Уред за фотоепилация Silk`n IPL

• 346 933
  • 934
  •   1
Отговори
# 210
Старият модел на ровента е с 3 лампи х 5000 импусла(300-350 лв), новия е с една лампа от 80 000 импулса(към 600 лв). И на двата модела лампите могат да се сменят и са съвместими (т.е. стават и за двата модела). Преди да си го купя звънях да питам за лампите - колко сруват и с колко импулса са. не помня точно, но беше нещо от сорта - 100 000 ипулса за 80 лв. Така че и по евтиния да си вземеш след това за под 100 лв ще имаш импулси, които няма да можеш да изхабиш. На новия има една приствка, която се води екстра, нещо, с което уж да не пропускаш участъци като си правиш фотоепилацията. Не е толкова ефективна, колкото я рекламират Simple Smile.

# 211
  • София
bJones, много ти благодаря за инфото.  bouquet
Явно излиза по-смислено евтиния + лампа около 430лв. и получаваш 115 000 импулса!
Ако наистина си сигурна, че са взаимо заменяеми за двата апарата.
Къде звъниш да питаш за лампите?
Самите лампи от къде се поръчват?
Аз гледах май само технополис и техномаркет предлагат или бъркам?

# 212
Здравейте, днес за първи път ползвах ME MY ELOS Plus. Но не сам наясно, мога ли след процедурата да използвам балсам за тяло или трябва да ползвам слънце защитен балсам ?
Всъщност мога ли да показвам краката си след процедура на слънце и ако не, след колко време може ?

# 213
Бих искала да попитам дали е необходимо да се поставя охлаждащ гел примерно с тези на Филипс и откъде се купува гела? Бих искала да си купя основно за интимната зона. Всеки модел на Филипс ли ще свърши работа или е необходима специална приставка?

# 214
За Филипса не трябва гел. Също така, не се препоръчва за цялата интимна зона. Ако ще правиш само нея, по-добре отиди в студио, цената на апарата ще ти излезе колкото десетина процедури в добро студио и съм сигурна, че ефектът ще е по-добър Peace. Аз си го взех, защото си правя краката и подмишниците и в студио бих се разорила, но който има възможност - студиото е по-добрият вариант - стига да се направят повечко процедури. Simple Smile

# 215
 Аз вече пробвах две години в студио. Дори козметичката там след 3-4 процедура и двата пъти ме отказваше. Доста са ми светли космите по цялото тяло и в интимната зона също има доста светли и тя казваше че няма смисъл да си давам повече парите. Иначе на краката дори не си помислям, примерно от колената нагоре са чисто руси Sad Но ако не става за цялата интимна зона по-добре да не си давам парите Cry
Освен да сменя догодина септември месец студиото и да изкарам 10-12 процедури...

# 216
За лампите звънях в представителството на ровента, а оттам ме препратиха към някакъв дистрибутор, ще потърся телефона и ще го дам.

# 217
Здравейте, днес за първи път ползвах ME MY ELOS Plus. Но не сам наясно, мога ли след процедурата да използвам балсам за тяло или трябва да ползвам слънце защитен балсам ?
Всъщност мога ли да показвам краката си след процедура на слънце и ако не, след колко време може ?

мисля, че като цяло е препоръчително да нямаш тен и 1 седмиза да не се показваш на слънце. Ако няма да се излагаш на слънце, може какъвто искаш крем или лосион. А иначе ако лятото ще си правищ процедурите по-довре винаги като излизаш използвай висок фактор

# 218
  • София
Аз ходих известно време в студио на много хубав апарат. Категорично ми казаха да не ходя, когато съм с тен за откритите части на тялото, а след процедура 5 дни да не се излагам на слънце.
Затова си правих от есента до началото на пролетта. Лятото само интим евентуално.
Моя приятелка с руси косми, които не се повлияваха от почти нищо, постигна резултат с лазерна епилация. Има някакъв лазер за руси. Тя ходи в Пикасо, но е бая скъпо #Crazy

# 219
Благодаря за бързия отговор, но все още съм малко объркана Sad Навсякъде където съм чела ( чужди сайтове) пише че Me my elos Pro Ultra е подходящ и за чернокожи хора. И другото, че технологията с която се премахват косъмчетата не е същата като при лазер и фото. Тъпото е, че в указанието за работа не пише нищо за излагане на слънце и т.н.
Тази седмица ще правя втората процедура, ще пиша тук какви са резултатите. Искрено се надявам тази машинка да работи като хората, защото се изръсих доста за нея Simple Smile

# 220
Фотоепилаторът Me my elos  преди процедурата една седмица не трябва да се излага кожата на слънце,а след приклюване 2 седмици е хубаво да се нанася слънцезащитен крем. Simple Smile
Става и за по-тъмна кожа и светлите косъмчета.Аз съм доволна много,защото не ми израстват на места,прилагам го там където евентуално израстват на места Simple Smile)) Wink bowuu Peace

# 221
Фотоепилаторът Me my elos  преди процедурата една седмица не трябва да се излага кожата на слънце,а след приклюване 2 седмици е хубаво да се нанася слънцезащитен крем. Simple Smile...

Спокойно, няма да си епилирам веждите.

# 222
Cloudy, ти това ли имаш пред вид Silk'n Flash and Go? Моля те сподели от къде и за колко си го взе.

Здравейте!Да аз си взех точно този епилатор,съжелявам ,ако съм написала грешно името.
Много съм доволна.Косъмчета почти нямам вече,започнах и подмишниците да го използвам и забелязвам,че растат по-бавно и по-нарядко.
Купих си го от Щатите,тъй като живея тук,за ако не ме лъже паметта $250 и е в комплект с две лапми.При мен проблемна беше брадичката и малко от шията,но да "чукам на дърво"както се казва,мисля,че инвестицията е повече от добра и го препоръчвам горещо.

# 223
здравейте! ползвам silk'n glide повече от месец. подмишниците и бикини зоната след всяко бръснене, а вс останало когато имам време. ефекта за мен е същия като този с лумеата на филипс (правих 4 сеанса преди година). косъмчетата намаляват малко по малко. бръсна се и преди да нанеса лосиона за тяло се минавам на бързо (единствено ръцете не мога да прежаля и не ги бръсна, но ефект пак има). от днес ще почвам мустачките (въпреки че съм единствената която ги забелязва ме дразнят) и ще споделям резултатите редовно.
иначе като цяло е мн по удобен от лумеата. малко по голям от епилатор но доста лек. ползвам го директно на 5та степен от самото начало и до сега не ме е горяло. доста по слаб е от тези в салоните но тук цената за цяло тяло в салон е 800 евро а силк'н глайд го взех за 169 евро

Здравей! Днес си купих silk'n glide и реших да го пробвам първо на ръцете...Въпросът ми е колко често си правиш процедура,и след колко процедури има ефект .Благодаря предварително Simple Smile

# 224
Доброволец съм за тестване на такива уреди...

Общи условия

Активация на акаунт