Пролетта в БУРГАС се усмихна и на нас палаво намигна -

• 45 854
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • тъгата в мен
най-сетне заваля..... Peace

# 661
Момичета, дайте ми инфо за докторката , която прави фетална морфология в Бургас, ако може телефон за записване.Добър специалист ли е ? Предваритено ви благодаря Hug
аз ходих във Варна на ФМ,все пак е на 2 часа от тук ако те устройва.Ако те интересува в здравния справочник има информация по темите,там са двама,трима лекари които правят ФМ .

# 662
 Denito , благодаря ти Hug , но май втората фм ще я пропусна.

# 663
Имало гадателка много добра от Горно Езерово някой има ли и телефон ? Спешно ми е 

# 664
 Здравейте!   
 Някой знае ли новият адрес на др. Габровска или някакъв ней номер?
 Предварително Ви благодаря!

# 665
  • Бургас
Номера е 088 454 221.  Peace
Адреса й ти го писах на лични.

# 666
  Мерси много!

# 667
  • UK
Момичета имам нужда от помощ, може ли някой да ми запази час при д-р Драгнева за другия понеделник, не мога да намеря никой който да ми помогне а ми трябва спешно. Моля вииии
 А нещо ми се върти, че записваше часове и за събота, спешно ми е, прибирам се на 9-ти и искам да отида веднага

# 668
  • UK
Отново съм аз и пиша отделен пост защото темата е различна от предната ми молба. Става въпрос за едно момиче в беда, момиче което се бори за живота си след тежка катастрофа, тя е едва на 19 години и е в будна кома. Знам, че благодарение на някои от момичетата в тази тема са събрани доста средства за различни акции та сега се обръщам към тях, нека който е запознат с процедурата за събиране на помощи чрез кутии да помогне, слагам линк на страницата във Фейсбука направена специално за момичето. Нека да помогнем, аз се прибирам в петък и ще мога да се включа, само ми дайте тласък защото 4 месеца не съм била в Бг и ми е сляпо всичко.
http://www.facebook.com/group.php?gid=107321619316366#!

Ето и темата тук във форума
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=509522.0

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 03:17 от Мегита

# 669
някой ходил ли е/празнувал ли е детски рожден ден в Операта в детския кът,интересува ме дали лятото работи? Или дайте идеи къде лятото да празнувам на синът ми РД-на 5 години ще става? Той иска в детски кът,а на открито какви са възможностите?

# 670
  • Burgas, Bulgaria
ние сме ходили там на РД-добре е само не знам дали няма да е топло

# 671
Denito, хубаво е на Караоке, но за летния сезон, не знам  Rolling Eyes
Това, което се сещам сега е, че на Чадъра има кът и организират РД лятно време. Освен това съм ходила миналата година на детски РД на открито в х-л Драма  - има място за щуреене, люлки и пързалка  Peace А зад същия хотел има нов детски клуб, Аризона мисля се казваше. Там организират детски РД - имат закрита част, имат и двор  Peace Може да се разходиш и да проучиш  Hug

Мегита запази ли си час ? не ми пречи да звънна... пиши на ЛС за подробности ако искаш  Peace

# 672
И "Хепи" правят детски рожденни дни навън.

# 673
  • UK
Мегита запази ли си час ? не ми пречи да звънна... пиши на ЛС за подробности ако искаш  Peace

Ками, мерси мила, вече ми запазиха час  Hug
 Хайде стягайте срещичка, че си идвам, само трябва да е в нормално време защото ще съм с малкия  Hug Heart Eyes

# 674
Благодаря ви за идеите за РД,ще проуча и новия клуб.

Общи условия

Активация на акаунт