евтините неща от които сме доволни - 2

• 80 302
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
И  на мен ми се иска нещо добро за сенките под очите ...

За лаковете да кажа за новата серия на Голдън роуз . Купих си : малко са по- редки от другите. Едвам го изчаках да изсъхне. 3 пъти се лакирах , бърсах лакирах , накрая изсъхна, обаче от събота до днес не е мръднал.  Без топ лак и без основа без нищо - седи и не пада , За търпеливите дами го препоръчвам Simple Smile

# 676
  • на дъното
може би е споменато,но и аз да изкажа мнението си за тези сенки.Много съм доволна от тях само за 4,90лв
От лаковете за нокти ползвам Голдан Роуз серия Керамик 3,00лв и Перфект,за да ви изсъхва бързо лака препоръчвам да си вземете капковия изкушител на Стар Нейлз

# 677
  • София
Момичета я ми предложете хубав избелващ крем .Като казвам избелващ нямам предвид да направи лицето ми по-бяло ,а такъв който да избистря и изравнява тена.Да премахва малки червени петънца от някоя чоплена пъпка примерно,да заличава поне малко сенките под очите/имам съвсем мъничко/  Praynig

Аз съм ползвала само един крем, който успя да свърши тази работа, но за съжаление не е евтин. Пробвала съм много, и тоници (вкл. и този на Биотрейд), и кремове, и маски, години наред съм търсила такъв продукт. Нищо не постигнах с тях за съжаление. Обаче не знам дали е за тази тема, да споменавам крема... да не се сърдите, че споменавам скъп продукт.

# 678
Момичета я ми предложете хубав избелващ крем .Като казвам избелващ нямам предвид да направи лицето ми по-бяло ,а такъв който да избистря и изравнява тена.Да премахва малки червени петънца от някоя чоплена пъпка примерно,да заличава поне малко сенките под очите/имам съвсем мъничко/  Praynig

Аз съм ползвала само един крем, който успя да свърши тази работа, но за съжаление не е евтин. Пробвала съм много, и тоници (вкл. и този на Биотрейд), и кремове, и маски, години наред съм търсила такъв продукт. Нищо не постигнах с тях за съжаление. Обаче не знам дали е за тази тема, да споменавам крема... да не се сърдите, че споменавам скъп продукт.

Кажи,кажи  newsm03

А междудругото мисля,че открих своя крем.Не,не,не съм го ползвала все още,но описанието отговаря напълно на моите изисквания.Чак се зачудих има ли такава комбинация.Ето за този става въпрос:
http://beautycosmetic.biz/eveline-eveline-pure-control-ovlajnyav … -krem-p-1701.html

А сега да попитам има ли го по магазините?В смисъл примерно в Кауфланд при другата козметика на Евелин дали ще го има и този или е някакъв по-трудно намиращ се  Thinking Защото примерно там има на Билка нещата,обаче интимния гел го нямат,в Била е същата работа  Tired

# 679

Кажи,кажи  newsm03

А междудругото мисля,че открих своя крем.Не,не,не съм го ползвала все още,но описанието отговаря напълно на моите изисквания.Чак се зачудих има ли такава комбинация.Ето за този става въпрос:
http://beautycosmetic.biz/eveline-eveline-pure-control-ovlajnyav … -krem-p-1701.html

А сега да попитам има ли го по магазините?В смисъл примерно в Кауфланд при другата козметика на Евелин дали ще го има и този или е някакъв по-трудно намиращ се  Thinking Защото примерно там има на Билка нещата,обаче интимния гел го нямат,в Била е същата работа  Tired

Днес видях Евелин в аптеката на съеденинение - тази която е най-голямата Ceiba май се казва - точно до Симид . Не знам обаче дали го има точно това.

# 680
И на мен това кремче ми звучи идеално за моята кожа, със сигурност ще го намерим. Виждала съм доста аптеки, в които продават продуктите на eveline, сещам се, че и в халите имаше преди щанд за козметика, на който имаше много неща на eveline.

# 681
  • София
Елфичка, Тотал Търнараунд е кремчето. Знаеш го, няма начин да не го знаеш.
Вярно скъпичък е, но пък ефекта си заслужава.

# 682
elfi4ka, преди няколко дни писах за този крем тук, взех си го покрай препоръките в темата, от ТЦ Гранд-Сани.

# 683
  • на терасата
Цитат
Момичета я ми предложете хубав избелващ крем .Като казвам избелващ нямам предвид да направи лицето ми по-бяло ,а такъв който да избистря и изравнява тена.Да премахва малки червени петънца от някоя чоплена пъпка примерно,да заличава поне малко сенките под очите/имам съвсем мъничко/

Тук, в някоя тема прочетох страхотни отзиви за крема Биле-ва на тази фирма: http://www.bodid.net/index_bg.php#/bg/Welcome/. Вчера го намерих в една аптека, взех нощния, цена 4.80. Когато има резултат ще споделя. Иначе за избистряне на тена пробвай с маската с мая, при мен дава чудесен резултат, има също тема за разни избелващи средства, потърси.

Маската с мая я правя в 2 варианта:
1/2 кубче мая, прясна, се размива с прясно мляко да стане кашичка. Добавям няколко капки масло от жожоба, защото кожата ми е суха и сгъстявам с хума. Намазвам обилно и изчаквам да засъхне. После изронвам маската и измивам лицето.

или

1/2 кубче мая, прясна, 1 счукан аспирин, 1-2 ч.л. цедено кисело мляko. Всичко се разбърква добре и лицето се намазва с маската.

# 684
# 685

Ползвала съм вторият, който е за обем. Е, обем не прави, но на мен много ми харесва, безцветен е, не ми лепне, има вкус на мента и оставя леко парещо усещане на устните поне 10-15 минути след като се нанесе. Аз го ползвам най-често в комбинация с червило.

# 686
  • София
А има ли блясък ?
Търся си нещо с МНОООГО блясък  Flutter

# 687
А има ли блясък ?
Търся си нещо с МНОООГО блясък  Flutter
Току-що ходих да го погледна  Simple Smile, ако имаш предвид блестящи частици - не, няма. По-скоро има стъклен, сиропиран ефект. На мен точно това ми допада.

# 688
  • София
Mерси много   bouquet
Някой друг с предложения?
Имам на Класик - харесват ми , но ми се носи нещо по лъскаво и брокатено  Flutter

# 689
  • Бургас
Мерси за отговорите!
На мен Класика ми идват супер блестащи, имат и воден ефект, а и частици - направо са ми супер. Други по-силно блестяши не съм срещала за сега.   Flutter

Общи условия

Активация на акаунт