Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да облекча болката в долната част на корема по време на бременност?
Какви са възможните причини за сърбеж на кожата в горната част на гърдите по време на бременност?
Какви теми се обсъждат във форума?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да облекча болката в долната част на корема по време на бременност?
-
Какви са възможните причини за сърбеж на кожата в горната част на гърдите по време на бременност?
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са реакциите на хората относно предложените антикризисни мерки?
-
Какви са мненията на хората за политическите лидери, като например „Хер Флик“?
, но наистина ще ни докарат по просяшка тояга. В такива моменти наистина ме е яд защо се върнах в България - да се чувстваш просяк в собсвената си държава. 

Позорен е самият факт,че такива "антикризистни мерки" излизат в държава,които има претенции да е част от Европа!Дори и да не бъдат приети,е отвратително!И аз съм за протест и то във всички градове!Не ги е срам да ни приравняват с хора,които нямат никакъв стаж през живота си и те ще се радват на "привилегиите" заедно с нас,които с години работим и даваме нещо на тая страна!А и все пак поемаме някаква отговорност за децата си.Явно следващият път ,когато циганин нагло ми казава "Сега официалният език е българският,но след няколко години няма да е така,защото ние ще сме повече" не трябва да се сърдя,защото управниците зад които стоим ни тъпчат!Айде да се спирам,че още много мога да се ядосвам...А да не говорим и за облагането с данъци на пенсиите и на без друго мизерстващите пенсионери,които с години са се блъскали.
е как може да се обърка
А тук, моята приятелка (дето често я споменавам
) тя безумно много искаше момиченце, и буквално място не може да си намери от мъка от както вече няколко пъти и потвърждават момче, да и е живо и здравичко де, та тя отпреди да забременее, сме си говорили как обожава шоколад, и как като забременее, сигурно ще яде в промишлени количества, е да ама на нея тотално и се обърна вкуса, и сладки неща не е близвала.. Аз все се чудя дали пък няма да са объркали и наистина да си роди момиченце
, и от сега се гласи да я взима за снаха
Така че, малката ми принцеса от сега си има кандидат зет