Пролетта в БУРГАС се усмихна и на нас палаво намигна -

• 45 860
  • 745
  •   1
Отговори
# 720
  • Бургас
Лилка,всички са доволни от д-р Христов .Виж тази тема Тук .

# 721
  • Бургас
Здравейте , интересувам се къде могат да ми сканират от старите филмови ленти качествено? Къде сте ползвали тази услуга и сте останали доволни? И приблизителна цена ако ми кажете ще съм ви благодарна:)

# 722
  • у нас
Нека да помогнем да Милена да оздравее

http://www.gramofona.com/index.php?mod=article&cat=comunaty&article=2491

Концертът ще е в понеделник /9-ти август/ 20,00 часа на Часовника.

# 723
Моя близка търси да и се почисти апартамент
за центъра на ли4ния ако може

# 724
Моля ви помогнете ми!Само в Бургас ли е такава жега?Има ли спасение?Къпя се минимум по 3 пъти на ден и докато изляза от банята съм мокра от горещината. smile3518

# 725
  • UK
Моля ви помогнете ми!Само в Бургас ли е такава жега?Има ли спасение?Къпя се минимум по 3 пъти на ден и докато изляза от банята съм мокра от горещината. smile3518

Какво да ти кажа, на всички е така но на теб не ти завиждам никак. Аз спасявам положението с климатика но само вечерта когато спим, през останалото време на отворени врати

# 726
  • Burgas, Bulgaria
постоянно сме на климатик докато сме вкъщи-Нико от бебе е свикнал и иначе не става

# 727
  • UK
Честито на всички именници

Аз да почерпя за моето малко слънце, днес ставаме на 3 годинки.

# 728
Ти пак добре Mr. Greenаз съм най малко по 7  Laughing даже и през ноща ставам,а сме и на климатик.

Честито на всички именници!

Мегита честит рожден ден на твоето слънце!

# 729
Честито на хубавеца и от мен, да е жив и здрав! nbirthday newsm67 Gift newsm59

# 730
  • Бургас
Честит рожден ден на Валката, да расте здрав и безгрижно детство му желая.

Честит имен ден на Мариите в темата ни  Wink без значение мадам тиква ли са или друго  Mr. Green  Желая им името им да се носи само с добро.   bouquet

Темата ни много замря в последно време, никой не пише, всички избягахме или си траем. (за мен специално и двете са валидни)   Whistling

# 731
  • Burgas, Bulgaria
 Mr. Green

# 732
  • Бургас
Мегита, честит ти рожденик! Да е здрав и много щастлив! bouquet

Честит имен ден на всички Марии в темата ни! Здраве, щастие и късмет ви желая!  bouquet

# 733
  • Бургас
Честито и от мен на всички Марии!
Имат чудесно име,свято, дано им носи успехи,да са здрави и обичани!  bouquet

# 734
днес видях страшно много щъркели над центъра,подготвяли се да си тръгват(това го казаха по ТВ).Май като трябва да свалям мартенички не видях нито един,а чак сега.... Grinning

Общи условия

Активация на акаунт