Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 005
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Хелоу мадами Simple Smile
Сега се връщаме от свекито  Twisted Evil,там празнувахме на моя мъж РД-то,голяма лудница пак,малката се превъзбуди ( още повече  Joy ) та едва заспа преди малко.Точно си бях заплюла дивана,ама явно ще си спя в леглото Simple Smile
Сега и аз да честитя зъбчето на Ники,аз лично го поздравих ,ама и тук да го има черно на бяло  Laughing Със здраве да си го ползва и както обича да се бъзика мъжо,лятото ще има с какво да пука доматите  Joy
Също така малко на патерици,да поздравя Наталия с Рожденния и Ден.Много да слуша мама и тати  и много да ги радва,както и да помага с грижите за бебчо Simple Smile
Честита месечинка и на Марти на Лора.Да ви е жив и здрав   bouquet
Неди,къде изчезна ? Пишем ти една голяма черна точка! Simple Smile Нямаме какво да закусваме и пием сутрин без теб Hug
Уф тъй като съм още на Вие с новата ми придобивка,не мога да разбера коя програма на колко градуса работи.Четох в книжката,пише си програми,ала бала....ама за градусите нищо не пише.Те са си настроени автоматично като избереш дадената програма,но все пак искам да разбера коя на колко работи.Тъй като има 3 програми мисля за силно замърсени прибори,коя аджиба да избера,за да ми измие най-добре нещата(предполагам че трябва да е тази с най-високи градуси)? Все пак в самите програми трябва да има разлика,след като са отделни....Или хвашам една за ушите и пробвам  newsm78
Дани, честито ви столче.Надявам се да останете доволни от него  Simple Smile Утре май няма да има разходка,че го дават доста студено.Аз и днес нямаше да излизам,но към 14 ч. като понапече се разходих за час из квартала.
Днес дадох месно пюре на дребната,уж малко трябваше да дам,че нали се захранва и с тях,ама омете половин буркан ,че и още искаше Embarassed Ми какво да направя,хареса му на детето  Simple Smile

# 76
Добро утро! Хайде да се реванширам за пропуските. Вили,пиши една червена точка, та да скрие черната  Laughing

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 06:57 от nedalinchi

# 77
  • Бургас
Добро утрооо!!! Наспахте ли се момичета и момчета?  Party

Мойто мъж днес става на цели 34 години! Да ми е жив и здрав и да ме търпи цял живот му пожелавам!  Party
Ай, да ви турна една виртуална почерпка, че тъй ми е по-изгодно, отколкото на живо!  Mr. Green

# 78
Ехеее, момичета! Не забравяйте, че и бременни четът темичката! Hug

LaDiDa да ти е жив и здрав мъжо, цял живот на ръце да те носи!

# 79
  • Бургас
Добрутро!
Ееееех, голям банкет бе, Неди! Laughing
Гери, да ти е жив и здрав мъжоТ, много да слуша, мноого да помага и мнооооооого да те ощастливява luvbed
Вили, аморе, хубаво го дават днес временцето, ние ще мръднем след пюрЯната сага на обяд - т.е. пак към 12,30-13ч. ще съм на линия.
Дани, не можем да се засечем с теб вече Crossing Arms К'ви сатия сутрешни разходки Naughty

# 80
Добро утро мили дами!
Честит рожденик Ладидка! Да ти е много послушен  Wink!
Неди, много ти беше вкусна закуската!
При нас нищо ново.
Айде приятен ден!

# 81
  • Бургас
Вили, аз се водя по този сайт и до сега не ме е подвел Peace
времето в Бургас

# 82
  • у дома
Ехо  wavey
Ладида, честито ти на мъжа! Поздрави от нашето семейство - да е здрав, да помага, да слуша, да носи пари и да мълчи  Mr. Green
Влязох малко в час - то след такава закуска  Mr. Green Недалични, къде се губиш, бе мила, аз имам извинение, че съм на работи, ми ти?
Мама89 - искам да ти кажа, че малката мишка прилича на тебе от кръста надолу  Mr. Green За първо-това е достатъчно  Laughing
Айде, спорен ден на всички и приятни разходки, аз ще подпирам бюрото, тука Sad...

# 83
  • Бургас
Eeee mnoго рожденници тоя месец. Честито ти рожденник Ладида   bouquet
Вили мойта съдомиалня също е аристон и на капака има легенда.  Преписвам.
1. силно замърсени - 63
2. ежедневната /аз почти само тая ползвам/ - 55
3. изплакване - студена вода без препарат
4. еко - 50
5. чаши  - 48
6. тенджери и чинии  - 65
7. нощна - 48
половината зареждане ми е супер удобно, че ние цапаме повече чаши. /можеш да заредиш само горе или само долу/
градусите нямат кой знае каква разлика. Аз гледам по времетраене, че през деня няма да я чакам 3 часа я Simple Smile

# 84
  • у дома
Иииии забравих да напиша, почвам диета и търся съмишленици, че контрола е по-голям и друго е като знаеш, че не си сам  Hug

# 85
  • Бургас
Гери, Честит ти рожденник, мила   bouquet Много да те обича, много да те слуша и да живеете дълги години в хармония   love001

# 86
  • Бургас
Иииии забравих да напиша, почвам диета и търся съмишленици, че контрола е по-голям и друго е като знаеш, че не си сам  Hug

Аз съм ан постоянна диета, та ще те надзиравам. Имам още 3 кила да смъквам Peace

# 87
  • у дома
Мели, ти кърмиш и пазиш диета  Rolling Eyes И имаш кърма? Браво, мацка  Peace

# 88
Мелито е страшна тя  Mr. Green искам и аз диета ама заради кърмата ме е страх да не спре.
Неди хайде бе жена Hug липсваше в темата да знаеш Naughty mimozi и тя не се е вясвала известно време.
Честит рожденник на Ладида  bouquet

Днес времето е хубаво аз май ще забегна до Славейков да пием кафе с една дружка.

# 89
Ладидка, ЧРД на ТМ   Gift! Да ти е живи здрав , да те уважава и обича и да те слуша много! Весело довечера!

Тамън питах де се дяна Недалинчи, и тя веднааага се отчете с една "скромна" закусчица  Laughing.

Мели, стига смъква, ще вземеш да останеш само арматура и тапети  Laughing
Мммммммм, днес временцето е страхотно  Sunglasses Ние продължаваме похода за лятна количка   Nature Sunny

Общи условия

Активация на акаунт