Снимки на вашата коса

• 121 193
  • 655
  •   1
Отговори
# 420
Анч, Иванина Hug

Бабъл, и на мен ми харесваше, ама много трудно се поддържа хубав бретон  Crazy да не кажа кошмарно трудно  ooooh!

Иванина, чакаме  Flutter
Ooo,aз от години съм с точно такъв бретон и знам какво е Simple Smile Освен това на всеки две седмици ходя да ми го скъсяват.
 Ти как го поддържаше?

Аз го изтърпях равен само 3-4 месеца, защото косата ми расте много бързо и ако исках да ми е точно до веждите и да не ходя като булонка, даже на 10 дни ходех. На фризьорката ми по едно време и писна от мен и вика - я да ти го филирам леко и да го направим асиметричен, м?  Laughing
И аз - да, даааа  Mr. Green и така започнах да го пускам пак дълъг  Whistling отне ми малко време честно казано.
А относно поддръжката - ежедневно миене, изправяне... кой знае какви продукти за него специално не съм използвала, защото, както казах много често го подстригвах и не ми е цъфтял.
Харесвах се като цяло, но за такава прическа трябва много симетрично лице. Аз едва когато си отрязах бретон забелязах, че носът ми "бие" леко на една страна   Laughing НО пък страхотно подчертава очите  Flutter

# 421
Цитат
Tucka, много ти е готино с новата прическа!

О благодаря за което, и аз си се харесвам  Mr. Green между другото, малко сед като се подстригах така видях класната ми от училище и тя ми каза, че с тая коса и очилата изглеждам, като "асистентка" на някой подземен бос  hahaha

# 422
Моята коса от септември 2011

# 423
  • В полите на Пирин планина
Моята коса от септември 2011

Crazy, страхотна е! С какво я поддържаш така здрава и дълга? Или си е ген  Thinking И цвета й е перфектен.

# 424
Мерси, радвам се че ти харесва. Поддържам я с един комплекс от масла, който сама си правя и я боядисвам само с безамонячна боя.
 Peace

# 425
Цитат
Поддържам я с един комплекс от масла, който сама си правя
  дай малко инфо за маслата, дано не са само за блондинки, да мога да се възползвам и аз  Praynig Wink

# 426
Не, не са за блондинки. За укрепване и подхранване са. Подходящо е за суха коса обаче, не знам дали за мазна ще стане.

Масло от пшеничен зародиш - 100мл. (купувам на Икаров за около 3 лева). В него се капват
5 капки масло от розмарин
5 капки масло от чаено дърво
5 какпки кедрово масло

Разбърква се добре и се изчаква един ден да се разтворят хубаво маслата, защото са тежки по принцип. Затопля се леко и се намазва целият скалп и цялата коса. Стои се 1 час с тях (добре е косата да е завита с кърпа и наилон през този час). Измива се със шампоан (1-2 пъти).
Това го правя веднъж в месеца.
 Peace

# 427
Цитат
Не, не са за блондинки. За укрепване и подхранване са. Подходящо е за суха коса обаче, не знам дали за мазна ще стане.

Масло от пшеничен зародиш - 100мл. (купувам на Икаров за около 3 лева). В него се капват
5 какпки кедрово масло

Разбърква се добре и се изчаква един ден да се разтворят хубаво маслата, защото са тежки по принцип. Затопля се леко и се намазва целият скалп и цялата коса. Стои се 1 час с тях (добре е косата да е завита с кърпа и наилон през този час). Измива се със шампоан (1-2 пъти).
Това го правя веднъж в месеца.

Определено ще го тествам  Hug

# 428
caffeine,страхотна коса имаш! Heart Eyes А с коя безамонячна боя се правиш,цветът ти е супер! Crazy

И аз ще тествам рецептата с маслата.   bouquet

# 429
И на мен ми окапаха очите  Peace по косата на caffeine ! Толкова дълга и руса и хубава  Heart Eyes!

# 430
  • София
5 какпки кедрово масло
Би ли казала от къде купуваш масло от пшеничен зародиш в разфасовка от 100мл.?
Аз редовно си правя маслени маски (най-добре ми е с маслотото от пшен. зародиш, защото е най-тежко, а косата ми е изрусена и сухичка, ако не я поддържам), но всички масла на Икаров са по 55мл. Ший маслото също е много добро за суха коса! И кожа също.

И другите масла от къде купуваш?

# 431
На мен ми се струва, че там където са упоменати капки става въпрос за етерични масла.  Thinking

# 432
  • В полите на Пирин планина
На мен ми се струва, че там където са упоменати капки става въпрос за етерични масла.  Thinking

PeaceЕтерични са. Те по принцип подобряват кръвообръщението на скалпа.

# 433
  • София
ясно, мерси! по аптеките има ли ги?
ще пробвам и тази комбинация. Simple Smile
аз съм си смесвала масла от макадамия с жожоба, с бадемово; по едно време всеки път си купувах различно да пробвам и като остане малко в шишенцето ги смесвах. последно смесих рициново с бадемово и кайсиево.

# 434
Има, има, точно от аптека ги купувам и аз.  Wink

Lady Brinne, ползвам ги за лице и само веднъж ги ползвах за скалпа, много съм несериозна.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт