Дзен, или изкуството да поддържаш компютър - 4

• 34 499
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Вместо запис, едно въпросче - Дали има начин, в Microsoft Outlook при Reply и Forward да се избира, какъв подпис да слага след писмото, без да се бърка в настройките преди това? Thinking Рових в настройките, ама нищо не открих.

# 16
# 17
  • София
Лабрадор, благодаря, и аз така смятах, ама американеца твърди, че всичко му е както трябва и само с този абонат от България има проблем... Както и да е, не е болка за умиране!

обикновен, така и така трябва да се влезе в настройките, за да се направи сигнатурата (подписа). По подразбиране, обаче, Outlook-a слага сигнатура само на нови писма, но не и при отговор и препращане. Не знам с коя версия на програмата си, но има начин да дадеш отметка и подписите да излизат в случаите, в които ти си посочил.

# 18
  • София
обикновен, така и така трябва да се влезе в настройките, за да се направи сигнатурата (подписа). По подразбиране, обаче, Outlook-a слага сигнатура само на нови писма, но не и при отговор и препращане. Не знам с коя версия на програмата си, но има начин да дадеш отметка и подписите да излизат в случаите, в които ти си посочил.
Това съм го направил, и при Reply и Forward ми излизат сигнатури , но имам различни такива, съответно за различни случаи и питането ми е дали има някаква хватка, след като дам Reply или Forward, да избирам коя от сигнатурите да се показва. Засега решавам този въпрос, като в подписа съм сложил различните варианти, като излишното се изтрива. Случва се, обаче, понякога човек да забрави, та търся по-добър вариант.

# 19
  • София
Аха, разбрах те този път  Blush! Има начин!
Например като сигнатура 1 вкарваш Иван Иванов, а като сигнатура 2 - Ivan Ivanov. Не трябва двата подписа да са в една сигнатура. След това, като отвориш ново писмо (или съответно като зададеш отговор или препращане), цъкни с десен бутон в полето за писане. Там ще видиш сигнатурите с това наименование, с което си ги запазил при настройването. Мисля, че задължително една от двете сигнатури се визуализира, но с десен бутон можеш да избираш  Peace.

ПП: освен с десен бутон, опцията е достъпна и от менюто Инсърт.

# 20
  • София
Вени***, благодаря много!  Hug

# 21
  • not found
Днес детето пак е пипало мишката и ми е махнал лентичката в която се пише адреса и където се връща на предишната страница , с Мозила съм , може ли накой да ми помогне ?

# 22
  • Galaxy 13197853088
Днес детето пак е пипало мишката и ми е махнал лентичката в която се пише адреса и където се връща на предишната страница , с Мозила съм , може ли накой да ми помогне ?

View -> toolbars и си избираш

# 23
  • not found
Благодаря много    bouquet

# 24
Вени, пак благодаря! Аз умишлено ползвам вграждането в слайд транзишъна, но ще видя как е в опън офиса.

# 25
Отново съм с въпрос към вас- Коя антивирусна е по удачна avast, AVG,Avira?

# 26
  • Перник
Аз съм с Авира - проблеми не съм имала, не забавя компютъра, а и е безплатна.

# 27
  • София
И AVG е безплатна.
С нея съм от няколко години, нямам проблеми.

# 28
  • София
А, сега пък аз да кажа за Аваст-а - и той е безплатен за домашна употреба  Mr. Green!
На единя компютър вкъщи сме с него и не съм имала проблеми, обаче нещо не ми е удобен като фасон! Може би, защото съм свикнала с Нода.

# 29
Благодаря ви за отговорите  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт