Semper или Hipp

• 2 690
  • 35
  •   1
Отговори
# 15
Пробвай! Без да пробваш как ще разбереш? Аз харесвам тези на Хип, но и на Семпер има добри. Peace

# 16
Предлагала съм Семпер, но не бяха одобрени. Хипп си хапва с удоволствие, но най-много се предпочитат пюретата ( особено месно-зеленчуковите) на Гербер.

# 17
  • Пловдив
Зависи от детето пак.Моята щерка не ги харесваше Семпер и ядеше с охота Хип.

# 18
  • На черешата
 Пък моето получи алергичен пристъп от Хип, със Семпер не сме имали проблем.  Confused

# 19
  • Бургас
Вземи от двете марки,пък по детето ще си решиш дилемата.А може да хареса и двете.

# 20
Пък моето получи алергичен пристъп от Хип

Хм, от някоя съставка ще да е било, не съм чувала за алергия към дадена марка пюре Thinking

# 21
Моята, не ги хареса тези Семпер, пробва няколко вида. Най-любими й бяха Хип, Бейбивита и Гербер.

# 22
  • София
Дъщеря ми е фен на Хипп  Peace

# 23
Дадох Семпер все пак и това са най-хубавите пюрета за мен!Опитах от всичко което съм купила,съпоставих с Хип и няма какво да сравнявам.Вече взех решение и мисля че е правилното.Ще храня детето си със Семпер,защото държа на него(на детето)!

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 17:43 от Vivi

# 24
Ще храня детето си със Семпер,защото държа на него(на детето)!

Joy Joy Joy

Тогава би трябвало да правиш домашни пюрета, ама нейсе  Wink

# 25
# 26
При всички положения, най-добре домашно, а ако не може по някаква причина - както дойде, все тая. Но това мнооого рядко, по въzможност  Peace

# 27
Semper категорично!

Имат изключително разнообрани храни - много богат избор на риби, различни готвени ястия и черен дроб. Все неща, които не мога да сготвя в къщи и перкетно се разнообразява седмичното меню.

Да не говорим, че стандинавците имат най- добрата риба, а на тема здравословно хранене са просто маняци. В този смисъл Семпер са наистина екологични и много полезни - според мен.  На седмица не минаваме без поне 1-2 рибени манджи и 1 дроб Simple Smile и другото се готви вкъщи. Разбира се всяко бебе има различен вкус, но си мисля, че именно това разнообразие от вкусове развиват тези пюрета, поне аз така мисля. Е, Хип също са доста хубави, но лично аз не ги купувам.

# 28
# 29
Вероника си ядеше и на Хипп и на Семпер  Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт