Пролетта в БУРГАС се усмихна и на нас палаво намигна -

• 45 862
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
[..............Амелия, днес ми се стори, че беше в у-лище Л.Каравелов. Я, се издай ти ли беше?
Мдааа bowuu
а то що не се обади? от къде ме шпионира  Mr. Green

# 646
За смяна на постоянен адрес в Общината. Преди не искаха никакъв документ, но сега мисля искат нотариален акт или договор за наем /не съм сигурна обаче/. В едномесечен срок се подават и документи за нова лична карта.

а засмяна само на адресната регистариция пак ли в общината? Казаха ми че в сградата на община Приморец......... newsm78 и   дали искат някакъв документ?
В личната карта няма сменям адреса, но ми трябва адресна регистрация.
Моля, ако някой има актуална информация да обясни.

# 647
  • Бургас
Смяната на временна/ постоянна адресна регистрация става в общината долу, при хотел България, влиза се отзад и си е самостоятелен вход, като влезеш е в дясно Simple Smile Не ми искаха никакви документи миналата година, сега не зная дали има промяна.

# 648
  • Бургас
Iucka
няма промяна. На гърба на Община Бургас. Плащаш два лева и попълваш декларация. Аз вадих за градината преди 2 месеца
Wish,Сори, обърках адресата!

Последна редакция: чт, 01 юли 2010, 21:52 от lexy

# 649

Wish,
няма промяна. На гърба на Община Бургас. Плащаш два лева и попълваш декларация. Аз вадих за градината преди 2 месеца
А?

# 650
Здравейте мамчета! Специално се обръщам към мамите от Бургас. Сигурно сте запознати с проблема с липсващите нови безплатни ваксини Пентаксин и Синфлорикс. Ако желаете да ни подкрепите в телевизионно интервю, моля да се обърнете към Милена Димитрова GSM 0886810900. Благодарим!

# 651
  • Бургас
Благодаря момичета.   bouquet
Свраче, имаш ли представа дали само за шоф.книжка мога да отида в 1РПУ, че по близо ми се пада.  Mr. Green пък и ЛК ми е до 2017 и нямам намерение да си я сменям, знам ли до тогава може още 5 нови модела да измислят. Crossing Arms

The Tulip аз като ходих в РПУто за смяна на свички документи, шоф. книжка имаше още няколко дни валидност, и ми отказаха да ми я преиздадат там. Докате е валидна само в КАТ, след това можело и ПРУто.
Поне това ми каза момата на гишето в първо РПУ

# 652
Момичета, дайте ми инфо за докторката , която прави фетална морфология в Бургас, ако може телефон за записване.Добър специалист ли е ? Предваритено ви благодаря Hug

# 653
lexy, ben78 благодаря ви много момичета   bouquet   bouquet   bouquet

# 654
Момичета, дайте ми инфо за докторката , която прави фетална морфология в Бургас, ако може телефон за записване.Добър специалист ли е ? Предваритено ви благодаря Hug

Много пъти е писано в нашия форум изрично, че на ФМ е по-добре да се отиде в София.

# 655
аХ`Не, мерси Hug
Да разбирам значи , че не е голямо светило в областа.Повече от две седмици в този период ще съм там и затова исках да съчетая с фм.

# 656
аХ`Не, мерси Hug
Да разбирам значи , че не е голямо светило в областа.Повече от две седмици в този период ще съм там и затова исках да съчетая с фм.

В Бургас няма "светила" в лекарската област. Приятно прекарване .  Simple Smile

# 657
  Мразя НОИ /не НОЙ  Mr. Green / и цялото размотаване и бюрокращина. Ма откачам направо  Tired /измрънках/

# 658
Здравейте мамчета! Специално се обръщам към мамите от Бургас. Сигурно сте запознати с проблема с липсващите нови безплатни ваксини Пентаксин и Синфлорикс. Ако желаете да ни подкрепите в телевизионно интервю, моля да се обърнете към Милена Димитрова GSM 0886810900. Благодарим!

По коя телевизия ще има предаване по темата за ваксините?

# 659
Търся дом на едно котенце-бебе, не е породисто,но е много симпатично и жалничко. Намерихме си го в джипа, но няма как да го гледаме у нас,заради алергия към котки. Много ще съм благодарна,ако ми помогнете да му намерим дом и семейство.  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт