Ето, че Великден иде вече, с крачета и ръчички рита СЕПТЕМВРИЙСКОТО човече

• 23 429
  • 672
  •   1
Отговори
# 90
  • в мечтите си
Добро утро на всички!  Hug  Най-сетне и аз успях да се разпиша..тези дни имах възможност само да изчитам по една страничка...Единият ни лаптоп се развали,а другият се счита собственост на малкия батко Simple Smile и немога да се доредя... А и от събота Цеци ми е болен и е някакъв ужас температура до 39 градуса,сополки ,които не спират и всичко идва от зъбките  Sad
Първо да чиститя със закъснение всички празници които са минали и ,които сте празнували!
Жаничка честити розови гащички /как тайничко и аз си мечтая за такива Simple Smile /
Темата е много хубаво оформена а заглавието остава без коментар -страхотно е!
Аз съм горе долу добре.Тъкмо мисля ,че е минал лошия период и вземе ,че ми стане лошо и то най-вече вечер..Сега съм болничен до 6 април,а как ще издържа до тогава незнам.Един месец без да видя ,че всичко е наред с бебчо ми се струва множко  newsm78
Приятен ден на всички и много   цунки,че в това лощо време не ми се мисли.

# 91
http://bgpetition.com/protest-upravlenie/index.html
ето линк към петицията за гениалните действия на правителството

# 92
Добро утро и от мен  Simple Smile

Emilli Arie, съчувствам ти много, прееклампсията си е сериозно състояние, ще трябва много да си почиваш и да следиш кръвното. Дано всичко е наред  Praynig

anixi, твоите дечица да се оправят бързо, и въобще всички болни дечица да оздравяват  Hug

И аз да ви се оплача за момент. Сутринта се събудих, спя на една страна, с болки отдясно долу ниско. Беше си съвсем осезаема болка, не нетърпима, но все пак силна. Повъртях се малко, станах, изпих едно Но шпа и веднага ми размина. Да ме е боляло общо 5 минути, и то при легнало положение, права и седнала не ме болеше. Но се притесних малко,  на някоя от вас случвала ли се е такава инцидентна болка в корема? Не ми се ходи на случаен лекар, а моят днес не е в кабинета си, на преглед съм чак след седмица. Пък и минаха 5 часа, нищо ми няма оттогава.

# 93
Danna_2010, имам понякога такива болки ту вляво, ту вдясно на белега от секциото. И то като съм легнала. Но минават много бързо и не ме притесняват засега.

# 94
То и аз съм с белег от секцио, но не ми хрумна, че може да е от това  Peace Точно само като легнала ме болеше, може и нещо да се намества матката сега, а при мен все има и някое срастване отпреди заради операцията. Няма да го мисля, все пак беше наистина кратко и никакви други обезпокоителни признаци нямам.  Simple Smile

# 95
може и нещо да се намества матката сега

Да, и аз с това си го обяснявам.

# 96
  • Варна
Добър ден и от мен! И аз така си обеснявам болките - нали трябва да си намери най-подходящото място  Wink. пък и след секцио все ще има нкакво мъъъниичко срастване.

# 97
Здравейте и от мен. Темата е страхотна както обикновено Simple Smile

Аз да се разпиша - бях на преглед, ама за съжаление не се разбра мъж ли е, жена ли е, а така се надявах ... Но важното е, че расте, добре е. не го измериха колко е пораснал бебока, но според докторката всичко е чудесно, корема расте, матката расте, плацента и т.н са си наред, та се поуспокоих. след две седмици ще ходя пак. Не разбрах защо толкова скоро, ама аз се  чувствам спокойна като видя усмивката на докторката и чуя думите "всичко е наред".

Та това от мен. Навън е много гадно и студено. Дано скоро стане топло, че ми писна да си стоя вкъщи....

Лек ден от мен  Hug

# 98
Мамчета здравейте и от мен! Доста време не съм ви чела. Аз да се оплача малко  Sad  от известно време ми се появява едно сърцебиене със световъртеж, случвало ли ви се е през бременността. Хайде за световъртежа знам че често се случва, но това сърцебиене от къде ми се появява. В началото на април съм на преглед, та тогава ще говоря с доки, иначе се чудя дали да не му звънна по телефона. Получава се по 2-3 пъти през деня, по различно време. Много здраве на всички  Hug

# 99
  • Варна
gerinceto, не се шашкай. Напълно норално е. Това се получава когато ритъма на твоето сърце съвпадне с ритъма на сърцето на бебчето. Ако много те притеснява, когато ти се случи просто се спри, масажирай си слепоочията и пий вода на малки глътки. Така ще повлияеш на своето сърце и ще се почувстваш по-добре.

# 100
antonia благодаря ти, ще го пробвам. Мислила съм си да не е нещо сериозно и да не навредя на бебето така, защото като ми стане така и започвам да се шашкам.

# 101
Здравейте и от мен мамички  Hug
Emili Arie стискам палчета малката бебона по-скоро да ти се оправи, за да може ти да си спокойна и да си почиваш повечко.В твоето състояние е много важно да не се натоварваш-и физически и психически  Praynig Praynig Praynig
Tomellise  ако нямаш друг избор с работата бих те посъветвала да излезеш в болнични до самота раждане.Тогава нямат право да те уволнят, изгонят...а и от НОИ ще ти плащат докато си в къщи.Ако имаш други планове свързани с нова работа или нещо друго-успех, но ако не съвета ми е подходящ.Все пак се надявам да се наредят нещата така както ще е най-добре за теб  Hug
 А аз вчера се подстригах за първи път откакто съм бременна  Embarassed Мъжът ми вика: "Ей отряза му достойнството на момченцето, нали искаш момиче  Grinning " но ще видим.Още някоя седмица и се надявам да се разбере бебо какъв е  Praynig
Пожелавам ви един прекрасен ден независимо от лошото време.Много ми се излизаше на разходка, но ще се въздържа  Naughty
  bouquet  bouquet  bouquet

# 102
Привет мили мами. Heart Eyes
Добре дошли на всички нови момичета. Stop
Да споделя и аз много често ме боли в областта на десния яйчник, но си го обяснявам с растежа на матката и не пия никакви хапчета. Да ви попитам според вас от кой месец се започва с мазилата против стрий? Защото аз си взех едно масло за целта, но пише след 4-тия месец. Thinking

# 103
  • у нас
vany666 благодаря за подкрепата, но съм на граждански и то подписвам месец за месец Crazy така че...... прекия ми шеф застана зад мен и ще говори да си работя до края на май- след това сесия и после подготовки за бебо Heart Eyes надявам се така да останат нещата. Иначе със служебното пътуване- няма да пътувам Peace

# 104
vany666 благодаря за подкрепата, но съм на граждански и то подписвам месец за месец Crazy така че...... прекия ми шеф застана зад мен и ще говори да си работя до края на май- след това сесия и после подготовки за бебо Heart Eyes надявам се така да останат нещата. Иначе със служебното пътуване- няма да пътувам Peace
Радвам се за теб  Hug Дано наистина се наредетят работите по най-добрия начин за теб  Praynig
Да кажа и нещо странично.Ако има връзка състоянието ти по време на бременноста с това какъв ще бъде после бебо(ревлив, незвен, спокоен ..)ами по цял ден спя и съм все една сънлива  Crazy Това е от самото начало.По принцип съм си поспалана, а сега и на работа като не ходя по-рано от 12-13,00ч. не се измъквам от леглото  Blush Дано бебо да е спокоен и това му повлияе  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт