Помощ! Агресивни бездомни кучета.

• 47 700
  • 760
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Не си разменяме рецепти!
Повечето тук търсим законна алтернатива на Екоравновесие!
Незнам как е в София,но освен Екоравновесие нямате ли друга организация?Надявам се,че има и ако не е найстина наложително,моляви невикайте Екоравновесие защото кучетата ще се окажат там: http://forum.dog.bg/index.php?showtopic=19126

Ха Ха Ха. Вече ме разби от смях! Защо си толкова наивна да си мислиш, че лошите момчета от ЕР ще приберат кучетата в приюта?
Не, спокойно, няма да го направят!
Ще дойдат едни добри лелки, които предварително предупреждават да се скрият кученцата и ще ни се накарат че сме подали сигнал!
И ще вземат парички от твоите данъци за това.
И после лелите си тръгват, а кученцата продължават да ни нападат.
Както се случи в нашия квартал последните седмици.

# 391
Всъщност-сещате ли се за причина да сме един срещу друг в нещо толкова елементарно?И от А, вместо да се каже Б се излива една бълвоч, която е далеч от реалностите?
Не се сещам и за една причина,поради която трябва да стоим едни срещу други.Ако се сещаш ти,моля сподели я ,за да я оборя!

Опитвам се всячески да не се ядосвам в такива теми,и все пак не успявам...

# 392
Вижте, нали не мислите, че всички тук сме психопати и режем със секира крайници?
Психопата не подбира.Или Започва с Куче/котка.
И дайте сега всички, които искаме улиците на града да не са лайно до лайно и зъб до муцуна-да сме психопати.Ще ви се...Че то ако беше така-кюораво куче да не е останало и да си хортуваме по живо по здраво...
Преигравате, намесвате неща, които нямат общо тук...
Китана, не ми пука дали ти искаш да оспорваш-спори си, не ми пречи, аз чакам неосъществен полет и имам време да троша тук, не влагам толкова  енергия точно във вашия спор, темата ми излиза от сумай ти време, крайно време е да я премахна, че аман от пропуснали да си разходят кучето...

# 393
Аз си пиша съвсем спокойно и учтиво и всички ми се нахвърлят.Хмммм... Crossing Arms

# 394
Аз си пиша съвсем спокойно и учтиво и всички ми се нахвърлят.Хмммм... Crossing Arms

Тогава не пиши в тази тема
Сега ще скочи някой да те защити ,че си малка,но като си толкова малка не си ври носа в работите на големите
Тук се пише против кучетата и с твойте безумни твърдения ,че кучетата са ангелски създания и само хората сме си виновни мен ме дразниш много

# 395

Сега ще скочи някой да те защити ,че си малка,но като си толкова малка не си ври носа в работите на големите
Тук се пише против кучетата и с твойте безумни твърдения ,че кучетата са ангелски създания и само хората сме си виновни мен ме дразниш много

Т.е. казваш й да млъкне?

# 396

Т.е. казваш й да млъкне?
Ем аз ти казвам,щом си малък и защитаваш кучетата неможе да пишеш в форума за майки Peace

# 397

Т.е. казваш й да млъкне?

Не ,но да не се оплаква,че някой не е на нейното мнение и да се жалва ,че била малка и всички я нападат
Е като е малка какво - да оставя кучетата да ме хапят ли
Като иска да пише -да пише ,но аз пък ще и отговоря каквото си искам ако не и харесва да се оплаче на мама

# 398
  • София
[

Дилянка, ти може и да търсиш алтернатива, но ето, в горния пост се търси провокация, да не говорим, че съдържа откровена лъжа. Всеки може да влезе и да провери какво точно е казано на тази съфорумка и дали някой е щял да я пребие. А който търси, намира. Но когато я попитам, защо влизаш да провокираш точно в тази тема, защо не влезеш в темата за "последната ви модна придобивка" или "обувките Маноло Бланик" се прави на умряла лисица. Всъщност може би трябва да кажа "пребита лисица". ooooh!

Не търся провокация, а споделям мнение и търся съмишленици. Форумите са за това. Когато нещо ме възмущава, с каквито и епитети да бъда наречена от хора, които когато усетят злоба мятат епитети....все ми е тая, пак ще изразя становището си. В темата за кучето изразих мнение че изрода трябва да се прати в затвора, но за съдбата на самото куче бях на мнение, което не съвпада с вашето. Тази тема е абсолютно противоположна на онази.  Аз спрях да пиша в онази тема, защото видях, че мнението ми дразни хората там. Но вие се пренесохте тук. Всичките ми мнения от темата за кучето бяха копирани тук, надлежно синтезирани, за което благодаря. Защо преследвате  хората с различно мнение от вашето от една тема в друга?
Мисля, че за всеки нормален човек думата "пребие" звучи преносно, когато става въпрос за форум от този тип.
Това за модните придобивки...не е въпрос на кауза, за която някой отделя пари..това за мен е различно. Не мога да нападам хората както вие - " природозащитниците" можете. Няма да коментирам епитетите...едната "природозащитничка" твърдеше, че съм кон, а ти че съм лисица - ами разберете се и установете видовата принадлежност Joy Аз не си позволявам такива епитети, но...вие толкова можете. Вие провокирате хората с епитетите, с които ги наричате, но израза е въпрос на култура, не мога да виня никого.
Както не бива да се оставят изродите да режат краката на животните, така не бива да се оставят животните да ядат децата ни...Вниманието към децата според мен трябва да е повече от това към животните, и никого не задължавам с това си мнение, а само споделям...простичко е!

# 399

Т.е. казваш й да млъкне?
Ем аз ти казвам,щом си малък и защитаваш кучетата неможе да пишеш в форума за майки Peace
Ти нали не си дете на някоя потребителка и те за това......Разбихте ми детските илюзии за толерантността и дечколюбието на ССФ.

# 400
[

Дилянка, ти може и да търсиш алтернатива, но ето, в горния пост се търси провокация, да не говорим, че съдържа откровена лъжа. Всеки може да влезе и да провери какво точно е казано на тази съфорумка и дали някой е щял да я пребие. А който търси, намира. Но когато я попитам, защо влизаш да провокираш точно в тази тема, защо не влезеш в темата за "последната ви модна придобивка" или "обувките Маноло Бланик" се прави на умряла лисица. Всъщност може би трябва да кажа "пребита лисица". ooooh!

Не търся провокация, а споделям мнение и търся съмишленици. Форумите са за това. Когато нещо ме възмущава, с каквито и епитети да бъда наречена от хора, които когато усетят злоба мятат епитети....все ми е тая, пак ще изразя становището си. В темата за кучето изразих мнение че изрода трябва да се прати в затвора, но за съдбата на самото куче бях на мнение, което не съвпада с вашето. Тази тема е абсолютно противоположна на онази.  Аз спрях да пиша в онази тема, защото видях, че мнението ми дразни хората там. Но вие се пренесохте тук. Всичките ми мнения от темата за кучето бяха копирани тук, надлежно синтезирани, за което благодаря. Защо преследвате  хората с различно мнение от вашето от една тема в друга?
Мисля, че за всеки нормален човек думата "пребие" звучи преносно, когато става въпрос за форум от този тип.
Това за модните придобивки...не е въпрос на кауза, за която някой отделя пари..това за мен е различно. Не мога да нападам хората както вие - " природозащитниците" можете. Няма да коментирам епитетите...едната "природозащитничка" твърдеше, че съм кон, а ти че съм лисица - ами разберете се и установете видовата принадлежност Joy Аз не си позволявам такива епитети, но...вие толкова можете. Вие провокирате хората с епитетите, с които ги наричате, но израза е въпрос на култура, не мога да виня никого.
Както не бива да се оставят изродите да режат краката на животните, така не бива да се оставят животните да ядат децата ни...Вниманието към децата според мен трябва да е повече от това към животните, и никого не задължавам с това си мнение, а само споделям...простичко е!
1.Говорех метафорично за кон с капаци.Нарекла съм те кон толкова,колкото са те заплашвали с камъни в темата за Мима.Трагикомедиите-в ляво , по коридора ,зад врата с табела ОО
2.Не става въпрос за избор "или/или" ,нито "повече/по-малко".

# 401
  • На земята, която е всъщност звезда.

И дайте сега всички, които искаме улиците на града да не са лайно до лайно и зъб до муцуна-да сме психопати.Ще ви се...Че то ако беше така-кюораво куче да не е останало и да си хортуваме по живо по здраво...
Преигравате, намесвате неща, които нямат общо тук...

Ето това това си е откровено заяждане. Щяло ни се. И как точно разбра, че ни се ще? Къде точно прочете, че ни се ще?

При такива нападки много ясно, че ще пишем във вашета тема. Naughty    

# 402

Т.е. казваш й да млъкне?

Не ,но да не се оплаква,че някой не е на нейното мнение и да се жалва ,че била малка и всички я нападат
Е като е малка какво - да оставя кучетата да ме хапят ли
Като иска да пише -да пише ,но аз пък ще и отговоря каквото си искам ако не и харесва да се оплаче на мама
Какво ме интересува какво е вашето мнение.Пишете си,мислете си ама и аз ще си и пиша и мисля каквото искам макар и на вас да не ви допада  Peace.

# 403
# 404
  • София
Не им обръщайте внимание ...и в темата за убитото от куче дете същите китани, катове и онази мацка (..не й помня ника) пишат подобни неща...и все някой се заяжда с тях или ги провокира.

Общи условия

Активация на акаунт