Правителството планира двойно намаление на отпуска за майчинство!

• 18 799
  • 390
  •   1
Отговори
# 90
Аз не вярвам да се случи това,поредния опит да се побърка народа.

Не знам дали си права, но дори и да е така не е човешко, не е нормално и не е морално да се хвърлят кьор-фишеци, които да гневят хората и да ги карат да съжаляват къде са и защо са.
Дори и чернова да е въпросният "доклад", най-малкото има идея за намаляване срока на високоплатеното майчинство, което е срамно.

Няма да го приемат това предложение, просто защото ще стане война.

Дано повече хора мислят като теб

# 91
Ей начи той очилат малоумник задно с всичките му саветници newsm34
това е поредната невероятна тъпотия дето му дойде на акъла....как не го е срам тоя бе
аз съм за петиция и за протести...няма да стане
да си намалят заплатите...да си продадът слъжебните коли...и да им спрят безмислените комадировки...и ето му пари на Дянков

# 92
Аз имам конструктивно предложение за справяне с кризата - всички депутати, министри и т.н да минат на минимална заплата, айде - бонусче - безплатна карта за градския транспорт.   Mr. Green

# 93
само не мога да си обесня защо не вземат мерки и да ударят тези с дебелите портфейли, ами мерките им все са насочени към бедния български народ - майките и пенсионерите

# 94
Какви сме си българите,и това ще го преглътнем ако стане.Но мнението ми е че трябва цялата държава да се вдигне на протести.

# 95
Да ви следя.

dena_klv, поне за мен въпроса не е само финансов.Ако това чудо се приеме това значи, че децата ни след 1 година тръгват по детски заведения.Не ти ли се струва малко раничко???

Ами раничко е да.Не ,че сега повечето не тръгват.Мисълта ми беше такава,че  тук във форума има майки ,които могат да ви научат как да се справите и с това.Бяха доста напористи миналата година,когато майките несправедливо бяха разделени на излезли в майчинство преди и след 01.01.2010г.А ако търсиш моето мнение аз съм за всякаква помощ към майките и децата в България.

# 96
Аз имам конструктивно предложение за справяне с кризата - всички депутати, министри и т.н да минат на минимална заплата, айде - бонусче - безплатна карта за градския транспорт.   Mr. Green
Освен това да живеят в работническо общежитие и и да си плащат сами сметките. От мен бонуса е да си получават редовно детските.

# 97
Напоследък много съм му набрала на Дянков....мисля, че е време да искаме оставки и генерални промени.Не знам какво мога да направя обаче като един единствен гражданин....отглеждащ 3 деца...да живее България! ooooh!
Между другото в жълтата преса излезе преди време, че всички фирми, които е съветвал младежът с писклив гласец са фалирали.Май ще излезе вярно.

# 98
Освен това да живеят в работническо общежитие и и да си плащат сами сметките. От мен бонуса е да си получават редовно детските.
По - добре да са под наем, имотите да си ги дарят в името на справяне с кризата  Mr. Green Да видят как се живее без пари, идиоти такива!  Twisted Evil

# 99
Записвам се в редиците,да следя темата.
Не мисля,че подобна 'ексцентрична' идея ще види бял свят.

# 100
Абе тези лудили са #2gunfire
То ще кажеш милиони ни дават да си гледаме децата #Cussing out #2gunfire   и.....................ти

# 101
Записвам се и аз да следя темата.

Дано наистина е някакво недоразумение, голяма малоумщина е това  ooooh!

# 102
Напоследък много съм му набрала на Дянков....мисля, че е време да искаме оставки и генерални промени.Не знам какво мога да направя обаче като един единствен гражданин....отглеждащ 3 деца...да живее България! ooooh!
Между другото в жълтата преса излезе преди време, че всички фирми, които е съветвал младежът с писклив гласец са фалирали.Май ще излезе вярно.

Аз съм ЗА!!! Peace

# 103
И в следващият момент, в подкрепа на пенсионната "реформа", се цитира проучване на Световната банка, според което сме най-застаряващата нация в ЕС.
Не твърдя, че условията за майчинството са единствената причина за повишаване на раждаемостта в страната, но определено са значим фактор, а в демографската ситуация, в която се намираме, всеки стимул, всичко изобщо, е важно за вземането на такива решения.

# 104
Записвам се в редиците,да следя темата.
Не мисля,че подобна 'ексцентрична' идея ще види бял свят.
Peace

Общи условия

Активация на акаунт