Клуб Бургаски Ветренски мами-5

• 27 035
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Мели, ти кърмиш и пазиш диета  Rolling Eyes И имаш кърма? Браво, мацка  Peace
Вале, просто се ограничавам:-) Избягвам вредните неща като газирано, сладко и пържено. На тестото по принцип не съм фен. Смятай ако бухтах всичко пък колко кърма щях да имам ( аз сега съм като дойна крава) Peace Пу-пу да чукам на дърво де Laughing

# 91
Ех,че сте сладички  Hug както ме беше треснала депресивната вълна,взе да ми се връща настроението.
Гери, ха да ти е жив и здрав мъжотката.Много ми хареса на Валя пожеланието присъединявам се към него,да носи пари и да мълчи  Mr. Green
Вале,аз с удоволствие бих се присъединила към диетата,ама знам ли как ще се отрази на млеконадоя. Пък какъв апетит зверски имам и това дето не го ядях и него проядох. Та щом сме на темата я да попитам няма ли някой фен за фитнес ,търся си компанийка. Хъгси айде бе жена,дай да идем да друсаме някъде гъзянгите,или някой друг
Мели, ей , я да се спреш с тия диети на чироз приличаш вече,само една уста ти остана  Naughty
Абе ,моята сватаначка да вземе да се появи вече, хич да не се прави на много заета  Simple Smile  Hug

# 92
  • у дома
Нели и аз бях така, докато кърмех. Спря ми кърмата и апетита ми спря, много странна работа, пък аз съм с апетит за двама по принцип  Sunglasses

# 93
  • Бургас
Та щом сме на темата я да попитам няма ли някой фен за фитнес ,търся си компанийка. Хъгси айде бе жена,дай да идем да друсаме някъде гъзянгите,или някой друг
Мели, ей , я да се спреш с тия диети на чироз приличаш вече,само една уста ти остана  Naughty

Аз, аз,  wavey от април съм на линия  newsm44

Сватята, тя силикони, едно друго... hahaha hahaha hahaha

# 94
  • Бургас
Хъгси айде бе жена,дай да идем да друсаме някъде гъзянгите,или някой друг
ахам представяш ли си както подскачам и почна да пръскам кърма навсякъде.  hahaha hahaha hahaha
Да почнем да мааме пюрета и тогава ще мисля за спортуване Wink

# 95
Здравейтееее,как сте днес?На мен не ми се вижда особено топло newsm78.Прескочих до Метро за промоционални нещица,и си тръгнах супер разочарована.Неорганизирана работа.Не е като в Карфур-а.Това им свършило,онова им свършило,ама ето това било заместител hahaha.Хич няма да се лъжа друг път.

ЛаДиДка,честит ти рожденик! smile3525 nbirthday :Много да те слуша и да те носи на ръце!

Вале,тая кърма как ти спря така бързо?Нали миналата седмица имаше много? newsm78

# 96
Здравейте мамчета!Време е да се включа и аз. Grinning
Първо да пожелая на Ладидка, честит й рожденник!Много да я глези и да я обича и уважава!
Lusia, честита ви месечинка на патерици.От вчера и ние сме на месец вече newsm44  Lusia с теб се познаваме май??? Thinking
Момичета кога се разбира какъв ще е цвета на очичките на бебчето??В момента сме с много хубави сини очички дори ми се виждат бистри, но не смея да се радвам все още Rolling Eyes , а такъв мерак имам за сини очи........та за това питам.

# 97
  • Бургас
nancy2010 ако са светли ще са сини. И аз искам сини очи ма пусто в цялата рода само аз и сестра ми сме със светли .... Имам още време. Хората карат до момче, а аз ще бебеправя до сини очи  hahaha

# 98
.....ами да ти кажа не са много светли но вътрешността на очите, около зениците леко сивее, типично за сините очи или може би така ми се иска......в родата ни има много със сини очи, но пък аз съм с кафяви а мъж ми с пъстри.....да видим дано й останат такива. Praynig
Пожелавам ти успех с бебеправянето thumbsup

# 99
Правилно ти е казала Hugsy-личи си,когато са светли.Ако са гълъбово,или теменужено сиво-сини,най-вероятно ще станат кафяви.Виж в албума ни снимки на дятето на Мимози-още от самото начало са светли.

# 100
 Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 14:08 от maimp

# 101
  • у дома
Със зеле, Мая  Sad Нали почвах работа и няма тука как да се цедя. Гоги от неделя е само на АМ. Обаче, снощи като се прибрах и гърдите ми пак като напращели - изцедих 150 гр.  Shocked А кърмата беше като водичка. Гоги си я цокна тази сутрин, да ми е жив и здрав

# 102
я бързичко кажете затоплена веднъж кърма колко време трае, че мойто не си изпи млякото а ми свиди да го хвърля и заспа чудото му малко бутах му шишето бутах и не успях да му тикна всичкото мляко

# 103
я бързичко кажете затоплена веднъж кърма колко време трае, че мойто не си изпи млякото а ми свиди да го хвърля и заспа чудото му малко бутах му шишето бутах и не успях да му тикна всичкото мляко

Издържа 2 часа на стайна температура,но мисля че веднъж затоплена не става да се прибере после в хладилника и пак да даваш после.

# 104
Аз мисля че не би имало проблем да се прибере и после пак да се даде,но може и да греша.Аз лично съм го правила,изцедена кърма,недоизядена сложих я в хладилника и после я постоплих и пак я дадох.Не ми направи впечатление да стана нещо  newsm78
Ама за всеки случай някой по вещ по въпроса, да се изкаже

Общи условия

Активация на акаунт