СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - кампания 2010/2011

• 36 631
  • 762
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Hris4o, една приятелка работи в строителна фирма и имат обекти в доста райони на София. В една от желаните им градини имаше ДК месторабота в района и работодателя и беше издал бележка с такъв текст. Приеха детето без проблем именно благодарение на тази допълнителна 0,1т.

# 286
Какво да правим ние с постоянната работа?!

# 287
  • София
Някой има ли инфо дали скоро ще открият новото крило на 126 ЦДГ Славия?   bouquet

# 288
  • София
И аз да питам - знае ли се кога ще открият новото ЦДГ в Люлин 10? И защо е писано в 8 м р-н в секцията с нови градини?

# 289
Здравейте,
аз исках да питам с акт за раждане ли се удостоверява, че двете деца ще имат по-малко от 24 месеца разлика?
Нероден Петко от сега го стягам да помага на сестра си... май ще успее, но това ще се разбере след като поджуркам кандидатурите след като имаме вече ЕГН  newsm78 То за една седмица ли се вадеше? До последно ще е забавно и при нас Simple Smile
А и сега списъците не са видни, явно пак има класиране Simple Smile

# 290
  • София
Здравейте,
аз исках да питам с акт за раждане ли се удостоверява, че двете деца ще имат по-малко от 24 месеца разлика?
Нероден Петко от сега го стягам да помага на сестра си... май ще успее, но това ще се разбере след като поджуркам кандидатурите след като имаме вече ЕГН  newsm78 То за една седмица ли се вадеше? До последно ще е забавно и при нас Simple Smile

Здравей, леко и успешщно раждане пожелавам и много, много да те радват двмата сладури.

Копирам ти текст от ИСОДГ: Детето има брат/сестра, които са родени с разлика по-малка от 24 месеца     0.0      Изчислява се автоматично

Това, че се изчислява автоматично, значи, че като се роди детенцето трябва да го добавиш в профила си в ИСОДГ, нищо, че няма да може да кнадидатства никъде и няма да му е активно кандидатстването, като попълниш ЕГН-то там системата автоматично ви изчислява, че имате право на този критерий и ще го ползвате. После според мен не е нужно да се представя акт за раждане, защото ЕГН-то е валидно ,това се проверява от системата и щом сте написали валидно ЕГН може би е достатъчно, но все пак нека и другите ти отговорят, а аз ще се опитам да поровя да потърся инфо в сайта, може и да е нужен документ, но поне за кандидатстването, трябва да си сложите и новороденото детенце вътре в системата, за да ви присъдят точката, отивам да ровя... Simple Smile

Хехе, това с ровенето било лесна работа, ето:

ДК6

Детето има брат/сестра, които са родени с разлика по-малка от 24 месеца - 0.1 т.

Определя се автоматично от данните в профилите на децата.

Подточката важи за всички градини, които са избрали този допълнителен критерий.

При записване трябва да представите Удостоверенията за раждане на всички деца в семейството.

Това го намерих в ръководството за родители на сайта, ако имаш и други такива въпроси, чети там, добре са го описали Simple Smile

Успех! Simple Smile

# 291
Някой има ли инфо дали скоро ще открият новото крило на 126 ЦДГ Славия?   bouquet
                  136 ЦДГ "Славия"  Laughing

# 292
Здравейте,
Нероден Петко от сега го стягам да помага на сестра си... май ще успее, но това ще се разбере след като поджуркам кандидатурите след като имаме вече ЕГН  newsm78 То за една седмица ли се вадеше? До последно ще е забавно и при нас Simple Smile

Здравей, леко и успешщно раждане пожелавам и много, много да те радват двмата сладури.

Копирам ти текст от ИСОДГ: Детето има брат/сестра, които са родени с разлика по-малка от 24 месеца     0.0      Изчислява се автоматично

Това, че се изчислява автоматично, значи, че като се роди детенцето трябва да го добавиш в профила си в ИСОДГ, нищо, че няма да може да кнадидатства никъде и няма да му е активно кандидатстването, като попълниш ЕГН-то там системата автоматично ви изчислява, че имате право на този критерий и ще го ползвате. После според мен не е нужно да се представя акт за раждане, защото ЕГН-то е валидно ,това се проверява от системата и щом сте написали валидно ЕГН може би е достатъчно, но все пак нека и другите ти отговорят, а аз ще се опитам да поровя да потърся инфо в сайта, може и да е нужен документ, но поне за кандидатстването, трябва да си сложите и новороденото детенце вътре в системата, за да ви присъдят точката, отивам да ровя... Simple Smile

Хехе, това с ровенето било лесна работа, ето:

ДК6

Детето има брат/сестра, които са родени с разлика по-малка от 24 месеца - 0.1 т.

Определя се автоматично от данните в профилите на децата.

Подточката важи за всички градини, които са избрали този допълнителен критерий.

При записване трябва да представите Удостоверенията за раждане на всички деца в семейството.

Това го намерих в ръководството за родители на сайта, ако имаш и други такива въпроси, чети там, добре са го описали Simple Smile

Успех! Simple Smile

Мерси много  и за инфото и за пожеланията  Hug
Аз май по се замислих сега дали ще имаме ЕГН до първото класиране  Laughing Леле сега заради детските градини ще взема да напъвам от рано та да има шанс бъдещата кака  hahaha

# 293
  • София
Да, точно тази - от толкова градини превъртях. Laughing

# 294

И аз я търсих, в кой район е?  Embarassed

Hug

# 295
  • София
Някой има ли инфо дали скоро ще открият новото крило на 126 ЦДГ Славия?   bouquet
                 136 ЦДГ "Славия"  Laughing

И аз я търсих, в кой район е?  Embarassed

Hug

Красно Село     ;бул. "Цар Борис III" № 130
ЦДГ №136 „Славия” се намиара в парка пред стадион „Славия”....
http://kg.sofia.bg/?page=kindergarden&id=2&k=133

# 296
Някой има ли инфо дали скоро ще открият новото крило на 126 ЦДГ Славия?   bouquet
                 136 ЦДГ "Славия"  Laughing

И аз я търсих, в кой район е?  Embarassed

Hug

Красно Село     ;бул. "Цар Борис III" № 130
ЦДГ №136 „Славия” се намиара в парка пред стадион „Славия”....
http://kg.sofia.bg/?page=kindergarden&id=2&k=133

Мерси, много, знам я къде се намиора градината, но в системата не я открих. Благодаря ти!

Hug

# 297
Здравейте,

Преди да е готово ЕГН-то няма да можеш да попълниш данните за новороденото дете. Просто няма да могат да се въведат. Моят случай беше аналогичен миналата година. Без ЕГН пък роденото дете няма да успее да помогне на сестра си. Така ми отговориха миналата година от ИСДОГ. Не заради друго, а защото "Не е възможно да регистрираме друго дете без ЕГН." Така бебето на моя приятелка не успя да помогне на батко си миналата година, заради липса на ЕГН.

# 298
  • Банкя
Точно щях да попитам са случайните числа, избирането, валидността им в различните градини и различните класирания, и прочетох, че сте обсъждали тази тема предните няколко страници.

Очаквам с нетърпение отговорите на ИСОДГ по темата! Peace

# 299
Някой знае ли защо вече не се виждат списъците с чакащи за децата с прием от септември? Може да сте обсъждали, но нямам време да търся много назад в темата

Общи условия

Активация на акаунт