Попътен вятър на порасналите ни деца -4

• 23 530
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
estreq , ще стане някой ден.То и мойто кашля в момента, но пък в събота я водих на "Максим". Тъкмо бяха отворили за първи ден. Успя дори да я ужили една пчела.

И да ви хване варицелата, дано я преминете по-леко   bouquet

# 151
Ха,реших,че съм объркарла темата,чета за варицели,температури... Simple Smile

# 152
Сребърна паричка, мерси за информацията. Моят син е 10 клас още, за английски вече взе Сертификат от Кеймбридж - САЕ, но със степен grade C и май не важи за кандидатстване. Документът иначе важи за цял живот, но само за работа. Струва ми, че  в 12 клас трябва да се яви и на IELTS .

# 153
Така е Стефаниш - който не е изпълнил плана на времето сега повтаря - на по късен етап. Резултата от голямата разлика на децата - това е едното заминава почваш нанаово с другото.

# 154
  • Варна
Ха,реших,че съм объркарла темата,чета за варицели,температури... Simple Smile

Ами ,че малко да ви оспамим темата.

Сребърна паричка, мерси за информацията. Моят син е 10 клас още, за английски вече взе Сертификат от Кеймбридж - САЕ, но със степен grade C и май не важи за кандидатстване. Документът иначе важи за цял живот, но само за работа. Струва ми, че  в 12 клас трябва да се яви и на IELTS .

И моят син е 10-ти клас. Доколкото знам, ако на САЕ е взел степен "А", мисля, че му го признават. "С" е по-ниската степен, нали ?. Може да се яви или на IELTS или на TOEFL. Само ,че  изпита по IELTS се прави само и единствено в София и то на точно определени дати в годината , докато за TOEFL има по-големи възможности за явяване на изпит. Почти във всеки по-голям град има изпитни зали и има възможност за явяване всеки месец. По-добре да се яви в 11 клас още , сертификатът важи 2 години.

Така е Стефаниш - който не е изпълнил плана на времето сега повтаря - на по късен етап. Резултата от голямата разлика на децата - това е едното заминава почваш нанаово с другото.

Ще тренираме за внуци отсега  Twisted Evil

# 155
  • София
Рил, да е жив и здрав татко ти. Дълги години да се радвате заедно на празници и делници  Hug

А бе какви са тия болести сега  newsm78 Ми то по- страшно стана от гриповете по нова година. Аз щях да пукна, честно ви казвам. Така не съм се тръшкала от години. Влача се, като куче. Колко дни лежах, още не мога да дишам нормално, а след 10 минути някаква работа, имам предвид физическа, и клякам. Абсолютна бабичка ви казвам. Буча, като саранската мечка, хората правят едни съжалителни физиономии, като ме чуят да говора  Laughing Ма то не е говор, то ужас  ooooh!

Само се моля Ангелаки да не се тръшне, че вече ми писна с неговото гърло. Три месеца все прокашля, все едната сливица уголемена, все зачервено........... какво ли не давах, какво ли не варих, само жаби не съм му натикала в устата. Миналата седмица го водихме уж на специалист и и обяснява той, че е така от месеци, а наща му казала " ми това е от времето"  ooooh! Да се благодари, че не можех да стана от кревата, иначе щях да я размятам за чорляка из клиниката. Поне една посявка да му беше направила. Тази седмица ще се боря пак  Twisted Evil

Естрея, бързо да се оправяте и вие, мила.   bouquet

Пепчо, така се радвам, че те срещам и тук  Hug Аз тайничко ти крада рецептите, признавам  Hug  Ще се присъединиш ли към сбирките ни? Много е хубаво, ще ти хареса  Peace

Стеф, вие как сте? Още не сте посочили дата за наща среща  Peace

Хубав ден, мили момичета, усмихната пролет   bouquet

# 156

Пепчо, така се радвам, че те срещам и тук  Hug Аз тайничко ти крада рецептите, признавам  Hug  Ще се присъединиш ли към сбирките ни? Много е хубаво, ще ти хареса  Peace

а аз тайничко следя темата за порасналите деца от баловете насам,  ама течението все ме понася.... Кради пък, важно е да ти харесва, нали затова се споделя тук.
За срещите -ако е на живо  ми е трудно малко - нали съм на 3-4 часа път от Сф, затова и като споменахте за среща на междинно ниво веднага се обадих  Grinning
А че ще ми хареса, не се съмнявам  Hug

Хубав пролетен ден, момичета   bouquet поне тук е много топло и слънчево днес Simple Smile

# 157
  И тук е страхотно слънце, чак ми е жал, че не мога да изляза от къщи. Хванах се с пролетно чистене, а и утре се прибира детето.
Твърде тихо беше, време е за купон.  Grinning
Нашата варненска среща къде ще бъде и в колко часа окончателно?

# 158

хаха,и аз съм от закъснелите,нали си имам първокласничка у дома.А моят Ицо вчера беше в Търново да скача с бънджи.Як купон е било.Албенче,всяка дата ме устрой във седмицата след великден.Да е делничен ден само.

# 159
Ау, пеп-40, здравей!

Аз я знам от кулинарната! Тя е страхотна в кухнята. А беше ми обещала рецептата за едно пъстро руло.
Помниш ли как те бях прекръстила.
Чакам го.

Слънчев поздрав на всички - не мога да ви изредя , че... съм тук в нелегалност Laughing

# 160
  • София
Значи софийската среща се насрочва за 7 април......... пу, че хубава дата  Hug
Срещата в същото заведение от последния път  Peace 18 часа добре ли е?

Рапорт даден  Peace

Варненки да не забравите някое фото  Naughty Чакам репортаж, ей, че ми домъчна за вашите муцки, откога не сте се показвали  Laughing
Моля и двете групи да обсъдят евентуална среща по средата на България по топло време  Peace

# 161
чудесна идея, abet, ще се включа с удоволствие когато и където решите в такъв случай.

Анна, това ли обещах?

# 162
  • София
На 7.04 - ресторанта до 3та поликлиника - там съм, иска ли питане.
Дано с идването на пролетта приключат болестите и вече само хубави неща да си пишем.
Аз - нямам оплаквания от Ани, засега. Вика, кряка, но вчера подстрига Пламен.
Ходи си и на у-ще и на работа. Мин. седмица беше на семинар за новата боя на Л"Ореал - Иноа - в момента само техния салон работи с нея.

# 163
Здравейте милички   bouquet
Минавам само да кажа , че на 7.04. съм на линия.  Heart Eyes
Обещавам към края на седмицата да пиша повече  Wink

# 164
Варненки, чакам ви в сряда след 17 часа в Крамер, с нетърпение Hug
Айде записвайте се
1. Мама Тин

Общи условия

Активация на акаунт