Помощ в търсенето на работа - 5

• 74 274
  • 746
  •   1
Отговори
# 660
  • София
 какво значи тази сложна дума мърчандайзер newsm78

# 661
  • Belgium
какво значи тази сложна дума мърчандайзер newsm78

Ето:

http://www.karieri.bg/karieri/suveti/271185_murchundaizerut_stim … ntannite_pokupki/

Естел ето и една обява за мърчандайзер, ако не и е изтекъл срока вече, има си доста обяви в областта, особено с отварянето на новите молове и супермаркети.

http://www.jobtiger.bg/obiavi-za-rabota/marchandayzeri-za-sofiya-74989-2

# 662
  • София
Аз още на втория ден знаех че ще напусна,но милото рече да поизчакам малко.Като видя че ми е трудно да издържам /а и той си го отнесе  Twisted Evil / се позамисли.И докато чаках подходящ момент да напусна ми трябваше да почивам в определен ден.Предупредих една седмица преди това.Два дни преди нарочения ден ми казаха:"понеже много знаеш и ме ядосваш си на работа".Така ли?Отидох и си хвърлих молбичката.Уважиха я без предизвестие и така...

Сега искам да работя като мърчандайзер. Praynig Много трудно се намира такава работа-искат опит като такъв,а и обявите са страшно малко.

Естел, днес в "Джобс"- а мернах, че търсят мърчандайзери за "Болярка".

# 663
В jobs-а ги проверявам всеки ден и пискам редовно.Като лотария е,дано да ме изтеглят. Praynig Кандидатстват по 200  Shocked човека.
Тулумба,на Болярка пуснах.Дано да се обадят. Praynig
Лу,нямам никакйво висше камо ли икономическо. Tired Все пак благодаря!
Лошото е че момента  емалко особен.Сега мога да си позволя да не почвам работа веднага,а да изчакам и да търся това,което искам.След месец ще трябва да почна каквато и да е работа. Tired

# 664
Аз спрях да търся работа от месец,защото детет ми се  разболя от анемия и от там последва постоянно боледуване от най малкото и няма кой да го гледа,лекарите ми забраниха да го пускам на ясла и чак на градина от есента.Лошото, е,че последните месеци имаме много разходи и започнахме трудно да се справяме,изплащаме и малък кредит.
Но това е положението детето е по-важно в случая,дупе знае 2 и 200 дет се вика,дано пък до есента да има повече работа и нормални обяви в джобса и заплатата,че на какви попадах ooooh!

# 665
и на мен ми беше интересно да го прочета

Общо взето имам 3 години трудов стаж все в областта на търговията с хр.стоки.Била съм продавач-консултант в хр.стоки,зареждах търговска зала в хр.стоки ,част от верига;касиер в хс.стоки;два пъти търговски представител на хр.стоки... Flutter

# 666
при мен има развитие
започнах в небанкова институция - кредитен експерт , а предишната ми работа беше с едно ниво по висока т.е . бях регионален на експертите , но пък сега ми трябва повече свободно време защото планувам патувания във връзка със следването - семинари , обучения
пиша срещу заплащане есета , курсови , реферати
другото което е търся малко магазинче най -много 30кв за захарни изделия ,цигари  алкохол...и каквото може още да се зареди
това е засега

# 667
yasmina, сега гледам, че има доста помещения под наем (малки и големи). Дори като минавам покрай някое и си го харесам си задавам въпроси - какво е било преди и защо не е вървяло и са го затворили; ако го наемем като какво бих искала да го развия...
Но никога не съм си помисляла за "захарни изделия", може би защото това са най-рядко посещаваните от мен магазини.

Нашия бъдещ татко пак е без работа (води се още на договор...май.. newsm78), но не са го викали от около месец.
А не можем да си го позволим...тепърва ще излизам болнични...майчинство...искаше ми се и квартирата да сменим, че тази скоро ще ни отеснее.  Mr. Green
Как се справят мъжете ви, работят ли...ако не, как се справяте емоционално..и не само?

# 668
  • Варна
Аз пък да питам за тези които подават из джобса .. преди получавах мейл , че са ми получили Св-то , както и колко кандидата има , а от 2-3 дни не получавам , а кандидатствам по разни обяви. При мен ли се случва само това ? 

# 669
Явно проблема е някъде при теб,защото мойте имели от Джобса не са спрели Peace

# 670
Естел, видя ли тази обява http://www.jobs.bg/f912591

# 671
Не я бях видяла.
Благодаря ти!  bouquet
Пуснах. Praynig

# 672
Естел, желая ти успех !

# 673
Естел, желая ти успех !
Благодаря ти  Hug

скоро вече ще пускам на всички обяви че няма за кога да чакам  Tired
и тоя път ми отиде мечтата по дяволите  Close Sad

# 674
  • Варна
В голямо колебание съм...
Започнах работа и вече съм на два месеца.
Единствения плюс е че обещаните пари са толкова и съм осигурявана на пълната сума.
И оттам-време /най-вече/,отношение...нищо не е наред.
Толкова нерви хабя.
Отделно ми се отразява и здравословно...
Сега се чудя да напускам ли или не?
Thinking  и аз съм в този клуб...

Общи условия

Активация на акаунт