Дзен, или изкуството да поддържаш компютър - 4

• 34 489
  • 737
  •   1
Отговори
  • София
Старите теми: Тема 1; тема 2; тема 3

Интересни линкове

Всички браузъри събрани накуп от един ентусиаст  Laughing
Настройки на торент клиенти

1. Ако компютърът ви се развали, проверете дали всички части са си на място

2. За ваша безопасност аккаунта за компютъра го снабдете с една паролка - за да не ви четат пощите и чат историите вас докато ви няма  Wink

3. Не забравяйте, че google знае отговора на всички въпроси Mr. Green

# 1
Благодаря за новата тема!  bouquet
Една от най-полезните, с много разбиращи хора, на които също благодаря за помощта до сега и за в бъдеще. Hug

# 2
И аз благодаря   bouquet ,че с моите несвършващи въпроси  Whistling

# 3
  • София
Благодаря за темата, много е полезна   bouquet

# 4
Примък и аз - да не ви изпускам  Hug

# 5
  • Galaxy 13197853088
save

# 6
Много полезна темичка  Mr. Green

# 7
  • София
Благодаря за новата тема!

БориСе, аз пак се сетих за презентацията! Ти спомена, че вграждаш музикалния файл през Слайд транзишън. А ако пробваш с Инсърт? Там си има командичка за вмъкване на музикален или видео файл. А след като го вмъкнеш, с десен бутон можеш да му пипнеш и настройките.

# 8
  • Перник
Здравейте, имам албуми в Пикаса, които са "Обществени", но искам да ги направя "Скрити". Ама не знам как ...

# 9
  • София
Да питам и аз нещо!
Един приятел има проблем със скайпа (последната версия). Не може да води нормален разговор (със звук и картина) със САЩ - или насича картината, или не се чува, а в повечето случаи и двете, даже при писане част от текста се затрива  ooooh!. Той си чува, но човека в САЩ - не. С абонати от България няма никакви проблеми. До преди две седмици беше с ХР и такива ядове не е имал. Наложи се форматиране и сега е с Уиндоус 7, лично инсталирах драйвърите на уеб камерата и микрофона. В настройките на скайп видях, че си ги "познава".
Някакви идеи  Thinking?

# 10
  • На брега на реката
Здравейте, имам албуми в Пикаса, които са "Обществени", но искам да ги направя "Скрити". Ама не знам как ...

Отваряш албума - Таб Редактиране - Свойства на албума - Споделяне - Избираш скрит

# 11
  • Galaxy 13197853088
Да питам и аз нещо!
Един приятел има проблем със скайпа (последната версия). Не може да води нормален разговор (със звук и картина) със САЩ - или насича картината, или не се чува, а в повечето случаи и двете, даже при писане част от текста се затрива  ooooh!. Той си чува, но човека в САЩ - не. С абонати от България няма никакви проблеми. До преди две седмици беше с ХР и такива ядове не е имал. Наложи се форматиране и сега е с Уиндоус 7, лично инсталирах драйвърите на уеб камерата и микрофона. В настройките на скайп видях, че си ги "познава".
Някакви идеи  Thinking?

ако проблема е само с абоната в сащ, по скоро проблема е в техния телевизор.

# 12
Така,вчера пробвах с друга приятелка,която има инсталиран Офис пакета.Пратих й мой документ и като opt и като  doc,но нито един от двата не стана.А тя като ми прати файл направен на Word и той ми се отвори.И презентация също.Нещо аз ли имам проблем или тя?  ooooh! А и още един въпрос. Говоря с някой,но отсрещната страна не ме чува.Смених микрофона с микрофон-камера и стана.В настройките всичко се подразбира,но микрофона не работи.Аз чувам отсрещната страна.Да знаете какъв може да е проблема?  newsm78 До преди 2-3 седмици всичко беще ОК...но какво стана.нещо натиснах ли не знам  ooooh!

# 13
  • Galaxy 13197853088
Така,вчера пробвах с друга приятелка,която има инсталиран Офис пакета.Пратих й мой документ и като opt и като  doc,но нито един от двата не стана.А тя като ми прати файл направен на Word и той ми се отвори.И презентация също.Нещо аз ли имам проблем или тя?  ooooh! А и още един въпрос. Говоря с някой,но отсрещната страна не ме чува.Смених микрофона с микрофон-камера и стана.В настройките всичко се подразбира,но микрофона не работи.Аз чувам отсрещната страна.Да знаете какъв може да е проблема?  newsm78 До преди 2-3 седмици всичко беще ОК...но какво стана.нещо натиснах ли не знам  ooooh!

не става просто да го преименуваш файла. трябва от менюто "запиши като /save as" избираш отдолу изрично да е майкрософтския формат.

# 14
  • Перник

Отваряш албума - Таб Редактиране - Свойства на албума - Споделяне - Избираш скрит

Благодаря ти  bouquet Вчера два часа се дзверих Crazy и така и не го открих

Общи условия

Активация на акаунт