Как да си върна щастието?

• 8 010
  • 119
  •   1
Отговори
# 30
Това си е безизходица - къде да отиде жената?

# 31
Виждам ,че голямото е на 13 години.Достатъчно голям,за да вижда доста неща...
Как му обясняваш постоянните отсъствия,караници...
А и имайки предвид интуицията на децата,много е вероятно да знае или да усеща ,че нещата са зле...

Повярвай,не ги правиш по-щастливи така!
А те могат да запазят отношенията си с баща си и без да живеят заедно.
Макар че ми е трудно да приема такъв човек за добър баща...
Един добър баща не би подложил децата си на това.
Дори и да е спярл да обича майка им,би направил всичко травмата за децата да е минимална.
А у твоя съпруг аз не виждам нищо подобно.Напротив,той действа като човек,на който не му пука за никого,най-малко за децата!

Така е момчето е умно и всичко разбира, много пъти ме утешава даже!  А все се чудя няма ли най-после да си омръзнат, май както казваше някой по-горе трябва да го пратя да му попере малко чорапите и да потърпи капризите му и бързо ще охладнее!

# 32
  • Някъде там край морето
Не знам за кой път ще го повторя-
Как очаквате някой да ви уважава, като вие самите не се уважавате!
Ама моля ви се проявявайте повече разум в отношенията си с мъжете. Стига само с таз пуста любов.
Трябвало е преди време да поставиш своите материални интересни пред мечтата за светлото общо бъдеще. Сега нямаше да си в тази ситуация и бързо щеше да го изриташ и да си живееш спокойно.
А този аргумент за децата ми е любим просто. Аз не знам кой може да е щастлив да живее в такава среда. ooooh!

# 33
  • София

Абе никъде няма да ходи, къде ще ходи.
Аз вече го написах, при развод, право на ползване на жилището има родителя, на който са присъдени децата.
Без значение на кой е жилището. Няма да е нейно, но не могат да я мръднат от там.

# 34
  • на майната си
Ами спри поне да си му майка - никакво обгрижване - да го поеме г-цата Simple Smile.
След падане на един ангажимент може би ще имаш повече време за себе си.
Излизай и се събирай с приятели, игнорирай го. Децата не усещат ли нещо? Достатъчно големи са.
Много неприятна ситуация, но и не разбирам какво очакваш от тук насетне.

# 35
Хорa кaкво се впе4aтлявaте.Тя aко искaше дa си ходи или дa промени нещо,нямaше дa имa темa ooooh!Тя си е кжзжлa,4е е приелa връзкaтa им и я търпи ве4е 4г.Не рaзбирaм кaкво о4aквa от нaс.Ето всякa и кaзвa дa го нaпусне,не би търпялa,дa се рaзведе.Тя си нaмирa опрaвдaния.И кaжете,4е не е тaкa.Имa ли желaние имa и нa4ини.И нa4инът нямa дa се нaмери тук във форумът.Може думите ми дa не се хaресaт нa много от вaс,но простете "клетото" моми4е е зрялa женa и aко искa дa промени нещо ще го нaпрaви,aко ли не,ще 4ете съжaлението и милите думи и съвети по форумите

# 36
  • Варна
Ужас! Така познато ... Бившият се опита да ме постави в същата схема. Отказах. Бях в майчински, с недобре платена работа, живеехме в негово жилище. Върнах се с детето при мама, върнах се на работа, консултирах се с адвокати, накарах го да направи дъщеря си ползвател на жилището му докато навърши 18г., разведох се. Не е лесно, но начини има. Не се живее така. Направи една консултация с добър адвокат, ще ти даде добри съвети и насоки. Кураж! А щастието? Не можеш го върна, не и след 4-ри години!

# 37
  • Там където е семейството ми
Момиче,вземи се в ръце и спри да търпиш това унижение,като се оправдаваш с децата.И моите умират от любов за баща си,но ако съм в същата ситуация като теб,и за миг няма да се замисля да му бия шута да върви при госпожицата.Това,че ти и той няма да живеете заедно не означава,че той повече няма да е баща на децата ви.

# 38

Абе никъде няма да ходи, къде ще ходи.
Аз вече го написах, при развод, право на ползване на жилището има родителя, на който са присъдени децата.
Без значение на кой е жилището. Няма да е нейно, но не могат да я мръднат от там.
Е, хубаво де, ама ако ги присъдят на бащата? Или дори да са на нея - кво, след 18 години ще си се и знесе просто така и тогава - вече на години къде ще отиде? Съвсем съсипана от тая ситуация, която ще трябва да търпи. Или може би него ще изгонят от жилището? Обърках се...

# 39
Той се държи добре с мен, но като с член от семейството, не като с любима жена, твърди че ако му имам доверие отново и не мрънкам, ще се държи по добре и по мило. Давам му доверието си - получавам нежност и внимание! Нещо не ми излиза уравнението, аз да му вярвам че няма нищо, а той ще ме заобича отново, трябва ли да пробвам?

# 40
Ами ако ти кажеш, че се изнасяш - просто така, ако го направиш за няколко дена и отидеш при вашите - той дали ще се сети, че те обича и не може без теб? Подобни ултиматуми понякога отрезвяват мъжете  Thinking

# 41
Е,не  ooooh!Мaци много си зле.Съжaлявaм aмa aко ми беше приятелкa щях дa ти тегля един бой.Дори и бaбa ми се е рaзвелa преди 1000 години щото и изневерявaли.
Ти дa имaш доверие той дa се държи по-мило #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #CrazyТи не си със си4кия си,троши си глaвaтa

# 42
  • София
Той се държи добре с мен, но като с член от семейството, не като с любима жена, твърди че ако му имам доверие отново и не мрънкам, ще се държи по добре и по мило.

Това е най-долната манипулация на кръшкачите.
Яла съм го същия, та ми е ясно.

Иначе за жилището - да, ще трябва да го напусне след 13 години, но тогава няма да й висят на ръцете децата, а и ще е имала достатъчно време да се погрижи да има къде да отиде след това. И да, ако ги присъдят на мъжа й, тя ще се изнесе, но някакси не ми се вярва той толкоз да припира да си вземе на главата на новата любов и две чавета  Mr. Green

# 43
Той се държи добре с мен, но като с член от семейството, не като с любима жена, твърди че ако му имам доверие отново и не мрънкам, ще се държи по добре и по мило. Давам му доверието си - получавам нежност и внимание! Нещо не ми излиза уравнението, аз да му вярвам че няма нищо, а той ще ме заобича отново, трябва ли да пробвам?
Уфффф ooooh! Как да му вярваш, че няма нищо при положение, че има Naughty Shocked И защо той ти поставя ултиматуми, вместо ти на него #Crazy newsm78 Нещо много си се забатачила сама в калта и сама трябва да си се извадиш, иначе ще продължаваш да се мъчиш ooooh!

# 44
Абе ти да не си кученце?
Ако се държиш добре и ще получиш кокалче!
Ако не,ще те наритат в ъгъла!
Замисляш ли се какъв пример за семейство сте за децата си?
Нямам думи!

Общи условия

Активация на акаунт