Новите ни козметични похождения 8

• 59 982
  • 672
  •   1
Отговори
# 630
2000 калории на Макс Фактор е отврат Mr. Green Иначе и аз съм ползвала Мастерпийс, сега съм с Фолс Лаш Ефект, но Мастерпийс повече ми харесва. Не, че втората е лоша, напротив, супер е и тя, но на мен ми идва малко по-тежка, повече напластява, но в никакъв случай не слепва. Абе .... и двете са хубави PeaceСамо не се лъжете да купувате 2000 калории , ама никога .

# 631
Aз съм я купувала 4 или 5 пъти. Правеше ми миглите страхотни Simple Smile

# 632
# 633
Zoe A.P.  , kak e ружът на L`oreal ?
Цветът ми е 152 Miel - Honey, но не ми пасва на тена.
Ружът е прасковен, към оранжево, а аз съм по-розова.
Като текстура и нанасяне е ок, води се полу-прозрачен, но въпреки това е достатъчно наситен, за разлика от Maybelline Affinitone
.
Притеснява ме наличието на няколко вида диметикон и 4 парабена.
Не бих си го купила отново, предпочитам простичкия Essence, който ми върши далеч по-добра работа

# 634
не съм го пробвала още, чакам да ми свърши опаковката от биодерма себиум гел-а  Peace

# 635
не съм го пробвала още, чакам да ми свърши опаковката от биодерма себиум гел-а  Peace
Би ли споделила защо сменяш гела на биодерма, че мн му се чудя   bouquet На мен гелчето на La Roche ми е лекичко някак си и все ми се струва, че не ми е измито лицето.Дано пък на теб да ти хареса  Hug

# 636
Едно червило на Клиник и едно на Лореал.

# 637
  • София, Лагера
Здравейте момичета! Бих искала да попитам някой ползвал ли е козметиката на Dr RENAUD и съответно дали е доволен?

# 638
  • София, Лагера
Ау! И сините, и лилавите сенки са жестоки!  Peace

# 639
  • София
Амра да се включа и аз с един от най- любимите ми червени лакове:
Перфект 227

В шишето изглежда по като ярко оранжев, но нанесен 2 пъти е страхотен.

Аз им казвам "ДОМАТЕНИ' на лаковете от тази гама.

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 14:01 от Майка Зайка

# 640
, който вече е с нова по-добра опаковка
ето http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=1&id=3

# 641
  синия и лилавия, (зеления го нямаше)
  и    и като подарък душ гел 

Имаше промоция в Кауфланд: купуваш си новия душ крем на Dove (беше с 20% намален) и/или сапун, кремче, душ гел и ти подаряват един душ гел. А предния ден промоцията беше с подарък лосион - бронзант.

# 642
 синия и лилавия, (зеления го нямаше
Аз ползвах синия още преди великден и хич не съм възхитена , даже бих казала , че е най разочероващия от всичко на Даф , а по принцип съм им фен ! Много е гъст и не се пени достатъчно и аромата хич го няма!

Искам да похваля , новата спирала на Мейбълин лилавата , много е хубава дава обем, извива и дължина  Flutter

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 15:05 от mmmshushy80

# 643
  • София
Аз преди две седмици оцелих такава промоция в СБА.
Лилавия си взех и съм  доволна, аромата е много нежен, и наистина за първи път попадам на толкова гъст продукт, но пък не ми пречи. И не ми и изсушава кожата. Не е нещо особено, но пък не е лош.

От преди малко

# 644
  • Стара Загора
Околоочен на Биодерма  Peace

Общи условия

Активация на акаунт