евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 302
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Oooo, хайде да се комбинираме форумки за такава ръкавичка!

Мен ме бройте  Grinning

# 481
  • София
Другата седмица ще ходя в Хасково: копринените ръкавици дали ги има в търговската мрежа или само в завода на едро (5 бр.)  newsm78
Аз ползвам на Mimosa кесийките за лице и за тяло и много добре ексфолират, не е коприна де  Peace

# 482
Копринената ръкавица само един вид ли е? Аз доколкото видях в сайта,който сте посочили описват действието й в/у кожата на тялото. А мен ме интересува за лицето.

# 483
И аз искам ръкавичка!!! Simple Smile Бройте ме!

# 484
  • София
Копринената ръкавица само един вид ли е? Аз доколкото видях в сайта,който сте посочили описват действието й в/у кожата на тялото. А мен ме интересува за лицето.
Използвам ръкавичка от естествена коприна /шита, не купена Simple Smile/ за цялото тяло, включително и лицето, кожата става много гладка. Flutter

# 485
  • София
Момичета това ли е двуфазният почистващ лосион за грим на Балеа?

# 486
бройте и мен за поръчка на копринената ръкавица.аз знам много отдавна за нея но незнайно защо не съм се сетила да си я взема.от софия съм.

# 487
Ръкавицата е много добра, бях си поръчала 5 като ги пуснаха, бяха около лев парчето Mr. Green
На сегашната цена пак си заслужават обаче.
Да похваля крема за ръце на Билка, с гроздето лилавия.
Ежедневните превръзки Jessa от DM-а.
Жълтата пяна за коса на Балеа.
Течния сапун с манго на Балеа.
Мокри кърпи за лице на Балеа.
Това за сега, ще допълвам.

# 488
Връщам се от обикаляне по аптеките да търся Ивостина,е няма и няма Tired,особенно пък в дълбоката провинция...Да не си остана с обикалянето си взех Евелин 50 фактор.По описанието на кутията добре изглежда и точно това което търся,но ще кажа как е като го пробвам Peace

И в София няма, само с поръчка  ми казаха, обиколих всички аптеки в по Витошка и Графа, даже до Халите и нищоооо Rolling Eyes Пиши дали ти е допаднал Евелин Peace, аз мисля все пак да поръчам някъде Ивостина, все пак мисля, че ще е по-добър избор , нали уж е медицинска козметика... newsm78

# 489
  • Пловдив
[аз мисля все пак да поръчам някъде Ивостина, все пак мисля, че ще е по-добър избор , нали уж е медицинска козметика... newsm78
[/quote] В аптеки Марешки има почти пълната гама на продуктите на Ивостин (поне в Плд).

# 490
Слънцезащитни серии попринцип по това време трудно се намират.Тъй като практиката на почти всички фирми е след летния сезон да си взимат стоката обратно.Съответно такива продукти почти няма,като изключим медицинските продукти.ако пък случайно си намерите такъв продук,съвета ми е да четете внимателно срока на годност,защото повечето такива кремчета имат кратък срок или просто си пробутват стари неща!

# 491
момичета днес влязох в случаен магазин за козметика да потърся Alien-репликата,ами има си го,поогледах витрините и го познах,шишето беше извадено от кутийката и го видях,беше подредено във витрина продукти на La Rive,и аз не знам защо там,но го забелязах,защото има форма имитираща оригинала,само че струваше 14лв 100мл,но този магазин по принцип продава по-скъпо,така че има си го,питайте за Галактика ,може пък така да го откриете....

# 492
Галактика е серията, или самата реплика така е "кръстена". Иначе аз го намерих и в прословутия сайт на Голдън Роуз- 100 мл към 12 лв беше. Ще пробвам от там как е

Сега съм се спряла на Alien  и Rush. Кой е по- подходящ за лятото?

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 08:26 от raja_nikol

# 493
Извънземният не е за лятото, за ежедневна употреба
за Ръш имам смътни спомени и не мога да кажа нищо, но ако държиш да е Гучи - Евни ми и Енви ми 2 са по-летни

пп Галактина вероятно е самият парфюм, не серията /Галактика - Извънземен - имитациите обикновено имат сходни /подсказващи/ имена с оригиналите, за да се ориентират по-лесно хората/

# 494
Слънцезащитни серии попринцип по това време трудно се намират.Тъй като практиката на почти всички фирми е след летния сезон да си взимат стоката обратно.Съответно такива продукти почти няма,като изключим медицинските продукти.ако пък случайно си намерите такъв продук,съвета ми е да четете внимателно срока на годност,защото повечето такива кремчета имат кратък срок или просто си пробутват стари неща!

Това за срока е вярно, намерих на 1 място само, но беше до юни месец и не го взех, все пак 50мл за 2 месеца няма да успея да изразходвам...

ralykiss, благодаря за инфото, ще видя дали и в София я има тази верига Peace

Общи условия

Активация на акаунт