Снимки на вашата коса

• 121 201
  • 655
  •   1
Отговори
# 405
Tucka, много ти е готино с новата прическа!
Кристалс, много готина коса!!

Аз съм фен на късото каре  Laughing

Страхотни коси видях на предните страници  Crazy не знам как не съм попадала на темата по-рано  Mr. Green Винаги съм била на мнение, че здравата и поддържана коса е голяма част от красотата на жената  Heart Eyes

слагам и 3 снимки на моята в различни етапи  Laughing не е кой знае какво, но си е моята и си я обичам  Party

така изглежда в момента
2009 искам пак да я отрежа толкова, но в момента с малкия няма да ми е особено удобно да я поддържам
2010 когато бях с бретон и бременна  Laughing
Сега ми допадаш най-много!Не я подстригвай! Peace

# 406
malka_mravka косата, прическата цвета всичко ти е супер в момента... Hug не я пипай супер е!!!
а само да попитам боядисваш ли я и ако да  с каква боя и кой цвят много ми харесва сега както си .. цвета е  Hug супер моля..

# 407

Страхотни коси видях на предните страници  Crazy не знам как не съм попадала на темата по-рано  Mr. Green Винаги съм била на мнение, че здравата и поддържана коса е голяма част от красотата на жената  Heart Eyes

слагам и 3 снимки на моята в различни етапи  Laughing не е кой знае какво, но си е моята и си я обичам  Party

така изглежда в момента
2009 искам пак да я отрежа толкова, но в момента с малкия няма да ми е особено удобно да я поддържам

На мен пък най ми харесваш с късото каре...но въпрос на вкус, и цвета, и прическата по ми харесват. Simple Smile

# 408
  • в 1001-та нощ

така изглежда в момента

на мен най ми харесва вариантът 2009г  Heart Eyes

# 409
Имаме единодушие, и аз съм за вариянта 2009та  Wink   
Да ви се оплача, от студеното време ми излязоха едни петна по лицето и сега ходя като призрак, без фдт, докато ги излекувам  newsm45 Не че ме е срам да излизам без грим, ама ми е прозрачно бяла кожата и с тия петна съм като призрак.

# 410
Благодаря ви  Hug  Heart Eyes
И на трите снимки е естественият ми цвят, но косата ми през лятото изглежда малко по-светла, може би заради слънцето  Thinking снимката от 2009та е правена през лятото, затова изглежда така светла.
В момента може би е още 1 идея по-тъмна, защото редовно я поливам с отвара от коприва. Чудех се защо потъмнява и 1 ден прочетох някъде, че копривата има и такова действие.

Е... значи ще се подстрижа все пак, на бебето ще му хареса  Twisted Evil

# 411
А на мен ми харесва най-много сега!   Simple Smile
malka_mravka хубаво си е скрила очите - нейно право е, но детето дали не би искало и то да е със скрити очи ....или то няма право на мнение ?  newsm78 Laughing

malka_mravka, косата ти е много хубава. На всички снимки изглежда добре, но на мен на последната ми харесва най-много, което не означава, че на другите не изглежда добре.

Сетих се за още нещо - виждам, че си с малко дете, а това означава, че трябва да реагираш бързо и да тичаш след него и ако косата ти не е прекалено къса за да не ти пречи или не е достатъчно дълга за да я връзваш или прибираш по някакъв начин, ще имаш проблеми с видимостта и реакциите. Laughing

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 20:00 от B & C

# 412
B&C, имаш право и за снимката  Laughing и за дължината!! Само това ме спира - ако е на късо каре няма да мога да я връзвам (в момента мога) а и малкият много обича да ме скубе, когато е пусната  Laughing . Затова и нямам снимка от 2011 - беше почти нон стоп на опашка и доста по-дълга  Laughing

# 413
Не я режи, имаш много хубава коса.   bouquet

# 414
  • София
Oт снимките на Малка мравка,най-много ми харесва тази от 2010 на мен Simple Smile

# 415
malka_mravka, сега си много добре Simple Smile

Все се каня да сложа снимки, но все не ми се занимава  Laughing

# 416
Анч, Иванина Hug

Бабъл, и на мен ми харесваше, ама много трудно се поддържа хубав бретон  Crazy да не кажа кошмарно трудно  ooooh!

Иванина, чакаме  Flutter

# 417
  • София
Анч, Иванина Hug

Бабъл, и на мен ми харесваше, ама много трудно се поддържа хубав бретон  Crazy да не кажа кошмарно трудно  ooooh!

Иванина, чакаме  Flutter
Ooo,aз от години съм с точно такъв бретон и знам какво е Simple Smile Освен това на всеки две седмици ходя да ми го скъсяват.
 Ти как го поддържаше?

# 418
# 419
Ooo,aз от години съм с точно такъв бретон и знам какво е Simple Smile Освен това на всеки две седмици ходя да ми го скъсяват.
 Ти как го поддържаше?

И аз от няколко години съм с такъв бретон. Опитвах се да го поддържам, но не и не... накрая се примирих да си стои както иска  Laughing. От този момент почти винаги е добре  Whistling. Проблем ми беше това, че бързо расте, но го реших. Започне ли да ми влиза в очите го правя настрани. Вярно, не седи толкова добре колкото ако е подстриган настрани, но косата ми е тънка и някой пък е доста добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт