От кога макаронени изделия?

• 1 746
  • 21
  •   1
Отговори
Здравейте на всички.Чета по разни книжки, че от другия месец може да започнем захранване с макаронени изделия(8-ми месец),само че се чудя какви по точно.Днес си купих на дисни "буквички",но не мисля че трябва да ги давам цели newsm78 май трябва да ги натроша преди да ги сваря newsm78 и освен със сирене и малко жълтъче по какъв друг начин ги давате? baby_neutral baby_neutral

# 1
Аз също днес се чудих точно за това. По принцип е хапвала хлебче досега, попара също и и сварих малко кус-кус . Дадох и го само че го пасирах във водата която беше врял защото ми се видя доста едър. Иначе му добавих същите неща като попарата - малко масло сирене и захар.
Може да се каже че и хареса  Peace

# 2
На плазмон кус кус-а е много ситен и  не е необходимо да се троши или пасира. Може да давате макароните  с мляко и  плодове. Макаронени изделя въведох на година и 2-3 месеца.

# 3
  • Варна
И аз купувах макаронени изделия на Дисни, но те са по-твърди някак, може би зависи от пшеницата, не знам. Пасирах ги сварени, но не на гладка каша, след това добавях масло и сирене. Кус-кусът на Плазмон е по-добрият вариант.

# 4
  • Видин
А откога може да се дава този кус-кус? Има ли глутен в него?

# 5
Има такъв от 4-я и от 6-я месец. Разликата е в големината. Не помня вече дали в този за 4-я месец имаше ,но пък вие сте на 8 вече и нищо не ви пречи. Още повече за глугена е важно да не се въведе както много рано така и много късно Peace

# 6
  • Видин
След седмица-две предстои въвеждането на глутена при нас  Peace Ще го потърся този кус-кус и дано да го намеря Simple Smile

# 7
аз вече въведох кус-кус

# 8
  • София
След седмица-две предстои въвеждането на глутена при нас  Peace Ще го потърся този кус-кус и дано да го намеря Simple Smile

Ако не го намериш другаде, има го в интернет-магазините:
http://www.papagal.net/index.php?main_page=index&cPath=14_67

# 9
А откога може да се дава този кус-кус? Има ли глутен в него?
кус-куса се прави от пшеница, така че в него има глутен.
няма глутен единствено в тези перлички на Плазмон, те са от царевично брашно, тях може да ги дадеш още сега.

# 10
Не съм давала. От една страна, че ядеше пасирано до късна възраст и макаронките го давеха, а те не могат добре да се пасират. От друга тези неща

освен със сирене и малко жълтъче по какъв друг начин ги давате?

ги въведох около годинката. Давах грис и от готовите каши.

# 11
 Ако не го намериш другаде, има го в интернет-магазините:
http://www.papagal.net/index.php?main_page=index&cPath=14_

Vivi ,благодаря за страницата, сигурно и аз ще поръчам от тук.

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 11:15 от irene_2001

# 12
  • София
Не помня вече на колко месеца започнах да давам, малко след като захраних с глутен,значи е било на 9 мес. някъде.Давах спагети,варях ги със зеленчуци и пасирах.На мен ми ставаха гладки,като се сварят добре.

# 13
На мен ми ставаха гладки,като се сварят добре.

Може.  Hug Аз взимах едни звездички на Плазмон, варях ги до разпадане, но после си оставаха на малки трошици  Rolling Eyes

# 14
  • София
Да,явно при различните изделия пасирането е различно.

Общи условия

Активация на акаунт