Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 63-та тема

• 114 936
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
ето и нашата вечеря Laughing

# 601
Леля Ог, Pety, nahodkata, Marieta,mimi P27,много вкусно у вас   Hug
didibu,прекрасна тарта  Naughty
delicate,благодаря ти,че сподели резултата Изглежда много апетитно  Heart Eyes
yagodka,ами то си личи. Изглежда толкова вкусно Simple Smile
Аелис,благодаря  Heart Eyes
Макаронче,мога да ти предложа една  бисквитена торта с хляб.У дома много се харесва.
merydit,заповядай....
Пролетна тарта с коприва и тиквички

# 602
Добър вечер!!!

Като винаги сте СУПЕР,ама аз вече сядам пред компютъра подготвена-нахранена и напоена,че то иначе по нощите трябва да готвя с вашите чудесий:lol:

Находката,ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН  bouquet(малко на патерица,ама.......... Blush

У нас,тази вечер:

-зелена салатка
-зеле с моркови и лимон
-зеле с моркови и майонеза
-мезенцата
-пиле с ориз
-бисквитената торта на Pety Hug

# 603
Честит ти имен ден със закъснение.  bouquet А кой празнуваше вчера? newsm78

ха сега де,как така какъв ден бе душицо-ми НАХОДКИНДЕН hahaha

ау,3хi вече ме е разконспирирала,печели награда-усмивка по радиото[/b]Laughing

а относно именният ден на прекрасното ми име-http://www.smolyannews.com/news/obshtestvo/dnes-imen-den-praznuv … syat-imeto-lidiya

нордина[/b],как само ми се прияде коприва,направо се размечтах Crazy

От мен винен кебап. Мъжът ми каза, че вече го правя по-добре от майка му  bowuu  chef  Laughing:

ау,това е наистина голямо постижение и заслужаваш smile3501

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 22:19 от nahodkata

# 604
  • Велико Търново
Тази вечер бяхме на тутманик - Великолепният тутманик на Labrex bouquet

# 605
Момичета кокичета, не успях да ви разгледам последните три страници, но още имам много работа. Исках само да ви попитам, някой някога беше пускал едни шарени сладки (дали не беше Нордина). може ли рецептат. Ще купувам сладкарски боички и искам да направя някакви интересни шарени сладки. Бях видяла едни слепени кръгчета, ама пусто като не съм си записала рецептата. Та ако някой може да ми даде някоя хубава рецепта за двебни сладки, на която тестото да става за оцветяване, ще съм ви много благодарна.

# 606
nordina копривената тарта е страхотна идея  Heart Eyes
mimi P27 много вкусно у вас с тази свежа салата и сочните кюфтенца    bouquet

обаче нарцисите на vesi_nn  Crazy Crazy Crazy направо ги слагам в рамка и на стената  Laughing

~*~*~*~*~*~*~*

паста на фурна  Grinning

# 607
Исках само да ви попитам, някой някога беше пускал едни шарени сладки (дали не беше Нордина). може ли рецептат.  

tracy_, не знам за кои точно шарени сладки питаш, но първото, за което се сетих, са тия шарени топки. Grinning  А мисля, че леля Ог пускаше някакви шарени маслени сладки май newsm78

И малко със закъснение - динените резенчета на Ксения, май тях използваше Леля Ог за разни шарени сладчици. Peace

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 23:23 от labrex

# 608
Здравейте кулинарни вълшебници !

Pety ,Aredhel , Роца, пеп-4о , Трейси , Краси, Леля Ог, mimi P27, megans , didibu - благодаря Ви .  Hug
Леля Ог- много обичам тиквички  Heart Eyes а твоите изглеждат много апетитно... newsm22  малките цветчета не съм ги правила аз , купени са .
Веси- чудесни нарциси !  Flutter
Аелис, nordina, delicate, Pety, pina, находката - вкусно е при вас ....  chef
Находката- Честит Имен Ден !    bouquet
Ягодка- голям комплимент ти е направил мъжа ти  Party сигурна съм , че кебапа е бил много вкусен .... Heart Eyes

При нас за вечеря имаше мусака, но не съм я снимала .
За десерт , мляко с грис , по желание на малките..... Simple Smile

и какаови трюфели

# 609
близнаците,как можа да покажеш такива трюфели Crossing Armsаз съм се побъркала напоследък за тях,даже попитах за рецепта в темата за  бързите въпроси,ама никой не ми отговори Sadмоля те,ако не те затруднявам,пусни ми рецептата Praynig Hug

# 610
Находката, много шокоооо крейзи кейка!  Simple Smile Ще може ли рецептата?   bouquet

Нордина, много вкусно пролетно предложение!  Peace

# 611
Лабрекс, мерси за рецептата. Ама не е това. Онези бяха едни такива червени сладки, слепени май бяха с крем. Даже помня и снимката как изглежда. Бяха сложени на масата без чинийка, на растояние една зад друга ... все едно се търкалят.

# 612
находката- написах рецептата за трюфелите  Simple Smile заповядай
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=458953.msg14625791#msg14625791

# 613
близнаците,много ти благодаря мила,че веднага я написа  bouquet

Лабрекс, мерси за рецептата. Ама не е това. Онези бяха едни такива червени сладки, слепени май бяха с крем. Даже помня и снимката как изглежда. Бяха сложени на масата без чинийка, на растояние една зад друга ... все едно се търкалят.

трейси,данеби да говориш за макароонс newsm78

Находката, много шокоооо крейзи кейка!  Simple Smile Ще може ли рецептата?   bouquet

разбира се заповядай Grinning:

Шоколадов крейзи кейк

2 2/3 чаши брашно
2 ч.ч. захар
6 с. л. какао
2 ч. л. сода
1 ч. л. сол
2/3 чаша олио
2 ч. л. ванилия
2 с. л. оцет
2 чаши вода

в тавата, в която ще се пече сладкишът, се смесват сухите съставки, заливат се с мокрите, разбърква се с вилица и се пече.

отгоре  се маже с шоколадова глазура от:
1 чаша пудра захар
50 г масло
1/4 чаша прясно мляко
какао
[/i]

# 614
Даааа, точно за тях говоря. Много са яки, мерси много

Общи условия

Активация на акаунт