Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 47 665
  • 760
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И друг път съм го писала:

ако трябва да избера дали детето ми да се гърчи и страда, и цял живот травма да лекува, ще предпочета кучето да се гърчи! Всички приказки за хуманност стават празни, когато посетиш онази дълга и болезнена тема за детето, наръфано от бездомно куче пред очите на майка му! (мина време, а и я преместиха, иначе любезно бих ви я предоставила! Имаше и снимки!)

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 12:16 от ivonska

# 31
  • София

ако трябва да избера дали детето ми да се гърчи и страда, и цял живот травма да лекува, ще предпочета кучето да се гърчи! Всички приказки за хуманност стават празни, когато посетиш онази дълга и болезнена тема за детето, наръфано от бездомно куче пред очите на майка му! (мина време, а и я преместиха, иначе любезно бих ви я предоставила! Имаше и снимки!)

Права си, но я за миг си представи детето ти да попадне на отрова и да се гърчи дълго и болезнено - четете преди да пишете!

# 32
  • София

Права си, но я за миг си представи детето ти да попадне на отрова и да се гърчи дълго и болезнено - четете преди да пишете!

То може да се гърчи дълго и болезнено от тения също...

# 33
  • София
Тения може да се хване и от всякакви не добре измити зелечунци и бог знае още какво. Моя близка я оперираха преди 3 г., от кучешка тения, като и отстаниха част от черният дроб /което всъщност било добрият вариант, понеже той се регенерирал, а можело и да заседне в мозъка  Rolling Eyes / - домашен любимец не е имала, не е докосвала и няма да има - не обича животни.

Какво се опитваш да кажеш, не схващам, след като съм твърдо "за" да се преборим да останат само регистираните, чипирани /следователно обезпаразитени!/ домашни любимци, за които се полагат нужните грижи?

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 13:25 от daniabc

# 34
  • София
...
Какво се опитваш да кажеш, не схващам, след като съм твърдо "за" да се преборим да останат само регистираните, чипирани /следователно обезпаразитени!/ домашни любимци, за които се полагат нужните грижи?

Опитвам се да кажа, че по българските площадки е опасно да се играе, така че и без друго очите ни трябва да са на шест, а децата - на къс повод! Това горе-долу подлежи на контрол, но разбесняла се глутница - не!

# 35
...

Опитвам се да кажа, че по българските площадки е опасно да се играе, така че и без друго очите ни трябва да са на шест, а децата - на къс повод! Това горе-долу подлежи на контрол, но разбесняла се глутница - не!

Напротив, дори побесняла глутница може лесно да се прогони! Необходим е малко кураж. Разбира се, по-добре да няма такива глутници, с които непрекъснато да се срещаме. Да ги изтровят законно, незаконно, няма значение.

# 36
По повод умрелите кучета се включвам-Екоравновесие ги прибира след сигнал.Тогава даже са по-ефективни,защото иначе или не го виждат кучето,или пък според тях не е агресивно,или пък ако не му дадеш подробно описание при подаването на сигнала,изобщо не идват,защото не знаят какво да търсят.
Обаждала съм им се и по двата повода-с умрялото се справиха,с живите-не!

# 37
  • София
...

Напротив, дори побесняла глутница може лесно да се прогони! Необходим е малко кураж. Разбира се, по-добре да няма такива глутници, с които непрекъснато да се срещаме. Да ги изтровят законно, незаконно, няма значение.

Моля?! Ти май не си добре! Сега ще излезе, че пострадалите деца и възрастни са хора слабохарактерни, които сами са си виновни, че не са овладяли свирепите помияри, а е толкова лесно!

# 38
Ако наистина беше толкова лесно да прогони глутница кучета,еле пък разбесняла се,такива теми изобщо нямаше да съществуват....а те са безброини....
Малко кураж,ха-ха.....много е лесно на чужд гръб,нали?

# 39
...

Моля?! Ти май не си добре! Сега ще излезе, че пострадалите деца и възрастни са хора слабохарактерни, които сами са си виновни, че не са овладяли свирепите помияри, а е толкова лесно!

Страх те е от тях? Къде пиша, че децата и старците сами са си виновни? Я се осъзнай! Напротив смятам, че на улицата дори 1куче без каишка не трябва да има!

# 40
Ако наистина беше толкова лесно да прогони глутница кучета,еле пък разбесняла се,такива теми изобщо нямаше да съществуват....а те са безброини....
Малко кураж,ха-ха.....много е лесно на чужд гръб,нали?

Да, твърде лесно е! Случвало ми се е безброй пъти! Нищо по-лесно от това! Можеш да прочетеш подробностите в предишните теми за кучета.

# 41
На кучето мястото му е или вързано на двора куче-пазач или воден на каишка дом.любимец.Такива свободно разхождащи се пумяри само #2gunfire #2gunfire #2gunfire                                                                                                                                                                                                                                                                                   .

# 42
Грабвайте пищаците и се насладете на гърчещо се куче.
Отрова в Перник: http://news.zapernik.com/149185.html
Много съжалявам, че не съм до вас, до тези със саламчетата в този момент, но можете и вие да ги свършите - извикайте децата си и заедно излгледайте клипчето на кучето, което умира.
Може би това ще ви донесе така желаното чуство за възмездие. Лошите са наказани и си получават заслуженото.
Както в приказката - големият лош вълк бива разпран, коремът му напълнен с камъни, накрая се удавя в реката. Така обяснете на децата си, че мама и татко са напълнили коремчетата на лошите кучета с отрова, те ще поритат малко и край. Повече няма да са заплаха за никого. Вие и децата ви можете да спите спокойно. Приказката има добър край.

Пък ако не можете да го направите и все пак помислите малко - дали лошите не са някъде другаде и не точно те ритат с крака в агония?

Насладете се на клипа.

Последна редакция: вт, 16 мар 2010, 03:20 от bushkata

# 43
Малката подробност е,че който го направил,сигурно е минал през същото...съжалявам,не мога да се почуствам гузна от това,че има умрели кучета....неприятно ми е само,че са страдали,не го заслужават.

# 44
Бездомните кучета нямат място в града, сред хората! След като няма нормален и регламентиран начин за нова да се разкарат глутниците от София, хората се справят сами. И хич не ми говорете за горките кученца. Не е нормално в един град да те е страх да караш велосипед, защото още на втория метър те могват милите душици, да заобикаляш и да избираш маршрути, така че да избегнеш сладките кученца и изобщо да съобразяваш живота си с тях.

Общи условия

Активация на акаунт