Отговори
# 45
  • Пловдив
Цялата тема е пълен бълвоч!Не разбирам,защо някой трябва да казва на друг,какво да гледа?Аз никога не съм гледала турски сериали.Опитах с един,но на втората серия просто... Sick
Гледам сериали от рода на ''Отчаяни Съпруги'',''Анатомията на Грей''и т.н.Нищо общо!
Но истината е една-всеки сам решава за себе си!

# 46
Нищо не ме дразни поваче от турските сериали по телевизията Особено когато ги пуснаха и вечер и спряха хубавите сериали Наистина не мога да опиша с думи колко са ми противни
Но явно има хора на които им харесват и ги гледат Никой не може да им търси сметка затова или пък да казва какво да гледат Като има толкова такива сериали ще има и такива теми,на който не му харесва да не ги чете,както правя и аз
Обаче нищо не пречи да има и тема за тези които не харесват турските сериали Ние също имаме право да си плюем Както на никой не му е приятно в темата за незабравима да се появи някой и да се изкаже негативното мнение Така и в темата против турските сериали няма нужда от защитници
Тази тема определено не е формулирана правилно според мен

# 47
                       Разбирам че омразата на хората към турските сериали ,се базира повече върху историята.
                       На това че сме били 500 години под тяхно робство и т.н.
                       А дали такава омраза щеше да има и към американската или др.продукции, ако някога сме били
                       и под тяхно робство  Wink
                       Май нашите мозъци са си промити отдавна  Whistling
                       Спирам да пиша във темичката ,против турските сериали,защото не искам да се получават конфликти.
                       Гледайте сериалите ,които ви допадат.И направете протест пред медиите , да не пускат омразните вам
                       сериали. Peace

# 48
Нищо не ме дразни поваче от турските сериали по телевизията Особено когато ги пуснаха и вечер и спряха хубавите сериали Наистина не мога да опиша с думи колко са ми противни
Абсолютно подкрепям.Това е някаква гавра с нас #2gunfire

# 49
Аз не мразя турските сериали заради нещо станало преди толкова години
Просто не са ми приятни,актьорите са ми противни ,сюжета също,изобщо ме натоварват и не са ми интересни ама грам
Нямам нищо против турците стига да не ми натрапват религията си и да ми окупират държавата
Впрочем мен ме дразнят и италанските и испанските сериали пък не сме били под тяхно робство
Изобщо нищо не може да се сравнява с американските сариали ,за мен те са класи над всички други
А повачето латино сапунки също са много над турските опити за такива
Това си е мое мнение и не го натрапвам на никой

# 50
Нямам нищо против турците стига да не ми натрапват религията си и да ми окупират държавата
А според теб този наплив от турски шедьоври какво прави?

# 51
Вече тотално отхвърлих БТВ и Нова, но като вляза в Кино и тв и видя първа страница, изпадам в лек потрес.

# 52
Вече тотално отхвърлих БТВ и Нова, но като вляза в Кино и тв и видя първа страница, изпадам в лек потрес.

Защо?

# 53
А според теб този наплив от турски шедьоври какво прави?

Еми, права си!Аз се надявам,че скоро ще омръзнат и хората ще се осъзнаят Даже вече понамаляха значително,особено по БТВ и малко се поуспокоих
Но наистина е плашешто как действат на някой хора тези боклуци(турските сапунки)

# 54
Ами те действат предимно на пенсионерите...........те ги гледат не щото им е кой знае колко интересно,а щото нямат работа.Пенсионерите гледат квото дадат и почти винаги са доволни Joy
Аз наистина не издържам да ги гледам.Веднъж се насилих 10 мин и ми призля Sick
Физиономиите,музиката,обзавеждането,имената,езика.........комплексно не ми харесват Sick

# 55
О Да бях забравила каква е ужасна музиката на всичките

# 56
И аз подкрепям,но прост народ-слаба държава NaughtyА на 3март да дават по всяка тв за Мехмед и Хасан си беше подигравка с народа,а народа като гледаше се подигра сам със себе си ooooh!

# 57
  • София
Цялата тема е пълен бълвоч!Не разбирам,защо някой трябва да казва на друг,какво да гледа?Аз никога не съм гледала турски сериали.Опитах с един,но на втората серия просто... Sick
Гледам сериали от рода на ''Отчаяни Съпруги'',''Анатомията на Грей''и т.н.Нищо общо!
Но истината е една-всеки сам решава за себе си!
Е ,да ама тези сериали не те учат на нищо. Друго си е Мемет да се прибере в къщи пък жИна му да му измие краката, да му сложи масата и да кима уважително пред всяка негова дума. Айде молим ще ми се чекнат разни Хамерикански голотии , че и секс ще правят-пу не ги е срам LaughingДруго си е най-морално да ти се е....е та две не виждаш, но да държиш на морала и да не пипнеш и пръстчето на любимия преди свадбата Joy

# 58

[/quote]
Айде молим ще ми се чекнат разни Хамерикански голотии , че и секс ще правят-пу не ги е срам LaughingДруго си е най-морално да ти се е....е та две не виждаш, но да държиш на морала и да не пипнеш и пръстчето на любимия преди свадбата Joy
[/quote]
           Ами то по тази логика , нека разчекнем краката на дъщерите си ,щото моралът ни трябва да е Хамерикански. ooooh!
           Вие какво бихте предпочели за тях , кекс по американски / с  N партньори/ или с по-малко такива  Thinking
           Що за разсъждения  ooooh!
           Затова не се учудвам , че Хамериканският сериал " Дързост и красота " , е толкова години на медийният пазар. Wink
           Трябва да го даваме за пример на децата си  Mr. Green , и най-вече на щерките  Whistling
           Омразата ви към " различните ", разяжда душите ви.Дали така щяхте да разсъждавате, ако бяхте от другата националност.
           newsm78
           Българите ,също не сме любимци ,на вашите Хамериканци и др. европейци , за жалост. Peace

# 59
  • София
на каквото ме учат сериaли, в които снахата спи с девера си, свекър си, вторият си баща, неговият брат и от всички е родила по 1-2 деца  Mr. Green

Последна редакция: ср, 05 май 2010, 00:32 от missence

Общи условия

Активация на акаунт