха Мащерка, Валентина каза, че скоро ще направи един урок само с обяснения на стъпките.

Екстра, само да успея да дойда, че студентски град ми е малко далече  Laughing
Ще пишеш ли в темата?  Hug

# 294
  • Linz
Ще пиша Peace

# 295
Партито в Social Club в четвъртък беше много забавно, по случайност попаднах заведоха ме приятелки и май се запалих по зумбата:) затова реших да потърся повече инфо и попаднах на вашата тема...вече отидох и на първият си урок в 2Fit Boevski The Mall, инструкторът се казва Даво... много забавно, лесни движения и доста изморително:)... но страшно много ми хареса:) Дайте съвети, кои са най-добрите инструктори, каде е по-добре да ходя, дали направих правилният избор ? Simple Smile На мен ми хареса първият ми урок хехе много ритмично и забавно...
Радвам се, че си се запалила по зумбата, добре дошла в отбора  Hug Даво (според мен) е добър инструктор  Peace лично на мен много ми допада, създава ми настроение и когато съм в негов час се чувствам добре.
Не мога да ти кажа кои са най-добрите инструктори, защото това е много субективно. Единственият ми съвет е: търси си лицензиран инструктор. Когато някой ти хареса и се чувстваш добре по време и след часа, значи това е твоят инструктор, и ако мястото и часът ти са удобни, още по-добре  Grinning Сега като идваш на зумба партитата ще се запознаеш с инструкторите и ще си харесаш твоя.
А като дойдеш, обади се ако ме познаеш, аз водих в четвъртък, бях в бяло, с една бяла кърпа на главата, сигурно сме се видели, и без това не бяхме много хора  Peace

Относно обясненията: аз лично много рядко обяснявам стъпките и не преди самата песен (може да покажа само основната стъпка на салса примерно или на друг вид танц ако групата е съвсем начинаеща...). След това-може да поясня, ако видя, че дадена стъпка затруднява класа или ако някой ме попита.
Но при мен всички стъпки са лесни и бързо се научават, не обичам да давам сложни хореографии. Забелязала съм и че хората не обичат  Peace (поне в моите часове)

Суха мащерка много често мои клиентки, когато идват за първи път, ми казват, че се чувстват като идиот-това е съвсем нормално като за 1ви път.  Peace И Валентина е права, че ако не схващате стъпките, правете каквото искате (там, където не схващате или ви е трудно), лека полека танците се научават, основните стъпки на различните танци са едни и същи. Тялото привиква да ги изпълнява и нещата се получават  Hug

# 296
  • Бургас
Здравейте!Има ли някой от Бургас,който ходи на зумба срещу КАТ.Понеже пропуснах около два месеца ме интересува има ли промяна в дните и часовете.

# 297
ЗУМБА ПАРТИ отново  Sunglasses
Който има желание, да заповяда

20 октомври 2011 г. · 21:00 - 23:30
Място: SOCIAL CLUB piano bar
пл.Славейков 4, входа е отляво на MC'Donalds

# 298
  • в колонките
    Хей,момичета, Hug
    Защо така изчезнахте.Никоя ли не танцува вече? newsm78.Ами чудесна загрявка за студеното време е. Grinning.Аз си пускам у дома,но след обяд,щото сутрин ММ мрънка,че съм го събуждала с музиката  ooooh!.Много добре ми се отразява.Бях оставила заради крампите всякакъв спорт,но от вчера пак,няма начин...
    Хубава вечер ви желая и споделяйте,де,чета ви с удоволствие.  bouquet  bouquet  bouquet

# 299
И мои приятелки са се влюбили в Зумбата и само ме карат да отида, казват, че като отида веднъж, после ще искам сама да ходя, без те да ме убеждават!  Grinning Иначе страхотно ми харесва ритъма на музиката, обичам да танцувам, но не съм го правила от доста години като вид спорт!  Tired
Доколкото са ми казвали, инструкторката е учила в Италия.
 Може да се налага да вода с мен и малкия, не знам ще ме оставя ли да играя изобщо като съм с него!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт