Дзен, или изкуството да поддържаш компютър - 4

• 34 499
  • 737
  •   1
Отговори
# 45
И аз имам питане Simple Smileтези дни ще имам лаптоп,та въпросът е ще мога ли с една такса  да имам нет и на компа и на лаптопа Embarassed

# 46
  • София
И аз имам питане Simple Smileтези дни ще имам лаптоп,та въпросът е ще мога ли с една такса  да имам нет и на компа и на лаптопа Embarassed
Аз съм така в къщи с безжичен рутер. Ама се налага сравнително често да го рестартирам. Sad

# 47
  • Galaxy 13197853088
Моля за  омош , 2 реда в средаta на kлавиаt верtikal diagoнал не изpisvat  нишо , kakvo da pravq
купи си нова. ефтини са.

# 48
Моля за  омош , 2 реда в средаta на kлавиаt верtikal diagoнал не изpisvat  нишо , kakvo da pravq
купи си нова. ефтини са.

Laptop e

# 49
Аз съм така в къщи с безжичен рутер. Ама се налага сравнително често да го рестартирам. Sad
мерси

# 50
  • Galaxy 13197853088

и тя се сменя в сервиз, а до тогава си включи една друга usb клавиатура и пиши на нея.

# 51
  • ES
Бих искала да задам един въпрос свързан с ексел.
Имам проблем с форматирането на някои клетки съдържащи номера с над 15 цифри, автоматично след 15-тата цифра ми ги превръща в нули. С какво ли не форматиране на клетката опитах не става. Ако се форматира клетката като текстова номера изглежда така 1,11111E+18. Как може да направя така, че да се виждат всичките цифри и тези след 15-тата?

# 52
  • Galaxy 13197853088
сложи едно ' най отпред и ще се виждат числата, а тази чертичка не.

# 53
Какво Ви е мнението за тази програмка Malwarebytes' Anti-Malware?

# 54
  • София
Какво Ви е мнението за тази програмка Malwarebytes' Anti-Malware?
Аз я имам отскоро. В интерес на истината прочетох за нея от една друга тема във форума. Компютърът ми беше чист, програмката не отки гадинки при сканирането... Мисля, че не е лоша  Peace.

# 55
според мен е добра.

# 56
Записвам се

# 57
  • София
Здравейте!
Компютърът на мои близки се скапа и се наложи преинсталация. Взех го в нас, за да мога да го форматирам и после на спокойствие да инсталирам всичко необходимо. Нещата си вървяха по нормалния начин, днес си го взеха, но когато го пуснали, установили, че образа е лилав и изместен  ooooh!! Някак си са успяли да центрират екрана, обаче лилавкото си стои!
Сигурна съм, че мониторът им е наред, онази вечер работеше безпроблемно. У нас компютърът също работеше. Накарах ги да пипнат хубаво кабела, буксите, да няма някъде нещо увъртяно. Даже ги помолих да отворят кутията и да понаместят видеокартата... за съжаление без успех.
Някакви идеи къде, какво и как да бъзикна утре, като ида да го погледна? Много се притеснявам да не би при транспортирането да се е прецакало нещо по видеокартата  Confused.

# 58
Не съм сигурна, дали питам на правилното място, но ще съм благодарна, ако можете да помогнете...
Изтеглих няколко компютърни игри от Замунда. Никъде в системните изисквания не се споменава, че е необходимо наличието на gamepad или PC controller. След като инсталирах обаче една от игрите, ми дава единствено опция за игра с gamepad... Възможно ли е в този случай настройките да се променят по някакъв начин за игра от клавиатурата?

# 59
  • Провинция
Искам да помоля за помощ-къде да търся бисквитките на Уиндолс 7

Общи условия

Активация на акаунт