Подвеждащи промоции в METRO

• 18 685
  • 104
  •   1
Отговори
# 15
Промоцията има срок на продължителност.Би трябвало да има ново зареждане. Ако знаете коя е фирмата заредила въпросната стока,може да опитате директен контакт с нея.
Иначе,ако някой реши и глоби МЕТРО,то МЕТРОто от своя страна глобява фирмата доставчик и нищо не губи.

# 16
  • София, център
Аз пък не мога да разбера нито от какво се учудвате, нито от какво се възмущавате.

Нас държавата ни прави на маймуни.

Та защо една частна фирма да не вземе пример от държавата и да не го прави?

# 17
# 18
Оказало се,че пелените вече били свършили и цинично му припомнили, че магазинът отваря в 6.00ч.

Чак пък цинично. Къде е цинизмът когато някой ти каже че магазинът му работи от 6.00 ч.

Цинизъм: . Нагло поведение или отношение, изразяващо пренебрежение към моралните норми. Синоними: безсрамие, безочливост, дебелоочие, тупе, наглост, дързост, нахалство, нецензурност

Относно реакцията на КЗП, ще се опитам грамотно да си оформят оплакването, пък дано КЗП да получи достатъчно основание да се задейства. Но дори и да не последва отговор, аз METRO ще ги тормозя по всякакъв законен начин. Просто ми дойде до гуша и изоставям здравия разум. METRO изтеглиха късата клечка и като така и така ме вземат за маймуна, поне да съм рошава  bowuu

# 19
о, да, а някои стоките на промоция изобщо не са се появявали в магазина, както ми обясни любезният косултант, когато отидох специално заради един надуваем матрак. естествено, напълних количката с други неща, така и така бях там...
от тогава не съм ходила, и по-добре... вече и брошури не получавам... отписали са ме тотално, както и аз тях Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 мар 2010, 15:07 от zero

# 20
Горките те...късата клечка били изтеглили,хм!

# 21
  • Варна
Е айде сега, от шест до осем цяла Варна се е изредила да изкупи памперсите.  ooooh! Най-вероятно са били само няколко опаковки. Гледам листчето-брошурка с намаленията за деня, но текст "до изчерпване на количествата" не виждам.

# 22
Разгледах брошурата и пише:

Всички оферти важат само за определения период.
Всички оферти са валидни до изчерпване на количествата.
Възможни са печатни грешки, корекции в магазина или промяна на дизайна на опаковката.

Значи като кажат "Свършиха" са в законово право! Нищо не можете да им направите.
И всъщност съвсем нормално е да свършат. Ето авторката са се организирали 3 жени и в 8ч изпратили човек. Ами може 5 други да са се организирали и да са отишли в 6ч .... к'во чудно има да са изкупени?

# 23
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Идвам и аз да изокам с все сила. Мразя Метро, мразя Метро, мразя Метро. И мен ме е яд, че се вързах, а не съм от тия дето се хващат на рекламата. Ми то колегите са виновни и стадното чувство дето ни обхвана за евтини възглавници от пенолатекс и други подобни простотии.
Загубих време, изслушах тъпи обяснения на нагли служители, че аз съм си виновна дето съм отишла в обедната си почивка, а не в 6 часа сутринта и се нагледах на отчаяно чакаща група хора "да дойде камиона с уискито" (щото от сутринта още не било дошло). Тъкмо си тръгвах, и "пуснаха уискито" (леле как ми напомня на ония времена с портокалите и бананите за Нова година  ooooh!), народът се втурна да граби, и ние с колегите също. Взех една бутилка, увлечена от еуфорията и чак на касата видях, че тя струвала много евтино - хукнах за втора ама не (поради цензура, тук няма такъв емотикон с който да изразя емоцията си). Оказа се, че въпросното евтино уиски е само една количка, която хората разграбиха за отрицателно време.
Пълна гавра. Да бяха написали, че въпросните количества са единични и се броят на пръстите на едната ръка. Няма по-подходящ начин да си направиш антиреклама и прогониш клиентите си от една необмислена и с уловки рекламна кампания.  Mr. Green

# 24
  • Варна
Виктория, мисля, че гледаш друга брошура, а не конкретната, в която е промоцията на памперсите.

# 25
  • София
Е айде сега, от шест до осем цяла Варна се е изредила да изкупи памперсите.  ooooh! Най-вероятно са били само няколко опаковки. Гледам листчето-брошурка с намаленията за деня, но текст "до изчерпване на количествата" не виждам.
Нали са общо 5 листа - четири са за дните и един е нещо като заглавен. Е, на въпросния заглавен лист го има отзад най-долу, пред мен е.  Peace

# 26
  • Варна
Да, сега видях. На заглавната страница го има отзад. И все пак, на листа с памперсите го няма. Както и да е. Много тъпо от тяхна страна.

# 27
  • Варна
Didranad , ти поне с 1 бутилка си се уредила, можеше и без хич да си тръгнеш. Добре, че доставката е закъсняла и си улучила момента.

# 28
Виждам, че Ника вече е отговорила!  Peace Може да се провери и в онлайн брошурата!

По принцип общите условия за промоции и спец.оферти, на всички големи вериги, обикновено се намират на последна страница с много малък шрифт!

Абе в общи линии не си мислете, че големите вериги не са си "вързали гащите предварително"  Laughing

# 29
nato, не пиши до КЗП, ще се изложиш. Всичко е написано, но явно няма кой да чете.

Общи условия

Активация на акаунт