Хитрини за справяне в кризата?

• 221 901
  • 2 974
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Не съм се объркала, момичета. Наистина пакет пампи шестица в квартала е 30 лв. Close През магазина забравих да мина, но питах мъж ми, който купува онзи ден. Искам да се smile3538

# 376
  • София
Не съм се объркала, момичета. Наистина пакет пампи шестица в квартала е 30 лв. Close През магазина забравих да мина, но питах мъж ми, който купува онзи ден. Искам да се smile3538

Ами напълно нормално. Просто малките магазини и аптеките слагат голяма надценка.

# 377
  • София
Егати надценката, десет лева Crossing Arms Не очаквах, че може да има такава голяма разлика в цените.

# 378
  • София
Поевтинели са значи. Когато ние ползвахме, допреди 6-7 месеца, бяха 28 в Кауфланд, 35-36 в кварталната аптека.

# 379
Тия умните от БТК обикалят по домовете да питам на кой абонат са жувущите и дали искат тел,интернет и ГСМ на Виваком с голяма отстъпка. Close Sick Close

# 380
Тотално ще се откажа от услугите на БТК !

# 381
Според мен на днешно време домашния телефон е безмислица /освен ако не се пробваш за кредит и ти искат дом.тел за връзка  Close/.

# 382
Преди време това ми отне 1 г. и много нерви.
Имаше момент когато си мислех ,че е невъзможно Mr. Green

# 383
  • София
като не им платиш последната сметка, веднага ще те изключат, иначе по нормален начин е много трудно.На мъжът ми му писна вече да се разправя и сега не мога да го убедя да отиде в друг офис за да го спрем, и смята просто да не платим сметката. Confused

# 384
За съжаление не е точно така, ако не си платиш сметката, ще ти спрат телефона, но няма да престанеш да бъдеш абонат, а просто ще им станеш длъжник.

# 385
  • София
като не им платиш последната сметка, веднага ще те изключат, иначе по нормален начин е много трудно.На мъжът ми му писна вече да се разправя и сега не мога да го убедя да отиде в друг офис за да го спрем, и смята просто да не платим сметката. Confused
Вече за неплатена сметка не изключват телефона, трупат си се сметки и лихви по тях.
Ние имахме разправии точно по този повод, уж беше спрян, пък след няколко месеца дойдоха сметки. Убеждаваха ни че като си ги платим вече ще ни изключат наистина. Но не уцелиха хората, мъжът ми има нерви да се занимава с такива случаи.

# 386
  • София
това е нещо ново ooooh!

# 387
Здравейте!
С интерес ви изчетох.Това,което констатирах за нас е,че и в кризата и преди нея ние сме икономични и спестовни.Винаги съм пазарувала по списък и то проверени марки.Обикновено не се изкушавам от промоции на стоки,които по принцип не купуваме.Както и рядко рискувам да купувам марки,които са на ниска цена и може да се окажат некачествени.Купуваме стоки на,които не винаги са от ниските,т.к качеството е определящо.Знаете поговорката. Peace
Не ходя на козметик и маникюр.Боядисвам се вкъщи.На фризьор ходя 3-4 пъти годишно.
От 15-на дни не пуша,а половинката пуши по 2-3 цигари дневно.
Не купуваме готови и полуготови продукти,както и  сокове(газирани напитки).Сладки неща и чипсове,купуваме само,когато ни се приискат,а не държим такива "на склад".
Не се изкушавам да купувам големи промоционални стоки,от които по принцип не консумираме често.
Дрехи,козметика,парфюми,обувки,чанти(вкл.бельо за мен и детето) по принцип не купувам,т.к сестра ми праща от чужбина. Peace

# 388
Прах за миална машина ползвам от памтивека. Вярно, напоследък започна по-трудно да се намира. Взимам 3 кг. - единия е на Сомат, а другия - ще погледна у нас и ще напиша допълнително. Оняден видях в метро, че са пуснали тяхната марка - прах, но незнам дали бих го пробвала. Освен това не слагам толкова, колкото ми е мярката на машината, а доста по-малко.  Wink Само веднъж съм се лъгала с таблетки, а моята миална е малка, една таблетка ще трябва да я цепя на 4... Ще го спрат праха скоро съвсем, да ни принудят да им купуваме таблетките, то е ясно, може би ще се запася.. Навремето прах имаше и в кварталния Фантастико....

# 389
Преди време това ми отне 1 г. и много нерви.
Имаше момент когато си мислех ,че е невъзможно Mr. Green
мдам, на мен ми искаха нотариален акт или нещо подобно, не ги е срам  Wink
но, успях де!!!!

Общи условия

Активация на акаунт