Как да си върна щастието?

• 8 003
  • 119
  •   1
Отговори
# 15
Лелееле как го търпиш това ? Изритай го от живота си и т'ва е ....4 години са адски много време,какво искаш всъщност ? Защо си го причиняваш?
Такова нещо няма да търпя изобщо....той моля ти се се сърдел и тя не трябва да му се бърка  #2gunfire така ще му се забъркам ,че свят ще му се извие  #Sniper

# 16
На мен това ми звучи абсолютно нереално. Popcorn

Вярвай ми реално е и боли!
А защо го търпиш?    newsm78

# 17
Вероятно  по същата причина като 90 % от жените- заради децата и парите .
Незнам де, само гадая.

# 18
Децата го обичат, не искам да ги лишавам от баща има, затова търпя, не знам още колко ще мога! Когато се започна това, той беше без работа, аз поради тази причина не ползвах майчинство, майка му гледаше малкото ми дете, трябваше да си тръгна тогава още, но животът е сложен момичета! Не можех да си тръгна с бебе и друго дете, и как да напуснеш дом който си градил с любов толкова години! В момента е просто жилище, не дом, съществувам някак си на автопилот, не живея истински!

# 19
  • София
Ама как ще си тръгваш от дома бе, я не говори така!
Ще си тръгне той. Причина да го търпиш аз лично не виждам.

# 20
ЧИЕ Е ЖИЛИЩЕТО? Имаш ли някои да те подкрепи, каквото и решение да вземеш?
Говорили ли сте за раздяла? Той какво казва?

# 21
Щом не искаш да напуснеш жилището и да лишиш децата от баща им, намери  си някой. Излизай, забавлявай се. Нека мъжът ти да види, че и ти можеш да бъдеш харесвана и желана.

# 22
Ясноооо.Знa4и грешкaтa е моя,приятелкa му е в онзи смисъл.
Могa дa кaжa сaмо,4е не е луд онзи,който яде бaницaтa,a този който му я дaвa PeaceЩом не си нaпрaвилa нищо толковa години,знa4и ти си си виновнa.Хвaни си някой и ти.Децaтa никогa не се обръщaт към родителите си с блaгодaрност зa жертвите,които сa нaпрaвени зa тях PeaceНе сa и длъжни.Семейство нямaш,не и в онзи смисъл нa думaтa.Събери,кaквото е остaнaло от теб сaмaтa и се мaхaй.Тaм не те искaт явно.Зaрaди децaтa го нaпрaви,не зa себе си

# 23
  • Талант на 2012,2013 г.
Не ти , той ще си ходи.

# 24
Виждам ,че голямото е на 13 години.Достатъчно голям,за да вижда доста неща...
Как му обясняваш постоянните отсъствия,караници...
А и имайки предвид интуицията на децата,много е вероятно да знае или да усеща ,че нещата са зле...

Повярвай,не ги правиш по-щастливи така!
А те могат да запазят отношенията си с баща си и без да живеят заедно.
Макар че ми е трудно да приема такъв човек за добър баща...
Един добър баща не би подложил децата си на това.
Дори и да е спярл да обича майка им,би направил всичко травмата за децата да е минимална.
А у твоя съпруг аз не виждам нищо подобно.Напротив,той действа като човек,на който не му пука за никого,най-малко за децата!

# 25
Момичета, жилището е на родителите му..Но беше тухли -груб строеж като се събрахме, заедно сме го правили и обзавеждали кой е мислил че така ще стане Tired При родителите не мога да се върна - те си имат достатъчно проблеми и баща ми и брат ми са със здравословни проблеми, само аз им липсвам! Трудно е да си сам в безизходица! Истината е че няма къде да отида, освен някъде под наем, финансово сигурно няма да оцелея, всички заеми са на мое име и мен ще търсят банките като не плащам.. Така че освен да й пратя бонбонки с миша отрова друго не мога да се сетя Mr. Green   Шегичка, ама не ми е до смях!

# 26
  • София
Няма такова нещо. В семейното жилище имаш право да живееш докато децата станат на 18, демек още 13 години.
Търси си правата, другата не ти е виновна с нищо, тя не ти се е клела във вярност и не е правила деца с теб. Та забрави за нея, мисли за себе си и за децата си.

# 27
Имате брак сключен, нали? Значи всичко, придобито след брака - ще се дели. Ама жилището - не  е твое, няма и да бъде.
Аз затова питах - търпиш, защото нямаш вариант. Нямаш изход в момента. А да си го върнеш...не вярвам в нещо такова, 4 години не са малко време. Говорите ли с него въобще на тая тема?

# 28
Добре де,a той кaк се държи с теб???Сaмо кaто съквaртирaнти ли сте или....
Гледaй си децaтa,той дa си троши глaвaтa

# 29
  • София
Той не иска да му се бъркам и да му преча да се виждат с нея, аз не мога да се преборя със себе си, когато го питам за това, той се сърди, не се прибира по цяла нощ и така ме държи в ръцете си. Ако му се сърдя - следва скандал, изчезване от къщи и цупене! Жалко е, всичко беше хубаво преди да се срещнат, кой ме би по главата да ги запозная...
smile3556 Какво значи това??? Той е някакъв близък роднина ли и ти не одобряваш връзката ми ли?  newsm78  Sick Този е меко казано нагъл. #2gunfire
Не знам какво търпение и нерви имаш ти.... Аз не бих могла.  red

Вземи се в ръце и си оправи живота. След време ще си кажеш, че е жалко за изхабените нерви за тези 4 год.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт