ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 621
  • 658
  •   1
Отговори
# 570
teia, аз съм го тествала този. Много добро покритие има и някак стои кадифено на кожата Hug

цун  Praynig Hug

# 571
teia2 - явно си тествала най-тежкия вариант - Extreme, който не е бил това, което търсиш. Аз специално от Аква съм адски доволна.
Досега ползвах ( и все още ползвам) точно Chanel, но Prolumiere и той е доста по-тежък и покривен, което мен ме дразни. Докато Герлена е с идеално лека текстура при моята кожа Heart Eyes

# 572
  • София
teia2 - явно си тествала най-тежкия вариант - Extreme, който не е бил това, което търсиш. Аз специално от Аква съм адски доволна.
И според мен е това - аз съм с Extreme, но моята кожа е смесена и определено това е, което търся, да има матиращ ефект и да не лъсвам. Всичко друго ми лъсва в Т-зоната.  Hug

# 573
И според мен е това - аз съм с Extreme, но моята кожа е смесена и определено това е, което търся, да има матиращ ефект и да не лъсвам. Всичко друго ми лъсва в Т-зоната.  Hug
Rolling Eyes явно точно за това на мен не ми хареса.

# 574
  • София
Courage, meteoritnata pudra i bazata imat li brokatcheta vutre ili imat "glowing effect" poradi drugi sustavki. Az bqgam nadale4 ot brokatite, zashtoto neznaino kak popadat po kontaktnite mi leshti i gi susipvat za sedmica...

# 575
  • Бургас
Здравейте  ползвам дабъл уеар на естее лаудер  от много време ,но  искам да го сменя  дали ще намеря нещо по добро имате ли база за сравнение  .Кожа проблемна  към мазна  трябва да е покривен  и да матира и да издържа през целия  ден

bouquet

# 576
Здравейте  ползвам дабъл уеар на естее лаудер  от много време ,но  искам да го сменя  дали ще намеря нещо по добро имате ли база за сравнение  .Кожа проблемна  към мазна  трябва да е покривен  и да матира и да издържа през целия  ден

bouquet

бих ти предложила екстрийм на герлен  Peace

# 577
  • София

bouquet

бих ти предложила екстрийм на герлен  Peace
И аз  Mr. Green На мен ми харесва повече от Дабъл Уеар  Peace

# 578
  • Бургас
Благодаря ви  може ли  още  няколко предложения  идеята ми е да си взема мостри да ги тествам и тогава да закупя 

bouquet

# 579
  • Бургас
Това  ли е този  на  герлен който  ми препоръчвате

http://www.strawberrynet.com/makeup/guerlain/parure-extreme-lumi … eme/94565/#DETAIL

# 580
да точно този  Peace

# 581

bouquet
Аз бих ти препоръчала Анти блемиш солюшън на Клиник!

# 582
  • София

bouquet

За този новия на Клиник 100 пъти питам в Бюти Зона-та в ЦУМ и все не са им го заредили още....нито тестери, нито нищо....безобразие  Crossing Arms

# 583
  • Бургас
Значи  ще е голям  късмет ако го има в Бургас  и особенно  мостра   Peace

# 584

bouquet

За този новия на Клиник 100 пъти питам в Бюти Зона-та в ЦУМ и все не са им го заредили още....нито тестери, нито нищо....безобразие  Crossing Arms
Аз моя го взех от Бюти Зоната,в мола(Пловдив) и най светлият цвят го нямаха,също и единични тестери,взех го на сляпо,но не съжалявам много съм доволна от него!

Общи условия

Активация на акаунт