Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 26 981
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
момичета от утре на Кауфланд Памперс 3-ка 82 броя за 20 лева
Виолетка,честит ти рожденник,да е виж и здрав да работи и да те глези  Mr. Green
честита ти и нова придобивка!
днеска от 17:30 сме на ортопед с малката при др.Христов.кажете къде се намира кабинета му?да не би да е там над Бамболиното?

# 61
  • Бургас
Точно там е, в Медицинския център! Peace
Щом е за всички размери, утре хващам брат ми и друс-друс на Метро. Барабар с Кольо.
Вили, утре ще е по-добре уж Hug
За подсичането - на нас др Згурова ни беше изписала в самотоооо начало още, малко след раждането, Тридерм. Трябваше да мажа 10 дни, 2 пъти дневно, но не се наложи, защото изчезна подсеченото още на 2-ри - 3ти ден Peace След това не сме имали подобен проблем

# 62
# 63
# 64
еее тва вече е върха  #Cussing out нямам думи дано се откажат от това безумие #2gunfire

Днеска да почерпя че моя сладур прави 4 месеца

ние от Памперс се подсичаме и вече няма да купувам поне от тук иначе в Метро оня ден взехме няква промоция на ПУФИИС 4-ка 2 пакета от 70бр. + мокри кърпички за 44 лв

# 65
  • Бургас

Да, и аз сега го видях. Надявам се да не се приеме, ами защо все се всява паника  newsm78 Това правителство с тези крайни мерки... А уж кризата беше до 01.04.2010год.  hahaha

Луси, Честита месечинка на Марти   bouquet

# 66
  • Бургас
Lusi, честита ви месечинка! Hug

Няма да се приеме. Сутринта ги гледах по бтв. По принцип става дума за работна група за борба с кризата. Та тази раб. група има няколко "гениални" идеи, между които е и тази. ББ е казал, че ще се вслуша в общественото мнение, преди да се приемат предложенията на тази група ( която разбира се, е от антуража на ФМ - Дянков).
В крайна сметка, явно това се оказва спекулация, покрай импийчмънта на Първанов, генерирана разбира се, от БСП.

Чекайте дали ще намеря някоя статийка - Ето, четете и споко:
http://www1.dariknews.bg/view_article.php?article_id=497810

# 67
е до шестия месец ша е голямото майчинство а след това колко време предвиждат на минималната че не допрочетох до края, ако се приеме де

# 68
  • Бургас
Ladida от къде да го взема шампоана тук имали го някъде?
купих го от аптеката на Метро. Има го и на Марешки, на Фердинандова, както и в аптеката на Водната палата.  Peace

# 69
Лусиа честита месечинка на Марти!!! Да слушка и да те радва! Hug

# 70
Ladida мерси ще го взема да пробвам.

# 71
Ето ме и мен  Heart Eyes
Сега първо на патерички ЧРД на малката Наталия, честито зъбче на Кольо-със здраве да си го ползва,
честита миялна на Вили и ЧРД на купувача Simple Smile
Да кажа за контейнерите за АМ, аз си купих три един върху друг от Щъркел,ама нещо не им се кефя,ще взема да потърся авентския.    Относно подсичането и хрустите,аз също вдигам две ръце за Мустела.
Имаме си столче за хранене  Party ,седим си вече вътре и ядем каша от банан+праскова,много и хареса,а от другата седмица смятам да подновя храненето с пюрета. Мацки утре,ако е хубаво времето ще съм в Борисовата около 11:30ч.
Хайде стига толкова от мен,лека вечер на всички  Hug 

# 72
Честита месечинка на Марти! Лусия, да ти е жив и здрав!

Ако приемат тези мерки, което ме съмнява, аз излизам на протест!  Naughty

# 73
здравейте!
честита месечинка  на Марти!  ura

бяхме при др.Христов-е няма по-готин доктор честно.много сме възхитени с ММ,голям смях падна.малката много жилава,вече може да я слагаме в кенгугу.

и аз с моето желание все да помагам,добре че не си дадох на някой замразената кърма,че сега от 3 дена ми влиза в употреба.всеки ден за едно хранене (следобяд) нямам и се налага да размразявам.добре че има запаси

# 74
Ха здравейте и от мен. Какво ми става тия дни нещо не мога да се организирам,и едно такова ми е леко депресивно,но да оставим това сега.
Мели, а браво на бате Кольо  tooth. Айде мятай пържолите вече. Дано ги вадите все здрави и безболезнено
Лори, честита ви месечинка   cook
Вале, да ти жива и здрава Натали и добра помощничка за Гоги,а на теб пожелавам бързо да преодолееш това състояние.
Вили да ти е жив и здрав мъжа,много да слуша и да ви гледа двете мадами
Ще гледам утре да се реванширам за пропуснатите закуски,ама не обещавам  Laughing
Хайде лека нощ, мили дами!

Общи условия

Активация на акаунт