Родителите ни, решенията, грешките, сполуките...

• 3 485
  • 37
  •   1
Отговори
# 15
  • Не от София.
Лято,рано ли е все още,за да те питам дали си готова да му родиш дете? Thinking

# 16
Рано е.
Само, че от "Второ дете... аз Laughing Laughing Laughing, няма как да се случи", преминах на "Няма да е тази година".

Смятам, че имам лек Crazy напредък

# 17
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Ей ме и мен тук, не за друго, ами да следя отговорите, понеже при мен нещата доста бързо се развиха, а и малко неочаквано взех, че забременях (уж щяхме да чакаме и тн., ама на).
 А, че може да сме сгрешили, ми - може, всеки има право на грешки, това, че имам дете, не означава, че нямам право на още опити да съм щастлива. На толкова опити, колкото е нужно.

Лято, пробвай, дори да не стане ще знаеш, че си опитала!  Hug

# 18
  • На остров
  ... А, че може да сме сгрешили, ми - може, всеки има право на грешки, това, че имам дете, не означава, че нямам право на още опити да съм щастлива. На толкова опити, колкото е нужно.
 Лято, пробвай, дори да не стане ще знаеш, че си опитала!  Hug

Много точно казано   bouquet !

# 19
  • София
Мислех си, че има хора, които не действат, а остават дълго в колебание, пазейки се от грешки. Аз предпочитам да правя грешки, но да върша нещо и да стоя зад последиците си. Случиха ми се ужасни неща. И толкова хубави! И нито едно от тях не мина просто ей така покрай мен, докато аз се чудя как да реагирам.

Точно така разсъждавам и аз   bouquet

solei - мен не ме е страх от вероятността да остана сама с две деца, ако това ми е писано, това ще стане. Та с Не съм сега си пишем в една друга отчетна тема  Whistling

# 20
Не случайно има приказка, че човек съжалява не толкова за нещата, които е направил, а за тези, които не е направил. Hug
Аз пък искам второ детенце и това, че поради всякакви причини все изчакваме, ми тежи вече. Дори и не дай си боже да се разделим някога, аз за рожбата няма да съжалявам, ако ще и сама да съм, както казва Бърди.
Пък и за изживените мигове.

# 21
  • Не от София.
solei - мен не ме е страх от вероятността да остана сама с две деца, ако това ми е писано, това ще стане. Та с Не съм сега си пишем в една друга отчетна тема  Whistling
Абе,в интерес на истината и аз като Лято имам напредък в това отношение....даже същите реплики си казвам.Дори взех да се заглеждам по бременни майки,по дечица в колички...Но пък поради причина една,не трябва точно сега да бременея...Дано да узрея за тази идея,щото да ви кажа, хич не ми се ще синчето да е самичко след време....
Пък и наистина ми се става майка пак... Blush
Нооо....страха си остава... Confused
П.С.не знаех за теб и Не съм.Честито!!! Hug  bouquet

# 22
Лято, първо-ЧЕСТИТО!!!!    bouquet
 Всеки има право на втори шанс и всеки има право на грешки.
Майка ти се притеснява за теб с пълно основание. Тя е майка, чувства се длъжна да те защити.
Ако ти е писано да си щастлива с този мъж, то вие ще се водите заедно до края.Ще бъдете семейство, ще бъдете щастливи.
Никой не може да е сигурен дали не взема погрешното решение. Едва след години човек си дава ясна сметка за това, което му се е случило.
 Отдай се на емоцията, не мисли за това правилно ли постъпваш.Щом се чувстваш спокойна с този човек, щом добре усещаш нещата, значи всичко е наред.   Simple Smile
 Горе главата, Лято и смело напред:)
Вярвай в себе си, а каквото има да става, не можем да му избягаме.

Аз например имам две грешки зад гърба си, но  се старая да не гледам на тях като на Грешки, а като на ОПИТ. От едната имам най-прекрасното нещо в живота ми-моят син, а от другата примера за това какво означава достоен човек. ( вторият ми бивш е рядко срещан достоен човек).  

Пожелавам ти още веднъж успех, Лято и ...радвам се за теб!!!!

пп.Онзи загадъчен припадък, да не би случайно да е индикация, че ...ще станеш мама за втори път?  newsm78 Hug

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 12:56 от Ardea

# 23
Та с Не съм сега си пишем в една друга отчетна тема  Whistling

Shocked

Heart Eyes

smile3501

# 24
Та с Не съм сега си пишем в една друга отчетна тема  Whistling

Shocked

Heart Eyes

smile3501
И Бърди ли  Rolling Eyes
 Party Party
 smile3501

# 25
Поздравления, Бърди  bouquet  bouquet Heart Eyes

# 26
Ноооо...ако си родим дете и се разделим... newsm78
Кво става?Едното дете от един,другото-от друг....
Не мога да избягам от тези мисли,бе хора!! Thinking
Лято,не знам за теб,ама аз определено имам нужда от помощ!! Blush
все едно аз съм го писала това!И моите страхове са същите,с тази разлика,че не съм имала сериозна връзка откакто имам дете.Ами ако синът ми свикне с този човек и после се разделим?И въобще...толкова мн мисли и страхове.По принцип съм силен човек,но....не мога да си кажа каквото стане,трябва да се мисли.ЗАщото сега с дете и без мъж-хайде както и да е,много сме така.Ама с две деца,от двама различни мъже-че то сега нямам мн кандидати,а пресдтавям си тогава...

# 27
съжалявам,малко пообърках-цитирах и моето мнение и то излезе като цитат Embarassed

# 28
Лято, миличка, честито и дано това което правиш се окаже най-хубавото нещо в живота ти (след  раждането на детето разбира се).
Когато започваме нещо ново, винаги има страхове и неувереност и понякога се вглеждаме в незначителни детайли, вслушваме се в десетките различни мнениея докато в главата ни не настане пълна каша. Отърси се от всичко и поеми натам на където те води сърцето пък времето ще покаже дали е грешка или не.

Аз имаш такава възможност, но се наложи да избера децата пред общото щастие. До ден днешен се питам какво ли щеше да е ако ...

А, ако ще ти е по-лесно, знай че всеки има съдба и решенията които правим или не ни водят по пътя към осъществяването на това което ни е писано. За съжеление разбираме каква е била целта след като сме я постигнали.  Grinning

# 29
  • Бургас
слушай сърцето си и понякога недей да мислиш прекалено много за всичко. аз на твое място бих направила всичко, за да се боря за любовта си. Мисля, че бих съжалявала повече ако не опитам, отколкото ако опитам и се проваля, недай боже...С времето всичко ще си дойде на мястото. Повечето родители биха казали, че " нямаш право на грешка", но не съм съгласна и с това.
Пожелавам ти от сърце добър развой на нещата Hug

Общи условия

Активация на акаунт