Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава да си в гранична група?
Какво представлява случаен генериран номер при класиране?
Какво представлява порядъкът на желанията и как може да бъде улеснен?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава да си в гранична група?
Да бъдеш в гранична група означава, че има ограничен брой налични места в детската градина, което е по-малко от броя на децата с еднакъв брой точки, които се състезават за тези места. Това води до формирането на гранична група, където децата с еднакъв брой точки се конкурират за ограничения брой налични места.
-
Какво представлява случаен генериран номер при класиране?
-
Какво представлява порядъкът на желанията и как може да бъде улеснен?
-
Какво означава нулев прием за всички набори в детска градина?
-
Как се класира едно дете в детска градина?
)
, а'иде да не си сама да се включа и аз в подкрепа
.
не искам да влизам в спор , аз също може да съм от Джурово , но съм си сменила адреса след като искам да живея, работя и да ползвам благата на София !
еееее "мързи те да отидеш до общината може би "или ползваш други блага от Джурово
не съм съгласна , но няма значение ,така или иначе критериите няма да се променят тази година ... просто отбелязвам още една недогледаност , когато са измисляни, съгласувани и приемани критериите
!!!
МАЛКО СПАМ ... с подчертаното ще дам реален пример ... Кмета на гр.Ботевград облагодетелства жителите на града и най вече младите семейства като е дал и е прието предложение от Общинския съвет всяка майка която има бебе да получава еднократна парична помощ в зависимост от образованието на майката не съм сигурна за сумите , но мисля че - основно- 200,средно- 500 и висше- 600 ( + тази които се полагат за всички в държавата от социалните ) и не само това ... ако не се лъжа , братовчедка ми каза , че половината от таксата за ДГ се поема от общината за всяко дете в семейството .............. та мисълта ми е ... щ'о да не си "фейна" един постоянен адрес в Ботевград за да взема 600 лв. еднократна помощ ( т.е да се възползвам от благата на този град ) , а да претендирам и за благата по настоящ адрес в София ... честно ли е според теб ... ?
Разкри ме и по двата фланга 
Наистина ли мислите, че щеше да има кандидати без постоянен адрес в София, ако изискването беше постоянен, а не настоящ