Въпрос... липса на цикъл (2 месеца) и отрицателни тестове

• 92 032
  • 72
  •   1
Отговори
# 60
  • България
Да си кажа и аз-последните 2месеца МЦ е точно на датата,но е мн оскъдно около 2дни,после 4дни прецапване с ярка кръв,следват 2дни кафяво зацапване.имам талон,след празника съм на преглед.не е цветна бременност нали?ох дано не е заболяване сериозно!!!

# 61
rendence blagodarq mnogo ..6te iz4akame o6te malko (okolo edna dve sedmici ) i togava 6te otidem no  i bez tva trqbva da otida tiq sedmici na lekar za bubrecite mi za6toto gi lekuvam i se pitam moje li da ima ne6to ob6to (ili  ot hap4etata koito priemam )...mnogo me e strah

# 62
rendence blagodarq mnogo ..6te iz4akame o6te malko (okolo edna dve sedmici ) i togava 6te otidem no  i bez tva trqbva da otida tiq sedmici na lekar za bubrecite mi za6toto gi lekuvam i se pitam moje li da ima ne6to ob6to (ili  ot hap4etata koito priemam )...mnogo me e strah

Пиши на кирилица и не се страхувай. Това се случва често и едва ли е нещо сериозно.

# 63
blagodarq na vsi4ki  4e mi dadohte suveti no v4era ve4erta (3 i 30) mi doide     Wink Wink Party Party

# 64
Здравейте, внимателно изчетох повечето коментари. Имам подобен проблем. Вече 2-ри месец не ми идва изобщо като имам болки в корема, но М не идва. Направих 5 теста и всичките са отрицателни. Не мисля, че имам симптоми на бременност. Мислите ли, че има възможност да съм бременна и нито един от тестовете да не го хване, при условие, че последния тест, който направих, беше преди 2 дена ? Cry

# 65
Pumu, ходи се на лекар при такова закъснение.

# 66
Здравейте! Аз съм на 14г. и винаги съм си имала редовен цикъл и сравнително силен. Да отбележа, че имам цикъл от 3 години и половина и не съм водила полов живот, за разлика от съученичките ми, които не одобрявам. Този месец, обаче, цикълът ми закъсня с 8 дена и на 8мия ден се получи някаква кафява слуз. Казах си, че днес или утре ще ми дойде цикъла и няма нищо притеснително...да, ама не. На другия ден леко ми прокапа и ми зацапа, но на мен попринцип първия ден си ми е доста силно течението. Казах си, че е от смяната на времето и ще се оправи, но вечерта легнах и сутринта като се събудих и си погледнах превръзката беше чисто бяла, нищо не ми беше текло и така и следващия ден изобщо нищо не тече, от време на време само някакво адски слабо зацапване и пак спира. Имам час при лекар, но чак другата седмица, а дотогава се притеснявам. Ако можете да помогнете някак и да ме успокоите, ще съм ви благодарна!

# 67
Изчакай си часът при лекаря и не се шашкай. По-вероятно става въпрос за нещо хормонално, което на твоята възраст, не е нещо необичайно. Едва ли е нещо страшно, така че спокойно

П.С. Ако ти предложи противозачатъчни на твое място не бих приела, защото те няма с нищо да ти помогнат, а само ще замаскират проблем ако има такъв (в което се съмнявам).

# 68
zdr.oktomvri mesec pih kravospira6ti hap4eta poneje ni idva6e po dva pati i ot togava kato sprq i ne idva ve4e 2 meseca mi go nqma pravih 2 testa otricatelni.poanata genekolo6ka mi preloji da piq hormonalni hap4eta no neznam kakvo da pravq vedna6 te4e ta ne spora sega kato e sprqlo ne idva.nqkoi ako ima takav problem 6te se radvam da spodeli.vse si mislq 4e nqma kak dvata testa da ne sa vqrni a dali ne me hva6ta keiti4eska a az sam na 38 g.

# 69
Пиши на кирилица.
От това, което успях да разчета, разбирам че става въпрос по-вероятно на хормонални проблеми, но това може да се разбере след като си направиш изследвания. Хапчета без да си направиш изследвания също не е препоръчително да взимаш.

# 70
zdr.Na 13 sum na 29 uni midoyde za pruv put . sega sme 19 avgust i oshte ne mi e doshul . kakvo da pravq ? tova losho li e?
________
Пишете на кирилица.

Последна редакция: чт, 20 авг 2015, 10:39 от AnMary

# 71
На 13 год. и след първи цикъл е нормално да ти закъснее или подрани /стига да не водиш полов живот, в което се съмнявам/ . Все пак още хормоните ти още не са се нормализирали. Просто сподели на майка си или на някоя по-голяма, близка до теб жена и ако се наложи отидете на гинеколог  Peace .

# 72
  • Стара Загора
Темата е твърде стара и със стара информация.
Пишете на кирилица и се придържайте към добрия тон.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=865638.0;topicrefid=19 - това е темата за въпроси основно....за споделяния. Ако е нещо специфично пуснете отделна тема.
Благодаря ви.

Общи условия

Активация на акаунт