Трябва да направя сериозен ход...

• 12 170
  • 165
  •   1
Отговори
# 150
Ееее, да седя на поляната и да си чопля...не виждам как един млад човек може да има нужда от такова нещо  Thinking
Е не разбрахте че по света има различни хора, с различни предпочитания и различен мироглед и това си е!Няма тема в тоя форум, пусната от хора с определени интереси , която да не се оспами тотално от хора с неразбиране на горните интереси.Много е важно всички да узнаят какво тях не ги интересува, не ги кефи, не разбират, не могат да си представят и прочее.Много е просто - не те интересува = не четеш темата!Или четеш за да се ограмотиш и обогатиш духовно относно световното разнообразие.
Моного се извинявам за изблика, но ми се беше насъбрало от някое време насам, вилико извини ме че точно връз теб го избълвах, нищо лично  Hug

По темата - мисля че си струва да се обикаля и търси на място.Хем се оглежда реално път, условия, атмосфера ако щете на въпросното място, хем като се позаговорите с местните хора, оставите телефони тук-там, поразпитате имате реален шанс да се свържете директно с продавачи и да договорите много прилична цена. По интернет е трудно, бъгаво е от нереални обяви, а обявите са често подвеждащи.
От собствен опит говоря. Peace Макар аз да си мечатех за градинка в която да си чопля и да виждам морето, метаех си го точно в периода на най-надутите цени, успях да си намеря мечтаното парцелче.
Не знам дали някой е поствал вече тази фирма за дървени къщета  - аз съм фен.

# 151
Самурай - айде остави хората да се изказват, пък нищо, че те дразни, а  Wink
То е ясно, че всеки говори от свое си име.
Ама понякога на тъпи въпроси - се отговаря също толкова тъпо.

# 152
  • В градината...
Цитат
Напоследък усещам как живота тук ме задушава, намръщените агресивни хора, мръсотията, стреса, имам страхотна нужда да си седна на един стол на тревичката, да си чопля нещо по градината, да си взема куче Laughing
Наречете го психотерапия ако искате, но след една определена възраст живота в София е направо вреден. 
Не мисля, че възрастта е от значение, мила, София смърди във всякакъв смисъл!

# 153
Цитат
Напоследък усещам как живота тук ме задушава, намръщените агресивни хора, мръсотията, стреса, имам страхотна нужда да си седна на един стол на тревичката, да си чопля нещо по градината, да си взема куче Laughing
Наречете го психотерапия ако искате, но след една определена възраст живота в София е направо вреден. 
Не мисля, че възрастта е от значение, мила, София смърди във всякакъв смисъл!
Може би е имала предвид,че след определена възраст почваш да осъзнаваш точно къде се намираш. Peace
Съгласна съм и с двете ви.

# 154
Ти къде съзря въпрос?Момичето се беше изказало, че му е кеф да си чопли.Къде те попита теб някой какво те кефи че да сложиш тъпия отговор?

# 155
Ти къде съзря въпрос?Момичето се беше изказало, че му е кеф да си чопли.Къде те попита теб някой какво те кефи че да сложиш тъпия отговор?
А ти от къде така тъпо заключи - че говоря за момичето  Joy

# 156
Щото,Вилико,имаш навика да праиш спор точно там,дето го нЕма.

# 157
  • В градината...
Мацки, все пак да вмъкнем пак романтичния дух

# 158
Щото,Вилико,имаш навика да праиш спор точно там,дето го нЕма.
Съжалявам, ако не ви е угодно или ако съм обидила по някакъв начин онези, които живеят на село - но за мен наистина е абсурд млад човек с деца да живее на село. Изредих много причини. Какво толкова  Crazy

А иначе виличка една - ооооооо, мечти  Whistling

# 159
Окей,разбрахме.

# 160
Нямам намерение да влизам в излишни спорове.Мисля, че който трябва ме е разбрал.

Споделям с вас любимо място за мечти....
http://art-decoration.dekio.fr/reportages

# 161
Нямам намерение да влизам в излишни спорове.Мисля, че който трябва ме е разбрал.

Споделям с вас любимо място за мечти....
http://art-decoration.dekio.fr/reportages

Като се прибави една щипка уют,ще е прекрасно! Peace
На мен не ми допадат толкова високи тавани.За една къща бих избрала като материал дърво и ковано желязо.Определено ще искам големи прозорци-обичам светлината.
Задължително-таванско помещение,подредено по мой вкус.Там ще е моето място за усамотение .

# 162
  • В градината...
И маза, която ще стане механа...

# 163
И маза, която ще стане механа...
Много нисък таван,навсякъде дърво ,козяци,възглавници,огнище,по съвременному -камина....
Ей ,че се размечтах ....

# 164
Ами една беседчица  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт