Топли слънчеви лъчи огряват нашите канадски ширини - 41

• 34 432
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Дами,

Имате ли идея откъде мога да закупя тиранти? Панталоните на малкия падат и още немога напълно да проумея защо тук на анцузите им зашиват връзките и реално неможе да ги ползваш.

# 76
  • Vaudreuil Canada
denzul виж в големите магазини на детските дрехи - при нас висят при панталоните отстрани по ръбовете на етажерките и закачалките - гледай най-вече при официалните дрешки - там са и вратовръзките за дребните. Можеш и около коланите, чорапите и бельото да видиш.

# 77
Мерси Шемет,
Аз обиколих детските магазини, но не би. Ще се ходи маи до Сиърс или от сорта Simple Smile

# 78
Kivi-to,
Kyde e tazi oferta, spored sajta im ne letqt do BG?

# 79
denzul ,аз съм виждала в МЕХХ при нас, но бяха скъпички. Има на е-бей за по около 10$

Последна редакция: пт, 26 мар 2010, 03:11 от WebMama

# 80
Момичета, я да ви попитам квасите ли кисело мляко и каква закваска ползвате? Аз направих онзи ден от това
стана добре, закваси се, цяла нощ го оставих, добра консистенция има, но на вкус мъжът ми не го хареса, защото доста сладни. Купеното кис. мляко, което използвах за закваска не е лошо, не е съвсем кисело, но това не стана като него.

Ще препоръчате ли някоя марка вие, която да заквасва добре и да става по-кисело млякото?

# 81
  • Калгари, Канада
shemet , TarikMom благодаря ви за пожеланията!  bouquet

Г-жа Броненосец , ние използваме за закваска Astro Original 3% , взимаме го от супера, засега сме си много доволни. Даже от заквасените заквасяваме  Wink

# 82
Да се включа и аз в новата тема,  Embarassed чак на 6-та страница.
Момичета, радвам се, че ви е харесала пролетната тема. Като скалъпена за 20 мин. толкова. Следващата от сега ви казвам да я пуска някой друг, защото в края на април пътувам за БГ и най-вероятно няма да влизам във форума 2 мес.

Sneji, бебката расте, смее се и гугучи вече. Много е забавна, а баткото голяма ревност го гони. Не дава на никой да я пипа.  ooooh!

hifito, честито. Лека и безпроблемна бременност. Аз родих преди 2 мес., но с акушерки. Ако искаш мога да ти дам техните координати, но имай в предвид обаче, че офисът им е в Tornhill.

Izma, и аз се запасявам с чубрица от България. Тук никога не съм търсила.

denzul, купувала съм тиранти от MEXX.

# 83
Kivi-to,

Днес говорих с Диана/може да сте чували за нея/ и тя ми каза за тази оферта която е нова.Значи пътуваш с Jet airlines до Брюксел и от там е прикачването с Бг авиолиний до София.Цената е до 23 май $972 за възрастен и $834 за дете,това са цените с таксите.Офертата е много добра и затова търся мнения за тези авиолиний.
Това е и телефона на Диана ако се интересувате 905-271-1271

# 84
KivitoT blagodarsko!

Imate li ideq dali ima ograni4enie v broq  na decata, koito mogat da pytuvat s edin vyzrasten?

# 85
mamamia, мерси   bouquet

Сега разгледах и състава на млякото Olympic и мисля, че и то има подходящи бактерии. Ще пробвам и него.

Каролина, весела ваканция  в Бг! Лек път ти желая!

Виждам, че много хора ги обзема предваканционна треска, билети се търсят. Ние мислим да пропуснем тази година най-вероятно.

Кой питаше за чубрица? Има в магазините - thyme, не е баш като нашата, но то кое ли е. За зор-заман става

Сега ще ви разкажа една случка- майка ми ми беше пратила колет, който леко се разпърцал по пътя. Като отворих вратата на пощальона, ме лъхна миризма на чубрица. Но чубрицата беше домашна и то от еко район, тази , която продават в магазините в Бг също е с примеси и не е така ароматна.

# 86
mamamia, мерси   bouquet

Кой питаше за чубрица? Има в магазините - thyme, не е баш като нашата, но то кое ли е. За зор-заман става

Малка корекция - thyme е нашата мащерка, а чубрицата е savory. Можеш да я потърсиш в турски или арабски магазини. А съм намирала и в Super Store, но както е казала Г-жа Броненосец не е така ароматна, като българската.

# 87
mamamia, мерси   bouquet

Малка корекция - thyme е нашата мащерка, а чубрицата е savory. Можеш да я потърсиш в турски или арабски магазини. А съм намирала и в Super Store, но както е казала Г-жа Броненосец не е така ароматна, като българската.
То не само аромата й е различен. Аз веднъж пробвах тази тяхната savory, а после трябваше да хвърлям гозбата Sad

А за киселото мляко при нас има и бактерия на прах yogourmet (yogurt starter се води на английски) с нея става страхотно  Simple Smile

# 88
Kivi-to,

...Значи пътуваш с Jet airlines до Брюксел и от там е прикачването с Бг авиолиний до София...

И едната .... Брррррр
И другата ...Бррррр

Хич не съм фен на Балкан (ако искат да се си прекръстват 100 пъти)
Ако стане "мяу".... Опазил Господ. Плюс това ни на индийци бих се качила, ни на поляци Simple Smile

Аз лично не си пътувам всяка година да си правя експерименти Simple Smile

# 89
  • Канада, Монреал
Честит Рожден Ден на Влади на Мамамиа!
                                                                                                                                     Party Time  Party Time  Party Time
p4eli4ka, Сами също е голям фен, направо такава игра пада, не съм очаквала, че може толкова да обича кучетата. Но си е хубаво да си имаш къща с двора, а пък освен куче и коте може да има тогава Wink
yana-varna, имаш много сладка дъщеричка, май досега не съм я виждала на снимка  Hug
Добре е,  че датата на Великден тази година съвпада с католическата, ще имаме като всички почивни дни!
smile3521
За триколките никой не ще нищо да каже  Crossing Arms Вече взехме да се заглеждаме и по колелата без педали, то при такъв избор, пари да има човек, ще намери за какво да ги изхарчи  Whistling
Lady_Cherie, дай повече информация за този компрес с извара - каква трябва да е и нещо друго слага ли се? Аз през 6 месеца в годината съм с болки в гърлото и все по-трудно отшумяват. Вече ме е страх от постоянното мазана с нишадър да не си направя някоя беля.
Много е неприятно да те боли гърлото. За компрес от извара (cottage cheese май се казва): Изварата да е на стайна t,  разстилам я на тензух плътно, но да не става много дебело, че се рони по-лесно. Изварата е колкото да обхване врата - от сливица до сливица.  Завързвам тензуха с изварата около врата, отгоре слагам парче вестник или хартия, отгоре найлон и стягам с тънко шалче. За да не се рони толкова слагам и един пласт тензух първо, преди изварата и става като пликче, тензухът тук е толкова тъничък. За Сами по 1 час през деня, за мен цяла нощ. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт